Jump to content
PirateClub.hu

xelag

Veterán
  • Pontszám

    15
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: xelag

  1. xelag

    Rap vs. Rock

    Igen néha az üres lap is többet jelent az írásnál, és hiszed vagy sem a rocknál a rapnél a disco zenénél, mindennél. Az én válaszom 0ra jött ki, teljesen igazad van, de ne felejtsd el hogy a 0ban azt látod amit te szeretnél. hülyeséget, vagy értelmes hozzászólást, rockot vagy rappet, tüzet vagy vizet, én csak azért írtam ide mert ez egy topic és mindenkit szeretettel várnak. Senki nem mond hülyeséget, de mindenki hüyleséget mond, legyen az rapper vagy rocker. Csak is rajtatok áll hogy van e értelme annak hogy próbáltok külömbözni egymástól, az én szavaim semmit nem jelentenek és mégis mindent jelenthet. Ezt is döntsétek el ti.
  2. xelag

    Rap vs. Rock

    Egyik sem és mégis mindkettő, utálom és szeretem, van számomra és nincs számomra, semmit nem jelent és mindent jelent egyszerre. Ha külömbség van akkor külömbség van, ha nincs külömbség akkor nincs. De vajon mi az igazság? Számomra ez az igazság, és ez a hazugság. De akkor mi a hazugság? Az hogy ez hazugságés igazság is. Az eredetükben nincs külömbség zene mindkettő, hangok ,zajok mi a külömbség? Nyögés és hörgés mi a külömbség? Van külömbség ha számodra van külömbség, nincs külömbség ha neked sincs külömbség.
  3. xelag

    Diablo 3

    Sziasztok, tudom hogy nem igazán ide illő a kérdésem, de azért mégis örülnék ha segítenétek. Szeretnék diablo 2 vel játszani 64 bites vistán, meglehetne ezt oldani valahogy? Az a gond hogy a kompatibilitás miatt eleve fel sem engedi rakni a játékot, próbáltam átállítani a tulajdonságogban is, de úgy sem engedi. Esetleg valaki tudna valami módot rá? (azon kívül hogy vegyek új gépet, és rakjak új windowst ) Nincs esetleg valami progi? Előre is köszi mindent, sziasztok
  4. xelag

    Hova tűnik a fehér, ha elolvad a hó?

    Én szerintem a madarak felcsipegetik :mml: :mml: na jó nem
×
×
  • Create New...