lilaboy Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 megérdemlem GO a Szuszába!!! csíra kispest!! "hűség az erőnk és együtt dalolunk,szurkálunk az Újpestért!!" "Bármikor és bárhol,ott a LILA tábor. Bármikor is kérdezik CSAK AZ ÚJPEST LÉTEZIK!! Frankó meccs volt,néhány bosszanto kis hiba ellenére,jol játszottunk A szurkolás: Furcsa érzés volt a B teraszon lenni,dehát megszoktuk már a szektor lezárásokat... ennek ellenére,igen csak acélos lett a létszám,jo hanger?vel,dinamikusan szurkoltunk több elemet is bevetve. A kispestiek ugy 500-an lehettek,a stroboszkop elöadásuk tetszet?s volt,de azon kiv?l a szokásos gyenge teljesitményüket hozták.. és ami meglep? volt az a második goljuk utáni gólöröm hiánya ( egy kéz sem lendült a magasba,némán figyelték az eseményt ) ami tegyük hozzá 4 bekapott gól után valamelyest érthet?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Lilaboy, ezt leforditanad, mert nem akar leesni! (aki bujt aki nem...) thx! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Ez ugy volt hogy a picipestiekkel meg volt beszélve egy kis ütközet,kevesen voltak, és elbujtak.... félelmetesek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 jujj most látom azt a south parkos képet,hát de pfff azért az mókás lehetett,hogy bújkálnak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 szájkaratésok,csak a szokásos formájukat hozták Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Ez ugy volt hogy a picipestiekkel meg volt beszélve egy kis ütközet,kevesen voltak, és elbujtak.... <_< félelmetesek ahaahahh, n1 n1!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Kiváncsi vagyok mi lesz hétfőn zalaegerszegen az a másik félelmetes tábor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 ÁHh holnap jön a nagy Fradi Kőszegre és a mieninkel játszanak meccset :lol: Mekkora lesz Természetesen megyek ki!!Hajrá Kőszeg SE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 áááááá ugy volt hogy szombaton lezizzenek Pécsre bajnokira,csak berendeltek dolgozni,és szabim sincs hogy kivegyem ááááááááá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 17:00kor lesz a meccs ugyh minnyár tépek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 küldjél Köszegi szotyit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Oks,na mek!a legérdekesebb h Inter mezbe mek ki csáó minden jót! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 csá. jo szurkolást! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 http://youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E Na ez már majdnem olyan király, mint az Újpest-szurkolók produkciója Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 azt hittem ,hogy csak menekülő embereket fogok látni a videón egyébként ez marha nagy és megunhatatlan, miután először ráakadtam, 2 hétig legalább napi háromszor megnéztem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 na ezt nevezem én szurkolásnak a felelgetős szurkolás ilyenkor látványosmikor nagyobb tömeg van,de azért még tanulhatnak tölünk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 azt hittem ,hogy csak menekülő embereket fogok látni a videón Mi nem vagyunk fradisták, hogy menekülnünk kelljen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Ez az ULTRÁS szöveg nagyon jól hangzik, tiszta libabőr lettem amikor olvastam, nagyon teccett!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Mi nem vagyunk fradisták, hogy menekülnünk kelljen A Fradisták max utánatok futnak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 A fradisták a nyomunkba se érnek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Mert nincsenek futáshoz szokva,nem úgy ,mint ti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Ez az ULTRÁS szöveg nagyon jól hangzik, tiszta libabőr lettem amikor olvastam, nagyon teccett!!! akkor azt képzeld el aki ezt átérzi leirhatatlan a feelingje amikor egy vidéki városba csöppenünk,érdekes,izgalmas,eseménydús,tanulságos turák ezek.. imádom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Mert nincsenek futáshoz szokva,nem úgy ,mint ti... A szurkolás színvonalára gondoltam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 (edited) hirtelen témát váltottál, vajon miért?... Edited April 5, 2007 by guru Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! guru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Talán, mert már nem tudsz te sem követni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 már megint a követésnél tartunk...hányszor mondjam még:csak a lilák jók a futásban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Jók bizony, úgy elszaladnak a széleken, hogy követni sem bírják a zöldek, ezért mentek inkább az nb2-be. De hogy a lila szakértelemre szorultok, az mindent elárul. Minthogy elárul az ifjabb Bene is Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Csak rájött, hogy eddig rossz oldalon állt Mondjuk,biztos nem a pénz miatt jött kíváncsi leszek meddig marad a helyén... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 A szurkolók "szeretni" fogják mindkét részről Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 (edited) Az újpestiek biztos ha úgy teljesít, mint Rósa(ő is tőletek menekült hozzánk ), akkor el fogják fogadni, és nem lesz semmi baj. szerintem. szerk.: off: imádok új oldalt nyitni Edited April 20, 2007 by Yoda55 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts