Jump to content
PirateClub.hu

brunoka

Veterán
  • Pontszám

    203
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

brunoka's Achievements

Citromdí­jas

Citromdí­jas (8/24)

0

Közösségi hírnév

  1. brunoka

    Locco-féle melegszendvics

    a medvesajt igenis kenhető!! amúgy jó kis délutáni uzsirecept.. de valóban nem egy olcsó kiszerelés, én ugyanilyen felépítésekkel igaz mustár/chili/ketchup nélkül úgy szoktam csinálni, hogy csak az íz, az aroma legyen meg.. nem kell 3-4 szelet felvágott, 1/3 kolbász, ha felaprózva, mm vékony szeletek, vagy apróra morzsolt kóbi és éppen csak szükséges sajt is elég.. úgy olcsóbb, és akkor is laktató. Én igazából a régi felvágottakat hiányolom. A 80-as évek elején és közepén még nagyon finom volt minden felvágott, minden szárazkolbász, a vajkrém sem ilyen víz+Exyz+tejpor volt.. emlékszek, a szója az kuriózum volt, én anno még ettem szójapörköltet, na fújj.. így aztán annyira hiába rakunk féltucat szelet felvágottat stb.. a kenyérre nem az igazi az íze.. elég az a kevés is.. de tényleg bocsesz ezért a monológért.. csak ilyen gasztrónómiai topicoknál mindig a réges régi emlékek jutnak az eszembe..
  2. brunoka

    Szeretsz olvasni?

    Imádok olvasni..
  3. Konfig aláírásban: 3DMark03 default 3DScore:2051 CPU Score:384 Lehet, hogy alulról surolja a béka fenekét, de engem nem izgat..
  4. brunoka

    Kedvenc sorozatod??

    Egyikünk sem egy TV előtt ülő típus. Én ha mégis TV-t nézek, akkor az biztos valami történelmi vagy repüléstechnikai dokumentumfilmsorozat.. régen a Rém rendest néztem, de már csak ismétlik. A Halló, Halló volt reggelente a favorit, kb. 40 részt fel is vettem, és kiírtam dvd-re! Ja meg a Fekete Vipera.. Inkább filmeket nézünk, mindketten csak pár hete kaptunk rá a Te Vagy az Életem-re. Bugyuta sorozat.. de abban az 50 percben mégis együtt nevetünk.
  5. brunoka

    Palik László

    Palik egy jelenség a forma1 közvetítésében. Dög unalmas futamokat is végig tudtam nézni, mert ébren tudott tartani. Én csípem a dumáját. Rajta kívűl Dávid Sándor, Wéber Gábor és Szabó Róbert az, akiknek helye van a közvetítésekben! "Leoltja" Czollnert? Hát nem csodálom..
  6. brunoka

    Kedvenc sorozatod??

    Én most a Te Vagy az Életem-re kaptam rá.. elszórakoztat így estefele, főleg ha a párommal nézzük együtt
  7. brunoka

    Két Föld is kevés lenne 2050 után

    Az enyém 46-os! Ökológiai lábnyomok nélkül is látható, egyre sürgetőbb az űrkorszak beköszöntése, mert lassan de biztosan túlnépesítjük, és teljesen lecsupaszítjuk a föld készleteit. De ez szerintem még 1-2 évszázad múlva esedékes.
  8. brunoka

    Bolygók

    Nagyon tetszik, úgyhogy megy is a topic htm formátumba! Érdekes!!! THX Szipi!
  9. brunoka

    Skype vs MSN

    Ha élőszóban akarok beszélni, akkor skype! Adatcserére MSN!!!
  10. Biztos továbbfejtették Phulay kérdését.. hogy talán sok millió zöldhasú dollárért ezt a szégyenfoltot is bevállalnák.. vagy pedig több lány van itt a harmincakárhány ezerből mint azt gondoltuk.
  11. Gumiszoba!!!!!! A válasz határozott nem!!!! Nagyon ütődött kérdés ez!
  12. A repülés terén nagyon hasznos lenne egy ilyen kamera rendszer. A nagy utasszállító gépek pilótái az orrban lévő kicsi fülkéből nem tudják pontosan, hogy a gép környezetében mi történik. Egy ilyen kamerarendszer segítség lenne a repülőgép műszaki ellenőrzésében és probléma megoldásában még a repülés, illetve a fel és leszállási procedúra alatt. Az amerikai védelmi minisztérium által most zajló "egyenruházati-fegyverzeti" kutatásai már most elérik lassan a predatori szintet, enyhe túlzással. A Spektrumon láttam a nyáron egy filmet, hát nem semmi volt. A tervezett jövőbeni amerikai katona porcikájában sem fog emlékeztetni a maiakra.
  13. brunoka

    Magyar Labdarúgás

    Az elnökségi űlésen nem fogadták el Bozsik beszámolóját, hiányolva a csapatépítés és a jövőbeni fejlődés tervét illetőleg.. asszem ezeket a kérdéseket a játékosoknak is fel kellett volna tenni. Sok mindennek kell változnia a válogatott körüli világban, hogy valami meggyőző és stabil teljesítmény szülessen.
  14. brunoka

    Bajnokok Ligája

    100%-os a Bayern München!!! Remélem a legjobb 4-ig elmennek!
  15. egyszer fordult elő, hogy 1 1/2 napig ment.. nem is aludtam jól.. ált. 12-16 óra folyamatos vagy ki-kikapcsolt állapot, a gép a tv/videó/hi-fi így sajna ezt nyúzom..
×
×
  • Create New...