Silverr Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Tényleg működik netloadnál,figyelmetlen voltam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakfan Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Köszönöm ica, ennél hasznosabb dolgot még nem talált senki a filmes topic-hoz, érzem ahogy a 'kövek esnek le' a szívemről... Kicsit - na jó, nagyon... - nyomasztott a linkellenőrzés előszele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Nincs valakinek valamilyen firefox kiegészítő ötlete, amivel meglehetne csinálni azt, h. egy adott billentyűhöz hozzá lehessen társítani egy adott fül bezárását? a mouse gestures redox-xal hozzálehet mozdulathoz társítani, de sajnos ütik egymást néha a snaplinks -sel....! magyarán, egyidejű aktív használatánál a snap links keretezése bahal... olyankor csak az segít, ha új firefox ablakban folytatom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Multiple Tab Handler-t használom én, Ctrl vagy Shift segítségével miután minden oldalt leellenőriztem kijelölöm őket az első kivételével, jobb klikk és egyszerre bezárja mindet, utána megint megnyitok 10-15-öt, átnézem majd kijelölöm és bezárom és így tovább. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 én is hasonlóképp csinálom, csak én ált a jobb klikk lefelével zártam be egyesével, de a leírtak miatt nem volt ez teljesértékű, ez se rossz megoldás, lehet megpróbálom! Köszi a választ... Ha valakinek van ötlete, h. gyorsbillentyűhöz hogyan lehet társítani lapbezárást - ossza meg velünk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Ctrl+F4? Én lazán azzal amíg be nem zárja az összeset Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. 16-án frissült, megupload támogatás, plusz eddig amit használtam (nem frissült magától) az gyakran lefagyott filefactoryval, eddig úgy néz ki simán fut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 firefox használóknak azt hiszem linkellenőrzéskor hasznos kis segédlet lehet az alábbi firefox kiegészítő: Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Ez helyett nem tudsz valami másikat ? Mert ff3-al nem kompatibilis és már úgy megszoktam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Ha megnézed a hozzászólások között, akkor a legfrissebb tartalma ez: SnapLinks 0.0.7.1 (Not official) ?? Bug Fixed - Firefox3,3.0.1 (+) best compatible Version Firefox3 users Keep Reading: I'm too find this Add-Ons very Usefull. Firefox 3 Issues (Original Version): you may notice alot of mouse bugs. I have made a Firefox3,Firefox3.0.1 (+) compatible Version. Download links are: Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. mirror: Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. --====--====--====--====--====--====--====--====--====--====-- Snap Links EladKarako Mod (from original 0.0.4.0) Firefox 3,3.0.1 compatible. CSS Fixed, JavaScript Fixed. -------==-------==-------==-------==-------==------- Collisions Of Original Version Fixes: Bug "Mouse Random Menu Click" Fixed Bug "Mouse menu Created too Up" Fixed Bug "Mouse Gone Wild" Fixed. --====--====--====--====--====--====--====--====--====--====-- Tökéletesen működik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Frissült a The Cavern Links Checker is időközben! itt elérhető: Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Valamint ha már szkriptek, akkor ajánlom a héba-hóba böngészőből free rapid letöltők figyelmébe ezt az újdonságot is... Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Lényegében annyit csinál, h. okosan tovább nyom free-re, megvárja az időt, majd egyből feldobja a letöltést... Megkerülhető az az idegesítő probléma, hogy megfeledkezünk róla, letelik a várakoztatási idő, stb... kb 1 hónapig most, h. lejárt az accom, én is így töltögetek sokszor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Hála az égnek szép fejlődéssel lett gazdagabb egy-két napja a Cavern links chechker: + Updated match strings: depositfiles, filefactory, megashare, megaupload, uploading.com, ziddu.com + Added new hosts: egoshare, hotfile, kewlshare, letitbit + Removed host: filesdump -- Performance was terrible with this site. Ideje volt az érintett tárhelyek kapcsán a javítás... a hotfile térnyerése miatt meg nagyon jó, h. az is bekerült.. Ezzel a link checkerrel kapcs-ban, van valakinek valamilyen tapasztalata? Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Szerk: A snap links friss verziói itt találhatóak meg: Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Október 23, 2010 Share Posted Október 23, 2010 mivel elszaporodtak a fileserve linkek Universal Links Checker v7 Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. lehet csak egyenlőre ellenőrizni. Persze kell hozzá a Greasemonkey mint eddig is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
assaultking Posted Október 24, 2010 Share Posted Október 24, 2010 Köszi ica ez nagyon jól jött! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Október 24, 2010 Share Posted Október 24, 2010 Aki nem akar plusz scriptet futatni, és a rapishare links checker fut csak, annak itt a teljes fájl amibe benne van a fileserve ellenőrző is! (csatolva) Szal ha biztosra akarsz menni akkor, ne felül írd hanem metsd ki az eredetit, és tedd be a csatoltamat rapidshare_links_checker.user.js és ahol található(firefox 3): C:\Documents and Settings\User\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\iy15x5nl.default\gm_scripts\rapidshare_links_checker vagy a firefox címsorába:about:support és ott válaszd a Profilkönyvtár > Megjelenítés Még 1X rapidshare_links_checker.user.js Nálam tutira működik! az eredeti: Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Az általam feltöltött: Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. téma miből a kép készült: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6566741 Ezt a kiterjesztés nincs fent az userscript oldalán. egyébként notepad ++ -al szerkezthető, da ha csak bele akarsz nézni akkor elég a jegyzettömbbel megnyitni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Október 24, 2010 Share Posted Október 24, 2010 Data.hu & Addat.hu Links Checker Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. by DarkKrisz -------------- Na most én, így nézek ki: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Augusztus 4, 2012 Share Posted Augusztus 4, 2012 firefox használóknak azt hiszem linkellenőrzéskor hasznos kis segédlet lehet az alábbi firefox kiegészítő: Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Egy jobb klikkel kijelöl az ember pl. 20 témát, vagy kár többet is (ha fülekre bontve nem akarja egyből, akkor az egyes lap fülek bekeretezésének kihagyásával megtheti) könnyedén meg lehet nyitni pillanatok alatt vagy pl. egy ilyesmi is jól jöhet nem copyzgatni egy-egy link betöltéséhez... Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Mivel Nietzsche által belinkelt már elavult. Itt az új link a letöltéshez(Snap Links Plus): Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Március 5, 2013 Share Posted Március 5, 2013 Valakinek van működő Data.hu Links Checker? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakfan Posted Március 6, 2013 Share Posted Március 6, 2013 Igen van... W.A.R. Links Checker Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Telepítés után, az első használat előtt a beállításaiban ki kell jelölni az összes tárhelyet, ráadásul ha v.ki még a konténerlinkeket is ellenőrizni akarja, azokat is bejelölheti... A régi jó Rapidshare Links Checker az alap, tehát ha az telepítve van, akkor a W.A.R. telepítése előtt azt le kell szedni. Én azt vettem észre, hogy nem lehet egyszerre használni a többi linkellenőrzővel - pl. Cavern, Universal - igaz, nem is szükséges, mert szinte mindent tud... Gépigényes, mint a többi is, szereti a több magos procit és a sok ramot, de P4-en is elmendegél... Még az se akasztja ki, nem fagy le, - ellentétben a régi ellenőrzőkkel - ha egyszerre több száz linket kell ellenőriznie, mint pl. a 'Sorozatok'-nál egy-egy témában...(ilyenkor nem árt a gyors gép...) Ellenőrzés közben, a jobb alsó sarokban van egy kis színes számlálója is, elég arra ránézni, még görgetni sem kell feltétlenül... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Március 6, 2013 Share Posted Március 6, 2013 Nálam is fent volt, de minden datás linket halottnak jelzett, most újra telepítettem ahogy leírtad így már jó! Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Szeptember 27, 2014 Share Posted Szeptember 27, 2014 (edited) Tommy241! Ha mozillát használsz akkor: Mozzila kieg. Snap links plus 2.4 (kijelölt mezőben szereplő linkek megnyitása új lapon) -Akár 20-30 témát is meg lehet nyitni külön lapon // jobb klik kijelöl (screen alul) + Greasemonkey (A Greasemonkey a Mozilla Firefox bővítménye, amivel saját, JavaScriptben írt scriptjeinket futtathatjuk tetszőleges weboldal betöltésekor.) És hozzá a scriptek az userscript oldaláról, W.A.R. Links Checker Customized amit itt találsz: Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. csak install és kész! Chrome-hoz: Tampermonkey Módosította Szeptember 28, 2014 ica ...nincs időm befejezni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy241 Posted Szeptember 28, 2014 Share Posted Szeptember 28, 2014 Köszönöm ica! Nagyon hasznos kis kiegészítő Mozillára! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts