Jump to content
PirateClub.hu

assaultking

ViP
  • Pontszám

    219
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: assaultking

  1. Köszönöm mindenkinek az elismerést :)

  2. De valószínűleg héberül van mindenhová elrejtve,hogy ne a letöltő topicokban köszöngessenek,mert a userek kb. 70%-a képtelen megérteni! Ha meg megy a warn akkor megy a sírás-rívás is!
  3. Egy kis helyesírási hibára lettem figyelmes.Ha a "Jelent" gombra kattintunk akkor a "kommonikálhatsz" szó van írva a kommunikálhatsz helyett.
  4. assaultking

    Hambi vagy Gyros?

    Inkább gyros.De a mekis hambit si szeretem
  5. Tudom,hogy off,de a magánterület rész nekem is hiányzik. Bár én nem voltam valami túlzottan aktív tagja,de a csevegő részt például minden nap elolvastam. De amúgy is volt sok érdekes dolog arrafelé. Hátha a főnök meggondolja magát,mivel úgy tűnik mindenkinek hiányzik a topic. Bár gondolom,hogy nem kivánságműsor,de hátha mégis... Az FTP és Rapid accountoc-ról pedig annyit,hogy aki nem akarja ne tegye ki.(itt nem bírálni akarok senkit én ha használok valamit akkor megköszönöm) Régen én is kitettem a SAJÁT smsweb acc-jaimat az smsweb topic-ba,de aztán meguntam hogy bár én fizettem a kódért könyörögnöm kellett hogy használhassam. Én csak egyszer használtam John rapid accountját de azt ki is írtam rögtön. Elég szomorú,hogy használja valaki a más által megosztott kódot és egy köszönömöt sem tud odabiggyeszteni vagy hogy meddig használja de ez van sajnos.Ezt el kell fogadni,változtatni nemigen tudunk rajta. De abban igaza van Tibiole-nak,hogy azért nem kellene MINDENKIT minősíteni egy-két ember bunkósága miatt! Nekem is elég zokon esett,pedig semmi közöm nem volt a dolgokhoz.De erre mondhatjuk,hogy akinek nem inge ne vegye magára. Sorry az off-ért de ezt le kellett írnom. Gospel hiányát én is érzékeltem,eléggé elburjánzottak a semmitmondó hsz.-ek mostanában a Gamez-ban
  6. assaultking

    Milyen mobiltelefonod van?

    Sony Ericsson W580i.És nagyon szeretem a kis drágát
  7. Mivel a barátnőmmel családi csomagban vagyunk így napi 3-4 órát is beszélünk. Mióta megvan ez a csomag (márciustól ha jól emlékszem) 215!! órát beszéltem a telefonomon! Ebből a kimenő hívás 116 óra! Huh,még én is meglepődtem!
  8. assaultking

    Top 100 FTP-server

    Ezen a cd-video.ru ftp-n rengeteg cucc van,de nem tudok semmit letölteni. Beenged at oldalra de akármit indítok el azt írja ki,hogy hibás letöltött fájl. Miért lehet ez?
  9. assaultking

    I Am Legend - Legenda Vagyok

    Szerintem nagyon jó film volt.Ha az ember egy pillanatra is beleéli magát Robert Neville helyzetébe,hát... Azért egy kis szellemi leépülés befigyelt már a fickónál,amit nem is csodálok.Három évig nem tudott senkivel szót váltani. A kutyát nagyon sajnáltam.
  10. assaultking

    Mennyi a net havidíjatok?

    Sajnos nekem már magamnak kell fizetni.8900Ft,10 Megabit.Chello.
  11. assaultking

    House

    Bakker.Pedig egyben akartam leszedni az egész második évadot és úgy megnézni.Most akkor várhatok év végéig? Rosszabb hírt nem is közölhettél volna Gabi89 Ja és köszi az infót.
  12. assaultking

    Ki a kedvenc pornószínészed?

    Krystal Steal,Julia Taylor.
  13. Én sokáig használtam a Win Xp Simplicity változatot,de nem nagyon voltam vele megelégedve.Sürün kellett újratelepíteni,fura leállásokat produkált meg ilyenek.Visszatettem egy Win Xp sp2 hun-t és ez tökéletesen működik.
  14. assaultking

    Milyen mobiltelefonod van?

    Mostanában sok telefon megfordult nálam de a két utolsó SE k700i és jelenleg SE k750i amivel nagyon meg vagyok elégedve. Vettem bele egy 512 Mb-os memkártyát úgyhogy bízom benne,hogy sokáig megmarad ez a telóm.
  15. assaultking

    House

    Nagyon jó sorozat,a napokban kezdtem el nézni,de már a felét megnéztem.A szerepet szerintem Laurie-re szabták nagyon jól játssza. Szeretem a szabadszájú,nagyképű modorát.Többet nevettem a sorozaton mint a mostani gagyi vígjátékokon. Sajnálom,hogy más lesz a szinkronja.Szakácsi szerintem nagyon jó szinkronszínész volt,nemcsak ebben a sorozatban,hanem mindíg látszott,hogy foglalkozik a szerepekkel nem csak úgy darálta a szöveget.Egyetértek SolidSnake,őt nehéz lesz pótolni.
  16. assaultking

    Click, Click, Click

    na 999-et beletettem én is
  17. Köszi a bizalmat paulbig __Psion__:Egy 7900-as kari van a gépben,egyel?re ez is elég De amúgy van egy progi amit adtak a kártyához(Asus smart doctor) ez folyamatosan monitorozza a kártya órajelét és 450/1320Mhz-et mutat nem változik ugyanennyit mutat 2d-ben és 3d-ben is.Ja és nem mertem hozzányulni a kártyához,tehát nem én állítom át. Itt a progi és ezt mutatja:
  18. Én is hagy szóljak már bele: Saját pénzből mielőtt éngem is leszóltok,ráadásul sajnos már magamnak is kell megkeresnem a cash-t
  19. Na de milyet ütnek? Eredményeket várunk
  20. Amúgy leteszteltem én is 3dmark 2006-ban is ott 4447 pontot ért el a gépem,sajna nem tudtam képet mellékelni mert ugyan csatoltam a fájlt meg minden de még sincs sehol. Ja és még annyit hogy nálam az alapbeállítás amivel bejön mindkét 3dmark az 1280*1024. Lehet Flóri Bá-nak mások ezek a beállítások ezért más az eredmény. Nekem is amikor 1024 be vettem a felbontást 5500 pont fölött teljesített a gépem. Majd valahogy beheggesztek én is képet,nehogy szó érje a ház elejét
  21. assaultking

    VSO Convert X to DVD

    Szerintem géptől függ.Nekem max 1 óra míg átkonvertál egy filmet.
  22. 3dmark 2003 Default settings-en:15602 points Konfig az aláírásban.
  23. assaultking

    Ki milyen játékkal nyomul?

    Megvettem én is a CS:sourcet egész jó,de adták hozzá a day of defeat-ot is az egyenesen szuper. Ez az új kedvencem neten,csak ajánlani tudom
×
×
  • Create New...