Danesz04 Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 és tiaz-é mien? nekem tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 komolyan mondom... nem igaz, hogy nem szúrja a szemed az a rohadt papírkasztni!!!! és nem ez az első! bázz, egy kicsit figyeljél már oda, és szánjál rá már egy kis időt! és phz is mondta... ha nem megy, nem kell erőltetni... ja még valami... a kerék be van süllyesztve a motorba, de árnyék egy deka sincs a felni felső részén... pedig ilyen ültetésnél már ott lennie kéne kocsi alatt sincs semmi árnyék a morc valóban gusztustalan az első lökhárító falazása teljesen értelmetlen... ha csak ezt tudod megcsinálni, akkor inkább hagyd a gyárin, az legalább nem üres Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiazgriff Posted Október 15, 2008 Share Posted Október 15, 2008 én sem vok nagy vt-s ez az első nekem, sztetek mien? kritikát pls Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Október 16, 2008 Share Posted Október 16, 2008 Sziasztok! Itt az uj VT-m: alap virtual tuning mien lett? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Október 20, 2008 Share Posted Október 20, 2008 ménemkéne az esö szerintem annyira nem gáz télleg danesz nyomd a vtket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Október 20, 2008 Share Posted Október 20, 2008 Bálibee, te már kezdesz Flegeton-ra hasonlítani, annyi különbséggel, hogy ő mutatott is valamit mielőtt beszélt volna, meg ő tanácsot is adott nem csak a hibákat írta le, tudtommal itt az lenne a lényeg hogy aki szeretné megmutassa a művét aki meg nem ért annyira hozzá annak segítsenek hogy mit hibázott Valahonnan mindenkinek el kell indulnia, bár tény hogy van aki elkapkodja annak tényleg nem itt lenne a helye (ezé lehet warnt kapok ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 (edited) ménemkéne az esö szerintem annyira nem gáz télleg danesz nyomd a vtket túl sötét lesz tőle a kép, és nem látszanak a részletek, meg ha már esőt akarsz akkor azt úgy kéne, hogy az autó is vizes legyen és az eső 'kopogjon' rajta. Meg Ahol eltüntetted a rendszámot, a (szemből) jobb oldala túl egyenes, lehetne benne valami ív. A felnik, az oldalán a csíkozás és, hogy nincs ültetve kifejezetten tetszik. Módosította Október 21, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 uj vt: alap vt kicsit kontrasztosabb: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 a BMW-ben megprobáltam kijavitani a hibákat: v1 v2 + kontraszt a felhőknél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Október 22, 2008 Share Posted Október 22, 2008 Látszik a felnin hogy piros autórol szedted... De a mazda nem rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Október 22, 2008 Share Posted Október 22, 2008 feketéröl de mind1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Október 22, 2008 Share Posted Október 22, 2008 akkor is mondjuk nem ártana ha kicsit sötétebb szürkére átszíneznéd... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 Na gyerekek vissza térésnek (az ültetés megint túl sok mielőtt kicikiznék egyesek, de jepegből már nem fogok/nem tudok javítani) Alap Vt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 ménemkéne az esö szerintem annyira nem gáz télleg danesz nyomd a vtket SZtem a tiéd se sokkal jobb az enyémnél MAx a lökös meg a matrica Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 danesz... találtál egy felnit, és minden vétédre ugyanazt rakod rá? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 mostanában ja de ez mien lett? (ültetést ne vedd bele) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 és nem unalmas? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 de már egy kicsit de nekem bejön de mondj már kritikát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 inkább nem... szeretném elkerülni a sértődéseket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 nem lesz sértődés tom hogy van rajta hiba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 sok hibát nem lehet véteni egy festésnél meg egy felnicserénél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 azér ezt ne kiabáld el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 okok, de ezzel csak azt akartam megállapitani h nem sok változás van a vtn Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiner Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 Ha vélemény kell tölem is kaphatsz:D Hát a kocsi alatt a neon az egyáltalán nem valóságos(pl egy éles vonal határolja neonfényt a kocsi bal oldalán:S) A felnik pedig homályosak a kocsihoz képest. A Carbon szerintem nem rossz, árnyékolást hiányolok a motorháztető kezdődésénél. Mást pedig nem látok amit változtattál volna rajt. Utóiart: Nem egy profi szolt most hozzád:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 neon,ültetés,felnicsere,karbon Enisz pls kritikát na már lécci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 okés spiner kössz a neon sztem jó de ezt bízzuk a "profikra" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 danesz ugy gondoltam h ez 2 perc alatt megvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezMan Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 de amugy jobb mint az előzö Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 a neon sztem jó röhögés nélkül ezt leírni... hm... igazából, mióta leoltottál, hogy nagy a pofám, de mire, azóta nincs túl sok kedvem kommentelni a dolgaidat... már csak azért sem, mert rakás sz@r az egész. most őszintén: az neked neon? tuning magazinban el tudnál képzelni egy ilyen képet? meg aztán... carbon nem hajlik. a felni csillog, pedig stúdió kép. a talajról az eredeti felni tükröződik, csak ráraktad kisebb áttetszőséggel a saját felnidet. ahol ültettél, ott a háttérbe csúúúúnyán bele van vágva. a teljes belteret pedig bemeszelted kékre (ha direkt, akkor meg nagyon hülyén néz ki) így hirtelen ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danesz04 Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 xD ez igen hogy tudsz ennyi hibát találni hm hát igen.... amugy amikor kiosztottalak az idegességemben volt amugy bocs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts