Flegeton Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Ok talán meglesz, de előtte van még más gokus kép is amit be kell fejezni, na meg nem két perc. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Befejeztem a kamehames SSJ5 Gokut. És lett háttérkép is! + a vázlat! SebeXXX elmondhatnád hogy melyik Z -s képet csináljam meg?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 nagyon fasz@ kép mind grat hozzá Flegeton te mijen ps-t használsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 én csak ámulok-bámulok..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 ... Flegeton te mijen ps-t használsz? Nekem bőven elég a 7.0 CE azaz a magyar ver, semmi olyat nem adtak az újabb verziók amit ne lehetne megcsinálni a 7.0val. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 Flegi nagyon rég néztem meg a munkáid, de csak ugyanazt mondhatom, amit az első oldalon írtam...Te k*rva jó vagy TISZTELET! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 Jah. Rég voltál már, legalább is rég láttalak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 ahha csak azér mert én cs2-öt használok (még nagyon kezdő vok) szal hogy magyar gondolkoztam nem kéne szerezni egy nem magyart és azzal az alapokat de jó igy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 11, 2007 Share Posted Június 11, 2007 Ezt ma csinálta, lazulás kép a nagy vizsgastreszben. XD 100%shop 100% fehér lap Sok idő elment a környezetre, így a karakter kicsit összecsapott lett! Valahol láttam hasonlót, megpróbáltam megcsinálni. Aki tudja hol az eredeti annak megköszönöm a linket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Még lazulás: Raven rajzolta papíron én meg engedélyt kaptam kiszínezni. Az eredeti papír sken: És a színezett két fajta hajjal, mert nem tudtam eldönteni melyik a jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casti Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Üdv mindenkinek! Flegeton nagyon királyak a munkáid.Az amelyiken egy kislány áll, és mögötte tollpihék repdesnek, különösen tetszik.Grat mindegyikhez!Én CS2-t használok már jó régóta csinálgatok én is képeket, de mondjuk elég bénák még.Esetleg tudnál olyan oldalakat mondani amik hasznosak, és tudnának segíteni a Photoshop használatában?Amiket szerinted egy kezdőnek érdemes megnéznie.Előre is köszi.Byebye. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbory Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Ezt ma csinálta, lazulás kép a nagy vizsgastreszben. XD 100%shop 100% fehér lap Sok idő elment a környezetre, így a karakter kicsit összecsapott lett! Valahol láttam hasonlót, megpróbáltam megcsinálni. Aki tudja hol az eredeti annak megköszönöm a linket. Baromi jó!! Az ilyeneket, hogy rajzolod? Például az alakot? Az, hogy 100% PS azt jelenti, hogy nem egy rajzodat scannelted be? Egérrel rajzolod meg?, csak úgy lazán rajzolgatsz vagy vektorosan? Asszem csak enny kérdés így hirtelen... tényleg nagyon tetszik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Egérrel rajzolok, nincs digitáblám (még). Raster grafikusan, nem vektorosan, de az ívekhez jó bezietreket használni. Szkenerem sincs, így még a kézi rajzokat se tudom mutatni. Casti: tutorial millió van, art jellegű is, majd ha rendbe szedem az oldalam és újraindulunk akkor az ilyen leírásokat gyarapítom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casti Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Okés, köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casti Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Itt van pár sig-em: 1. 2. 3. 4. 5. 6. Szerintetek melyik a legjobb?A legjobbon még mit lehetne fejleszteni, hogy jobb legyen szerintetek?Előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Nem rosszak, csak a renderek nem mindig olvadnak a háttérbe és a fontok meg negyon kijönnek és/vagy nem oda illenek. 1. Majdnem jó a render a font kicsit fura. 2. ott is lehetne még effektelni a render körül, font szintén kilóg. 3. a render már jó, legalább is neekm bejön, végül is a font is jó, csak még van sok hely a képen. 4. font egyártalán nem megy oda. 5. szintén 6. ugyan az a baj mint az 1-2 vel. Nekem a 3. tetszik a legjobban. Próbálgass még egy darabig és jó lesz az. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casti Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Köszi szépen a véleményeket!Örülök, hogy a 3. tetszik a legjobban, mert azt tegnap csináltam és abba mindent amit konyítok a photoshophoz beleadtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 a text nem mind1ik képbe illik bele.. néhányat nagyon leront. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 Ez k*rva jó lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 Gratulálok Flegeton, mester munka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 grat Flegeton... szép lett... csak nem tom ott a kisebb ágaknál van valami ami szerintem nem jó de igazából nem tudom mi... de mondom grat hozzá (omg megint Flegetron írtam Flegeton helyett nem tom miért van ez...) amúgy te miért ide pakolgatod a képeidet??? a téma címe: Egy kezdő munkái... és te szerintem nem tegnap kezdted... nem kéne neked egy topic??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 Nem hiszem hogy nyitogatni kellene a topikokat. Meg amikor elkezdtem ide pakolni, akkor kezdő voltam.Na meg ez még azért nem pro. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 Hát nem pro. de azért szép lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 Na most fejeztem be. Az alap és mellette a kész kép! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 nagyon kawaii ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 Hát ez nagyon jó lett Engem megfogott olyan jól néz ki ez a "figura" Egyik animéből van nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 nem direkt anime, hanem van a Naruto és benne lakik egy róka démon és arról rajzolt egy kis fantázia képet chibi stílusban a leányzó. Ez így nincs benne az animében, de mégis fan art. Hasonlót én is csináltm majd megcsinálom azt is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 nagyon jók a képek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Remélem nem ütközik szabályba, amit most csinálok, de úgy gondoltam, hogy nyitok egy saját topic-ot, hátha oda többen benéznek Ha mégis szabályellenes, akkor kapok egy újabb warn-t, ennyi, már megszoktam... Horty.911 Photoshop képek lesz a topic neve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
olacko Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Hali! Horty.911: Gyönyörűek a képeid. Egyszerűen gyönyörűek. Nem is jutok szóhoz. Nekem legtöbb képben a kreativitásod tetszik. Grat. mindegyikhez! olacko Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts