Jump to content
PirateClub.hu

Ingyenes tárhelyek


Bloodsucker
 Share

Recommended Posts

Gyűjtsünk ingyenes tárhelyeket ahova weblapokat lehet pakolni nekem már van sok de még ígysem találok egy normálisat sem :S

 

p8.hu
atw.hu
cjb.hu
uw.hu
fw.hu
extra.hu
dynamicweb.hu (nem küldik ki az emailt az adatokkal :S )
dox.hu
thorweb.hu (nem küldik ki az emailt az adatokkal :S )

 

Jöhetnek nem magyar oldalak is

Módosította Bloodsucker
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Na egy-két minőségi free hosting!

 

A kettő amit használok:

 

ismywebsite.com

x10hosting.com

 

Mindkettőnek van hírdetésmentes része is! Rengeteg szolgáltatás van mindekettőnél!

 

És egy fórum:

http://freewebspace.net/forums/forumdisplay.php?f=32

 

Itt találjátok meg a legtöbb jó hostingot!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

ajánlom mindenki figyelmébe a dot.tk oldalt, ahol a már meglévő oldaladnak tudsz .tk végződést adni

 

példaképp: ha van ilyen oldalad h www.vmilyenoldal.atw.hu

és itt regelsz, akkor igy is elérheted majd az oldalad: www.vmilyenoldal.tk

sztem elég hasznos, nemkell végződéseket jegyezgetni, nekem legtöbb oldalam ide van beregelve :)

 

amugy aki rendegeteg tárhelyet találhat az érdeklődő itt: ingyenweb.lap.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
mondanátok olyat ami ingyene s és bisztonságosan futtathotok rajta torent oldal nem kell atól félni hogy kijön a bírság vagy a rendőrök kopgtatnak

 

 

 

Szerintem ingyen tárhelynél nem kell attól aggódnod hogy kijönnek a zsaruk legtöbb amit tehetnek veled az hogy törlik a tárhelyedet :)

Link to comment
Share on other sites

Belegondolt már abba, hogy hiába menti ki adatait egy külső merevlemezre, vagy tárolja el őket DVD-n, ha azok továbbra is ott vannak a gép közelében? Egy tűz esetén például egyszerre veszik oda az eredeti és a másolat is...

 

Azt a luxust viszont kevés otthoni felhasználó engedheti meg magának, hogy fontos dokumentumairól, adatairól egy a pincében, vagy egy másik, távoli helyen tartott szerveren tároljon biztonsági másolatot.

Az ilyen esetekre találták ki a különböző online biztonsági mentést lehetővé tévő szolgáltatásokat. Ilyen a Mozy is, amelynek használatával 2 GB online tárhelyhez juthatunk, kifejezetten abból a célból, hogy lementsük az adatainkat. Ha 2 GB nem lenne elegendő (manapság, amikor egy nagyobb zenegyűjtemény is elvisz 10-15 GB-ot a merevlemezből), természetesen kérhetünk többet, pénzért. A 2 GB azonban ingyen van, s arra bőven elegendő, hogy fontos dokumentumainkat, címjegyzékünket, képeinket lementsük. Kérdés persze, mennyire bízunk meg egy online szolgáltatásban, pontosabban abban, hogy a szerverre kerülő adatokat később csak mi állíthatjuk vissza. Nos, ez bizalom kérdése, és ha a Gmail-ben megbízunk, valószínűleg a Mozy ígéretében sincs több okunk kételkedni. Persze ezt mindenki maga dönti el!

 

https://mozy.com/?ref=B92940

 

Csak kényelmesen!

Ha úgy döntöttünk, hogy megbízunk a Mozy tárhelyében, nincs más tennivalónk, mint ellátogatni az oldalra és elvégezni egy rövid regisztrációt. Ekkor kapunk egy válaszlevelet, amelyben a linkre kattintva rögtön eljutunk a letöltési oldalhoz.

Bizony, letöltési oldal. Innen szedhetjük le a Mozy Windowsos vagy Maces telepítőkészletét.

Ha ez is megvan, már csak telepítenünk és konfigurálnunk kell azt, szerencsére egyik sem bonyolult művelet. A telepítés gyakorlatilag kimerül a szokásos Next nyomogatásban.

screenhunter001gp7.jpg

Ezután a MozyHome varázslójában találjuk magunkat, ahol meg kell adnunk a választott felhasználói nevet (e-mail címünk) és a jelszót. Ha tűzfalunk van, itt valószínűleg rákérdez, hogy engedélyezzük-e a Mozynak a netes kommunikációt (persze érdemes engedélyezni, ha használni is akarjuk valamire a programot).

Eztán kiválaszthatjuk, hogy a 448 bites titkosításhoz használt kulcs generálását a rendszerre vagy az ügyességünkre bízzuk. Utóbbi esetben a megadott kulcsot nagyon tegyük el (megkapjuk .dat fájlban is), különben az életben nem állítjuk vissza a titkosított adatokat a szerverről.

screenhunter002fr0.jpg

Ezután a program felméri, hogy mennyi helyet foglalna a szerveren az alapértelmezésben megadott mappák elmentése. Ha túllépjük a 2 GB-ot, a program szól, és ilyenkor megadhatjuk, mit szeretnénk kivenni a mentésből. Alapértelmezésben egyébként menti a leveleket és a névjegyeket (Windowson Outlook Express és Thunderbird, Macen Mail és Contacts), a Firefox, az Internet Explorer és a Safari könyvjelzőket, a dokumentum, kép, zene és videó mappákat (a rendszernek megfelelőeket persze), a gépen található dokumentumokat és táblázatokat. Persze nem vagyunk kötelesek mindezt menteni, így kiszedhetjük a pipát az elől, amiről nem szeretnénk távoli másolatot.

Eztán következhet rögtön az első backup, vagy rábízhatjuk a programra a továbbiakat, illetve van lehetőség haladó beállításokra is, ahol további fájlokat, mappákat vehetünk fel a mentendő anyagok közé, illetve konfigurálhatjuk, mikor történjen a mentés (gép használtságától függően, változásoktól függően, adott időben stb.). Még a kapcsolat sebességét is limitálhatjuk, hogy a backup ne zavarja meg mondjuk egyéb online tevékenységünket (a Windowsos kliens program e tekintetben testreszabhatóbb, mint a Maces).

screenhunter003sg1.jpg

A Mozy használatát ezzel gyakorlatilag letudtuk, legközelebb akkor találkozunk vele (ami lehetőleg nem következik be soha), amikor vissza kell állítanunk egy lementett fájlt, adatot.

Mindent csendben, a háttérben végez el, így jó esetben észre sem vesszük, hogy ott van (kivéve a Windows Tálcájára és az OS X menüsorába beülő kis ikont).

 

(techline.hu)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Egyik se normális, csakhogy reagáljak az első hozzászólásra. Talán az elején nem is, de ha úgy érzed, hogy az oldalad már kinővi azokat, amit az ingyenes szolgáltatók biztosítanak, akkor érdemes váltani.

 

Csakhogy egy ingyenest mondjak én is, ami szintén nem rossz.

www.cwi.hu

Felül van egy reklám, ha az oldalad így néz ki: www.oldalad.cwi.hu

Ha viszont így, akkor nincs reklám: www.users.cwi.hu/oldalad

naponta 30 levelet tudsz kiküldeni. Ha fórumod van, vagy hírleveleket szoktál küldeni, akkor lehet hogy később nem lesz elég.

A www.extra.hu esetén naponta 50 levelet tudsz kiküldeni.

E kettőt tudom javasolni. Nem mondom, hogy oda leszel a boldogságtól, de az ingyenes tárhelyszolgáltatóktól ne várj sokat.

 

Egyébként ha ingyenes tárhelyről van szó, ha fizetősről, érdemes küldöldi tárhelyszolgáltatóknál is körülnézni. Viszont azért arra se árt ügyelni, hogy az oldalad ne így nézen ki: www.oldalad.johosszuszoveg.hu. Ügyeljetek a domain címek végződésére is, hiszen nem mindegy hogy mit használsz.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...