Jump to content
PirateClub.hu

davidka007

Veterán
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

davidka007's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. davidka007

    Windows 7 dal

    "Sokat fejlődött a Microsoft, A Windows szart megcsinálta, Lassú,szar Windows 7, Soha nem fognak örülni " Ez se semmi:D:D
  2. Sziasztok! Van egy asus a8n-e típusú alaplapom és bele egy AMD 64-bites 3000+ típusú procim. (azt hogy hány GHz-en fut azt nem tudom, de ha kell csinálok egy everset tesztet!) Szerintetek érdemes egyáltalán húzni rajta vagy inkább hagyjam így ?
  3. davidka007

    Ingyenes tárhelyek

    Ebben igazad van! x10hosting.com nál még van egy probléma! 2 hetente egyszer be kell lépni a fórumukba! ha ezt teszed akkor inaktív leszel! Bár ezt simán bárki vissza tudja állítani aktívra. (nem kell hozzá jelszó)
  4. davidka007

    Ingyenes tárhelyek

    Na egy-két minőségi free hosting! A kettő amit használok: ismywebsite.com x10hosting.com Mindkettőnek van hírdetésmentes része is! Rengeteg szolgáltatás van mindekettőnél! És egy fórum: http://freewebspace.net/forums/forumdisplay.php?f=32 Itt találjátok meg a legtöbb jó hostingot!
  5. davidka007

    Shoutcast, Teamspeak

    Én még nem olvastam megkötést a hangminőségben! De szerintem csak felöltéstől függ milyen zenét adsz!
  6. davidka007

    Shoutcast, Teamspeak

    Winamp-hoz leszeded a DSP plug-int innen: http://www.shoutcast.com/downloads/shoutcast-dsp-1-9-0-windows.exe Feltelepíted és beállítod a servered adatait!
  7. davidka007

    Shoutcast, Teamspeak

    Most nézem csak! A TS az nekem se megy. Felmegyek az oldalra és azt írja most nincs szabad server jöjjek vissza egy óra múlva! Ugyhogy ez gázos! Csak a szabad servereket használhatod! egy embernek mindig fenn kéne lennie a serveren hogy ne vegyék el t?led! Erre csak most jöttem rá! elnézést
  8. davidka007

    Shoutcast, Teamspeak

    Ha kell az enyémre csinálok neked accot! vagy megpróbálok regelni neked egyet Melyiket választod ?
  9. davidka007

    Shoutcast, Teamspeak

    Csinálhatsz winampal, SAM broadcasterrel, Virtual DJ-vel és még sok más programmal! A felsorolt háromban tudok segíteni! Szerintem a Virtual DJ a legkönnyebb módszer
  10. davidka007

    Shoutcast, Teamspeak

    Nagyon szivesen! Ha valaki filmet akr adni az szóljon és leírom hogy hogyan kell
  11. Az el?z? topicért elnézést kérek a fiam azt hiszi minden ingyen van! Na de hogy ne roncsam el az örömötöket 2 link : -=Shoutcast=- http://www.listen2myradio.com 100 Mbit/s 500 slot admin felület és mind ez INGYEN!!! -=Teamspeak=- http://www.teamspeak4free.co.uk/ 100 Mbit/s admin felület és szerintem korlátlan (bár ilyen nincs) Még egyszer elnézést az elöbbiért!! Remélem senkit nem tévesztett meg!! Boldog karácsonyt Ha nem megy valamelyikhez a regisztrálás az szóljon és segítek! A Teamspeak is ingyenes de azt elfelejtettem odaírni!
  12. davidka007

    Indítsunk Online Rádiót!

    Sziasztok Nekem is tetszik ez a rádiós dolog volt is már egy pár webes rádió, de beszüntettem mert lassú a feltöltésem. Erre kéne valami megoldás! Arra gondoltam hogy PHP-ben lehetne írni vmilyen scriptet és az lenne a szerver! Pl. az UW.hu-n lenne elhelyezve ez a script és akkor az UW.hu lenne a szerver ! És nem vinné akkor annyira feltöltésünket az hogy a szerver is nálunk van! Nem tudom hogy lehetséges-e ez a dolog de ha sikerülne egy ilyen scriptet írnia valakinek akkor kicsit fellendülne ez a rádiós téma! És én is támogatom hogy legyen GigaRádió!!!!! (véleményket mondjatok!)
×
×
  • Create New...