Jump to content
PirateClub.hu

Juventus


iserf
 Share

Recommended Posts

  • Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Juventus: Rosickyval pótolnák a visszavonuló Pavel Nedvedet

 

Úgy néz ki, hogy a Juventustól a nyáron visszavonul 2003 aranylabdása, Pavel Nedved. A torinóiak az Arsenal középpályásában, a szintén cseh Tomas Rosickyban (képünkön) látják a szélső utódját.

Pavel Nedved már tavaly is fontolgatta a labdarúgó pályafutásának befejezését, de akkor a Juventus kizárása miatt a folytatás mellett döntött.

 

A következő hetekben hivatalosan is bejelenthetik Nedved visszavonulását – közölte az olasz sportújság, a Corriere dello Sport.

 

A „zebrák” vezetősége már megtalálta új kiszemeltjét, aki helyettesíteni tudná a veterán középpályást.

 

A cseh aranylabdást a tervek szerint egy honfitársa követné, ugyanis Tomas Rosicky a célpont, és az Arsenal kiválósága sem tartja kizártnak a váltást.

 

Rosicky hat évet húzott le a Borussia Dortmund csapatában 2001 és 2006 között, neve szinte egybeforrt a klubbal.

 

Az elmúlt idényt már az Arsenalnál kezdte, a bajnokságban negyedik lett az „ágyúsokkal”, míg a Bajnokok Ligájában a nyolcaddöntőben a PSV Eindhoven búcsúztatta őket.

 

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

A veterán cseh középpályást hiába győzködi a Juventus vezetősége, az egykori aranylabdás nem szívesen húzna le még egy évet profiként.

Az olasz Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus korábbi aranylabdás cseh futballistája még idén befejezi a profi pályafutását. Bár Claudio Ranieri kulcsjátékosként tekint Nedvedre, és nagyon számítana rutinjára, a középpályás azonban úgy véli, a legmagasabb szinten már nem állná meg a helyét, ezért nem szívesen játszana végig egy újabb szezont a torinóiaknál. A futballista egyelőre nem jelentette be a visszavonulását, ezért Torinóban még látnak esélyt a meggyőzésére.

 

A 35. születésnapját hamarosan betöltő Nedved helyére a cseh klasszis egyik honfitársát nézte ki a Juventus, és az Arsenalban szereplő Tomas Rosickyt igazolná le helyette a klub. Rosickynek nem is lenne ellenére a váltás, az Arsenal azonban nem valószínű, hogy könnyen lemondana egyik legfontosabb játékosáról.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem igazán kipróbálhatná magát még, mert próba cseresznye! De a dolog másik oldala, hogy jobb a csúcson abbahagyni.

Rosicky meg nem lenne rossz igazolás és egyébként nem alap embere az Arsának, így még lehet némi esély.

 

-------------------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

-------------------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

7 millió Burdissóért

 

A Juventus 7 millió fontos ajánlatot tett az Internek Nicolas Burdissóért. A 'Tuttosport' információi szerint Claudio Ranieri tegnap személyesen hívta fel a milánóiak trénerét, Roberto Mancinit, hogy az argentin védőről tárgyaljanak.

 

Nicolas Burdisso

 

A Juventus figyelme azután irányult Burdissóra, hogy a Palermo vezetői visszautasították az Andrea Barzagli-ért tett ajánlatukat. Annak ellenére, hogy néhány pletyka szerint Mancini személyesen akadályozta meg az argentin védő átigazolását, a Bianconeri nem akar tágítani.

 

A játékos megszerzésén kívül a klub vezetői más ügyeken is dolgoznak. Ezek közül kiemelkedik, hogy opciót próbálnak szerezni Fabio Quagliarella megszerzésére.

 

-------------------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

-------------------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Camoranesi 2010-ig hosszabbított

Mauro Camoranesi 2010-ig meghosszabbította szerződését - adta hírül a játékos ügynöke, és már olvasható a klub hivatalos honlapján is.

 

Mauro Camoranesi

 

Már tegnap is úgy tűnt, hogy a felek nagyon közel állnak a megállapodáshoz, és ma este egy mosolygós Camoranesi sétált be a Juventus főhadiszállására, ügynöke pedig közölte, hogy sikerült a megegyezés.

 

A középpályás által aláírt szerződés 2010. június 30-ig köti majd a torinói klubhoz, egy évvel meghosszabbítva jelenleg is érvényes kontraktusát. Camoranesi évente 2.8 millió eurót keres majd, és most már semmi sem állhat útjában, hogy szerdán csatlakozzon a csapathoz az edzőtáborban.

 

Jean Claude Blanc a mai napon már optimistán nyilatkozott Camoranesi ügyével kapcsolatban. Két játékos szerződését azonban még nem hosszabbította meg a Juventus. Egyikük Pavel Nedved - aki kijelentette, hogy visszavonul, amennyiben nem sikerül megállapodni a fizetéséről -, a másikuk pedig a csapatkapitány, Alessandro Del Piero.

 

--------------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Nedved is hosszabbított

 

Pavel Nedved is szerződést hosszabbított a Bianconerivel, pontot téve ezzel egy hosszadalmas huzavona végére. Tegnap még úgy tűnt, a cseh középpályás akár még távozhat is a klubtól, mivel a tárgyalások során Jean Claude Blanc állítólag nem hagyta jóvá a játékos által kért fizetést.

 

Pavel Nedved

 

A megállapodás azután született meg, hogy Nedved és Alessio Secco tegnap este együtt vacsorázott. A cseh játékos így még egy évig a klubnál marad, magasabb fizetésért persze.

 

Miután a Juventust tavaly nyáron a másodosztályba sorolták, Nedved 50 %-os bércsökkentést fogadott el, és a spekulációk szerint most az eredeti összegre tornázták vissza fizetését.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Nedved: "Mindent megtettem, hogy maradhassak"

 

A cseh középpályás készen áll, hogy megkezdje hetedik szezonját a Bianconerinél:

 

"Még mindig elég motivált vagyok. Szeretem a mostani csapatot, bárkivel összemérhetjük az erőnket."

 

Pavel Nedved már hét éve a Juventus nélkülözhetetlen tagja. Most is a klubnál maradt, készen áll a kezdésre, a csillogásra, és, hogy vezesse a csapatot. Mint mindig. Az elmúlt hetek pletykái és problémái eltűntek, és a cseh játékos újra azt csinálhatja, amit a legjobban szeret: sokat fut, és harcol a pályán.

 

A csapat egyik jelképeként az ő feladata volt, hogy megkezdje a sajtótájékoztatót. Pavel hosszú időn át beszélt, sok területet érintett, és ami a legfontosabb, értékelte az új csapatot.

 

Pavel Nedved

 

Motivációk: "Még nem akartam otthon maradni, és lógatni a lábamat. Kellő motivációkkal rendelkezem, szóval itt vagyok."

 

A megállapodás: "Beszéltem a klubbal, mielőtt ideutaztam. Csupán pénzügyi dolgokról volt szó, több csapattól is kaptam ajánlatot. De a legfontosabb dolog, hogy végül sikerült megállapodnunk. A Juventusnál akartam maradni, és mindent megtettem, hogy ez így is legyen. Örülök, hogy így alakultak a dolgok."

 

Barátok között: "Mindenki tisztel engem, főleg a csapattársaim. Éppen ezért voltam boldog, hogy mindenki a maradás mellett döntött. Gyakran beszélek telefonon Gigi Buffonnal, reméltem, hogy hosszabbít ő is, és szerintem a lehető legjobb döntést hozta. Vele, és a csapat többi tagjával együtt szeretnék győzedelmeskedni."

 

Az új Juventus: "A Serie B-ben eltöltött egy év után úgy gondoltam, hogy nem vehetjük fel a versenyt a többi nagy csapattal. De a klub nagyon jó munkát végzett az igazolások terén. Néhány nagyon fontos játékost sikerült igazolnunk. Harcképesek vagyunk, de ezt a pályán is be kell bizonyítanunk."

 

A Bajnokok Ligája: "Ezzel a csapattal harcolhatunk a Bajnokok Ligájáért, és ez már önmagában is kellő motiváció. Nem tudom, hogy esélyesek vagyunk-e a bajnoki címre, de a vezetőségünk szerint még igazolhatunk új játékosokat. Ha valaki igazán jót találnánk, ajánlatot teszünk érte."

 

Az új csapat: "Ez most egy olyan keret, ahol a játékosok csak most találkoztak, még sosem játszottunk együtt. Ez persze hátrányt jelent. Minden poszton erősebbek lettünk, de időre van szükség, hogy összeszokjunk. Itt jön a képbe az edző (menedzser...), és szerintem ő jó munkát végez majd. Mindannyian nulláról indulunk, és mindannyiunknak meg kell harcolni a csapatba kerülésért."

 

Az új érkezők: "Mindannyian nagyszerű játékosok. Annyi kell csak, hogy jobban megismerjük egymást. Én - személy szerint - nagyon örülök, hogy Iaquinta itt van. Szükségünk van egy olyan játékosra, mint ő, sokat segíthet majd nekünk."

 

A másik cseh játékos: "Grygera? Kitűnő védő, jól fog szerepelni. Mindenütt képes játszani, jobb, mint egy szimpla belső védő. Mindig képes nyugodt maradni, és most egy olyan kapus áll mögötte, mint Buffon, aki nem kap sok gólt."

 

Nedved helyettese: "Több játékos is képes az én posztomon játszani. Palladino az elmúlt szezonban többször is itt játszott, de Marchisio is nagyon jó. Ezeknek a fiatal játékosoknak csak esélyt kell adni a játékra."

 

Ranieri: "Nagyszerű fickó, nagyon kedves, egy igazi úriember. Mindannyian nagyon tiszteljük őt, és figyelünk arra, amit mond."

 

Pinzolo, egy éve: "Jól emlékszem a tavalyi edzőtáborra. Akkor még nem tudtuk, ki marad a klubnál. Idén sokkal nyugodtabbak vagyunk, most csak a munkára kell koncentrálnunk. És ez nagy előnyt jelent."

 

A bajnokság: "Jobb lesz, mint a tavalyi. Három nagy csapat is feljutott a Serie A-ba, lesznek jó meccsek idén. A Serie B-ben is kitűnő meccseket játszottunk a Genoával és a Napolival. Most a San Siróba is ellátogatunk, a derbi is újra megrendezésre kerül. Az új Serie A-t nagyszerű klubok alkotják."

 

A riválisok: "Csak a játék során derül ki, mekkora a különbség köztünk. Az Internek nagy előnye, hogy rengeteg kitűnő játékos alkotja a keretet - minimum ketten vannak egy posztra. A Milan megnyerte a Bajnokok Ligáját, míg mi a Serie B-ből jutottunk fel. Nehéz lesz, de tényleg bosszút kell állnunk."

 

A jövő: "Egy évig még biztosan játszani akarok. Gondolok a jövőmre, de még semmit sem döntöttem el. Mindig is azt mondtam, hogy szeretnék gyerekekkel dolgozni. Majd ha visszavonulok, jobban átgondolok mindent."

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Nocerino mégsem távozik

 

Számos híreszteléssel ellentétben, a Fiorentina és a Napoli kiszemeltje, Antonio Nocerino mégsem hagyja el a Juventust idén nyáron, és ezt a klub soportigazgatója, Alessio Secco is megerősítette.

 

Antonio Nocerino

 

Miután a tavalyi szezont a Piacenza együttesénél töltötte, a fiatal középpályás hároméves szerződést kötött a Bianconerivel. Múlt héten viszont olyan hírek röppentek fel, hogy a Fiorentinához igazolt.

 

Csütörtökön Alessio Secco viszont megerősítette, hogy a harcias játékos jövőre Claudio Ranieri rendelkezésére áll majd.

 

"Nocerino itt marad nálunk, és csatlakozik a csapat többi részéhez az edzőtáborban."

 

A nápolyi születésű középpályás többször is hangsúlyozta, hogy a következő idényben szeretne állandó szerepet kapni a csapatnál.

 

"Az a célom, hogy ott legyek a 2010-es, dél-afrikai világbajnokságon. Hogy ezt elérjem, állandó játéklehetőségre van szükségem, és a Juventus mindent megtesz, hogy segítsen nekem. A Piacenza egy ugródeszka volt, most már egy igazi nagy csapatnál is bizonyítanom kell."

 

-------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

-------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Olasz értesülések szerint a Real Madrid hajlandó megválni Fabio Cannavarótól, akiért Angliából és Olaszországból érkezett érdeklődés.

Olaszországban tudni vélik, hogy a tavaly Madridba igazolt középhátvéd nem fér bele Bernd Schuster számításaiba. Az közismert, hogy a Getafétől érkező német szakember a támadófutball elkötelezett híve, ennek ellenére nem világos, hogy az olasz válogatott kapitányára miért ne tartana igényt az új szakvezető.

 

Az olasz játékos a Real Madrid játékosaként vehette át az Aranylabdát, ám sokak szerint érdemtelenül, madridi teljesítménye ugyanis inkább kritikát, mintsem elismerést váltott ki. A hírek szerint a Newcastle és a Chelsea is tárt karokkal várja Cannavarót, aki inkább hazájába szerződne. Az élvonalba idén feljutott Juventus vissza is venné egykori játékosát.

Link to comment
Share on other sites

Meira továbbra is kiszemelt

Portugál sajtóhírek szerint a Juventus ajánlatot tesz Fernando Meirának, a Stuttgart védőjének, annak ellenére, hogy a két klub viszonya igen megromlott a közelmúltban. A német bajnok elég idegesen reagált, amikor úgy vélték, a Bianconeri a jóváhagyásuk nélkül lépett kapcsolatba a játékossal, és azzal fenyegetőzött, hogy feljelenti a FIFA-nál a torinóiakat.

 

Fernando Meira

 

Persze a Juventus tagadta a vádakat, és visszakozott a 29 éves védővel kapcsolatban, de most úgy néz ki, mégis megpróbálják elcsábítani a portugált. Mióta Jean-Claude Blanc kijelentette, hogy a csapat még nem végleges, mindenki úgy vélekedik, hogy lesz még legalább egy igazolás.

 

---------------------------------------

FANORTAL: http://juventus.atw.hu/

---------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Állítólag sokan nem örülnének neki. Mármint a csapat tagok h egy áruló visszatérne. De az tény h 1 védő még kellene, viszont Cannavaro nem hiszem h hosszu távu megoldás lenne a kora miatt. Ami a Scudetto-t illeti, annak a sorsa már akkor eldőlt amikor a Juve feljutott. :DB)

Link to comment
Share on other sites

Chiellini távozhat?

 

Giorgio Chiellini a távozást fontolgatja, miután összekapott a klub trénerével, Claudio Ranierivel.

 

Giorgio Chiellini

 

A védő nyilatkozat-háborút robbantott ki azzal, hogy kritizálta a klubot, mert szerinte csak a 'sztárok' szerződésének megújításával foglalkoznak. Kifogásolta azt is, hogy nem tűnik teljesen biztosnak a helye a védelemben, és elmondta, hogy nem kíván harcolni a posztokért.

 

"Nyilvánvaló, hogy ha jövőre kevesebbet játszhat, más lehetőséget is megfontol majd. Ha a Liverpool hivatalosan is ajánlatot tenne érte, az egy igazán csábító lehetőség lenne." - mondta Davide Lippi.

 

A 'Tuttosport' hétfői számában jelent meg, hogy a Liverpool 5 millió fontos ajánlatot készül tenni a védőért, ám a Juventus 7 millió alatt nem is hajlandó ezzel foglalkozni.

 

-----------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

-----------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Ja meg a következő meccsről:

 

A Mezzocorona elleni keret:

 

Íme a ma délutáni, Mezzocorona elleni edzőmérkőzés kerete. Az első és a második félidőben más-más csapat áll fel.

 

JUVENTUS:

 

1. Vanstrattan; Zebina, Boumsong, Grygera, Criscito; Blasi, Nocerino, Zanetti, Nedved, Marchisio; Iaquinta

 

2. Belardi; Birindelli, Andrade, Chiellini, Molinaro; Salihamidzic, Tiago, Almiron, Marchionni; Palladino, Trezeguet

 

Edző: Ranieri

 

MEZZOCORONA:

 

1. Macchi, Lordi, Toccoli, Pancheri, Giacomoni, Pelizzari, Vitone, Allegrini, Spagnoli, Buonocunto, Baido

 

2. Rossi, Lestani, Berardo, Ceravolo, Squadrani, Lionetti, Furlan, Gioia, Piraccini, Simoni, Panizza

Link to comment
Share on other sites

Az új mezszámok

 

A 'Tuttosport' közzétette a jövő évi mezszámok kiosztását. Mivel azonban erről az újságról van szó, nem lehet még biztosra venni őket...

 

1. Buffon, 2. Birindelli, 3. Chiellini, 4. Almiron, 5. Zebina, 6. Zanetti, 7. Szalihamidzsics, 8. Giannichedda, 9. Iaquinta, 10. Del Piero, 11. Nedved, 12. Belardi, 14. Andrade, 15. Marchisio, 16. Camoranesi, 17. Trezeguet, 18. Boumsong, 19. Criscito, 20. Palladino, 21. Grygera, 22. Vanstrattan, 23. Nocerino, 24. Oli

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Castillo a Juventusban?

 

Az ecuadori középpályás, Segundo Castillo váratlan nyilatkozatot tett a szerb sajtónak:

"A következő szezontól a Juventusban fogok játszani, 25-én, szerdán egy négy éves szerződést fogok aláírni a Bianconeri-vel"

A bejelentés érdekessége, hogy a 25 éves játékost eddig még egyszer sem hozták kapcsolatba az Öreg Hölggyel. Castillo egyébként a Red Star Belgrád játékosa, és remek szenzot tudhat maga mögött, melynek során nyolc góllal segítette csapatát.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Tacchinardi szerződést bontott

 

Alessio Tacchinardi 11 év után hagyja el a Juventust. A középpályás a döntését az után hozta, hogy az elmúlt 18 hónapot kölcsönben töltötte a Villarreal-nál.

 

Tacchinardi a Bianconeri-vel nyert öt Scudettot, Bajnokok Ligáját, Interkontinentális Kupát, Európai Szuper Kupát, Olasz Kupát és négy Olasz Szuper Kupát. 11 szezon alatt 404-szer lépett pályára. A csapatnál Tiago és Almiron érkezése után vált szükségtelenné.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Giannichedda is távozik

 

Alessio Tacchinardi után Giuliano Giannichedda is bejelentette, hogy távozik a klubtól.

 

„Ez egy kissé szomorú nap a számomra”

 

Nyilatkozta a játékos a Juventus Channel-nek.

 

„Közel 33 éves vagyok és még egy ideig játszani szeretnék. A klub nagyon rendes volt és keddtől szabadon igazolhatok el”

 

Giannichedda gyakori sérülései miatt soha nem volt képes a csapat alapemberévé válni és megmutatni a Juventusban, hogy mire is képes igazán. A játékos jövője jelenleg még bizonytalan, de már kapcsolatba hozták a Livornoval és régi csapatával az Udinese-vel.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

A Juventus Senderos leigazolását fontolgatja

 

A brit sajtó szerint a Juve 3 millió fontos ajánlatot készül tenni az Arsenalnak Philippe Senderos-ért. A svájci játékos Arsenaltól való távozásának oka, hogy nem tudott magának állandó helyet kiharcolni a kezdőcsapatban.

 

 

Az üzlet valószínűleg akkor valósulna meg, ha Chiellini a Manchester City-hez igazol. Ranieri szerint a játékos tökéletesen illeszkedne a jelenlegi terveihez.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

 

A Juve érdeklődik Zapata iránt

 

A Juventus újra felvette a kapcsolatot az Udinese-vel, hogy a védőről, Cristian Zapataról tárgyaljanak.

 

Az Udine 7M fontot akar a kolumbiai játékosért, aki jelenleg a Bianconeri egyik fő célpontja Fernando Meira mellett a védelembe. A Juve ezt az összeget valószínűleg hajlandó kifizetni a 20 éves játékosért.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

 

Heinze sokadszor

 

Úgy tűnik, hogy Heinze idén nyáron mindenképpen elhagyja a Manchester Utd-ot és a kérők közül a Juve lehet a befutó.Az argentin játékost nagyon szeretné a Liverpool is, de ezt a transzfert Alex Ferguson kizártnak tartja, mert a játékost nem hajlandó eladni egy rivális csapatnak. A Juventus malmára hajtja a vizet az is, hogy az angolok külföldi csapatnak akarják eladni védőt.

 

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

 

Olasz Kupa

 

A mai napon megtörtént az Olasz Kupa 2007-2008-as kiírásának sorsolása. Ezek szerint a Juve a harmadik körben csatlakozik és az ellenfele a Parma lesz. A mérkőzést augusztus 29-én fogják játszani.

 

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

 

Legrottaglie Törökország felé tart

 

A török lapok értesülése szerint, Nicola Legrottaglie hamarosan a Besiktashoz szerződhet. A 30 éves védő az előző szezonban 12-szer lépett pályára a Juve színeiben.Jövője Jorge Andrade érkezése után vált bizonytalanná a csapatnál. A pletykák szerint Legrottaglie évi 1 millió fontot keresne a Besiktásnál, akik 1,5 M fontért vásárolnák meg a Bianconeritől. Nicola várhatóan július 30-án érkezik Törökországba, hogy egy 3 éves szerződést írjon alá leendő klubjával.

-------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...