Jump to content
PirateClub.hu

hcs23

Veterán
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

327 profil megtekintés

hcs23's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. hcs23

    Premier MoziMagazin!

    De jó látni, h kicsit beindult ez a topik:) Kedves huskydog, az, hogy valaki kritizáljon egy filmet, tökéletesen elegendő, ha "csak" a filmet látta, ugyanis a filmet kritizálja, és nem a sorozatot, ami alapján az készült. Természetesen az írás jobb, ha "képben van" a cikkíró, de ezalatt nem a történetre gondolok. Te is írod: "Az egyik számban a 4. mozifilm került kiértékelésre". Az értékelésekről pedig csak annyit, h minden ember más, hisz tudod, "ízlések és pofonok". Ajánlatos megfigyelni, kinek milyen a stílusa (v melyikünké áll legközelebb a tiédhez - filmek és írás terén egyaránt), és az alapján remekül tudsz ítélni a filmeket illetően. CDexter, mint ahogy a tavalyi név is mutatja (PirateClub MoziMagazin), akkor erős kötelék volt a magazin és a fórum között (ez cikkekben is megmutatkozott), a mostani lap viszont már a Premier Mozimagazin nevet viseli, ezzel is jelezvén, h elszakadt a fórumtól, és egyfajta önálló filmmagazinná alakult. Régebbi filmekről is olvashatsz természetesen, illetve a DVD- és BR-megjelenésekről is, de a premierfilmek azért nagyobb érdeklődésre tartanak számot, mint egy tíz éve kijött, BR-en csak most megjelenő "múvi":-) A főszerkesztő úr majd dönt az arányokat illetően, az észrevételt, ötletet köszönjük szépen, és további kellemes olvasgatást kívánunk!
  2. hcs23

    Értekezés a PirateClub MoziMagazin-ról

    Lehet, h hülyeséget mondok, de a flash verzió gyorsasága nem a net sebességétől függ? Nálam 1 Mb/s az internet, és a flash max 10-15 mp alatt hozza az oldalakat, csak annyi gondom volt, h hiába kattintottam rá, nem nagyította képernyő méretűre, h olvasni lehessen. De 1-2 Frissítés gomb, és a probléma megoldva. Ja, és természetesen nem minden oldalnál kell a frissítés, elég egyszer megcsinálni és "megjavul". Ha vki másnak is előfordult ez... Egyébként sztem még az 1perc/1old. áldozat is megéri, hidd el:) De ha más nem, ajánlom a Tartalomjegyzéket, abba minden benne van, és így lehetőség van szelektálni, nem kell "nézegetve" lapozgatni, hanem egyből tudod melyik oldalt kell betölteni.
  3. hcs23

    Értekezés a PirateClub MoziMagazin-ról

    Ha a Wolfman kritika az, az "átmenetnél" kicsit tényleg nehezen olvasható, elnézést. Igyekeztem.
  4. hcs23

    Értekezés a PirateClub MoziMagazin-ról

    A filmes bakik rovathoz csak annyit, h ha sokan hiányolni fogjátok, sztem megoldható a folytatás A photoshophoz stb. jól értő emberkék hiányát pedig nem győzzük hangsúlyozni!
  5. hcs23

    Értekezés a PirateClub MoziMagazin-ról

    Olvasóként az a véleményem, h remek kezdeményezés volt ez az egész, hiszen tény, h a magyar médiapiac nem igazán kényezteti el a mozirajongókat. Egyfajta hiánypótlás is tehát (ami egyedül még talán nem, de a hivatkozásokkal, forrásokkal és a bemutatásra kerülő site-okkal együtt azt hiszem megállja a helyét) és egy kicsit segít eligazodni nemcsak a mozikban játszott, hanem a fórumon található temérdek film között is, amire igenis van igény. A magam részéről nagyon jó ötletnek tartom az együttműködést a warezvilággal, valamint a fórum témáinak bevonását (letöltés problematikája, rövidítések ismertetése stb.), de akár mást is említhetnék. Persze van bőven mit javulni (érthető módon még keresgéli önmagát a lap, kísérletezget, apró tárgyi tévedések, helyesírási hibák előfordulnak, és az olvasmányossággal is vannak gondok), de a folyamatos fejlődés szinte garantált, ezt ne feledje senki. Minden hónap új magazin, új filmekkel, új témákkal, az előzőnél picit újabban, szebben, másképpen tálalva, úgyh fogadjátok/olvassátok szeretettel, mert az egész értetek van! (utóbbit már szerzőként mondom )És tessék azt a 2 percet rászánni legalább egy nyúlfarknyi véleményre, mert visszajelzések nélkül nehéz a helyes irányt megtalálni! Úgyh csak rajta!
  6. hcs23

    Hálózati problémák

    Sziasztok, amatőr vagyok ugyh ha kell vmi info még, szoljatok. Van egy asztali pc-m, 1Mb/s sebességű kábelnettel, xp-vel, és egy laptop vistával. Asztali pc-n megy a net, és szeretném megosztani, h a laptopon is legyen, méghozzá wireless routerrel. Viszont a laptopon nincs net ha "mezei módon" átdugom a kábelt a másikból. "Nincs kapcsolat, v korlátozott". Ha visszadugom, az asztali gép ugyanezt játssza, és csak akkor javul meg ha ujrainditok, adott esetben többször is (gépet, modemet). Már a helyi infótanár is megnézte, saját otthonában jó (ua. a szolgáltató, ua. sebesség, a gép és a beállitások értelemszerüen ugyanazok), másik ismerősünknél jó (szintén ua. szolg.), nálunk nem. Az iskolában is szuperül müködik csak itth nem. Ő se tudja mi a baj, pedig feltételezem, h ö ért hozzá. Próbálkoztunk beállításokkal, ujratelepitéssel, semmi. Csak vmi beállításra tudok gondolni, de tudni szeretném mielött megveszem a routert, neh esetleg rosszat vegyek, vagy netán feleslegesen. (Sőt, ezek után már annak a beállitásátol is félek:) ) Sztetek mi lehet? Előre is köszönöm a segítséget.
  7. hcs23

    Értekezés a PirateClub MoziMagazin-ról

    Épp akartam is javasolni. Nekem elsőre nem igazán akarta megjeleníteni, de kicsivel később már egész jó volt! Persze lehet csak a konfigurációm vagy a net sebessége az oka
  8. hcs23

    Értekezés a PirateClub MoziMagazin-ról

    Kevés? Sztem túl nagyra értékeled Hollywood-ot:)
×
×
  • Create New...