Jump to content

dolfi516

Törzstag
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Semleges

About dolfi516

 • Rank
  Zsebibaba

Recent Profile Visitors

224 profile views
 1. Szia! Azt tudod, hogy ez hány részes lesz? Én azt hittem 24 részes a sori, de már 26-nál tartunk
 2. Sajnos most olvastam én is, tegnapelőtti hír: " Csütörtökönként A Mi kis falunk első évadának ismétlése lesz képernyőn a nyáron. Ebből egyébként készül az új évad, már az ősszel képernyőre tűzik."
 3. A CBS berendelte a 3. évadot, már dolgoznak rajta, premier várható dátuma 2020 január.
 4. Szia, A 7. részt megtaláltam, a 8.-at nem. Vagy a data nem szinkronizált, vagy esetleg a 8. rész lemaradt? Köszönet, most már látszik!
 5. Imádom ezt a sorozatatot, már nagyon vártam, hogy újra adják. Mivel TV-ben még sosem láttam, valaki segítsen: sok reklámot adnak közben? Egyébkén pedig köszönet a gyors feltöltésért és a HD minőségért!
 6. Segíts nekem légy szíves: A Hybrid BDRip mit jelent? Eddig ezzel a kifejezéssel nem találkoztam.
 7. dolfi516

  Magna Cum Laude - Gyulai Húszfeldolgozó (2019)

  Sajnos ezt nagyon gyorsan letiltották a szabályok megszegése miatt. Valahova máshova nem tudnád feltenni, ahol 1-2 órán belül nem tiltják le?
 8. Én simán kicsomagoltam, nálam nincs vele gond és egyelőre sztg-en próbáltam, jól lejátssza a gépem. A barna csíkot pedig nem értem, én látok semmi barna csíkot lejátszáskor.
 9. Szia! Én a 2. rész 720-as verzióval szenvedtem, de több próbálkozás után az IDM felismerte és le is töltötte. Szerintem a lgtöbbször nem a feltöltő hibázik, hanem a data vacakol, ezért érdemes többször próbálkozni.
 10. Szia!
  Csak jelzem, hogy a Predatornál a megosztásod duplán szerepel, én nem látok a kettő között különbséget, talán az oldal akadozása, javítása miatt van. Nem tudom, hogy foglalkozol-e vele, illetve hogy a dupla megosztásból az egyiket törölheted-e. Bár engem ez nem nagyon zavar, mert inkább kétszer legyen fent, mint egyszer sem.

 11. a 2. rész 720-as, 1080-as datásai sincsenek meg. Én az 1ficiher-en keresztül szedtem le, csak ott nincs prémiumom, így vannak korlátozások.
 12. Szia, én most szedem le az összeset egyszerre és rendben van az összes rész. IDM-et használok és az összes linket megtalálta rendben.
 13. Szia Fater! A harmadik rész feliratát (Nacross fordítását) korrigáltam, két helyen is elcsúszott, remélem így már jó lesz. [Hidden Content]
 14. Külön köszönet a hd felbontásért, illetve, hogy mostanában beleteszed az mkv konténerbe a feliratot is.
×