Jump to content
PirateClub.hu

dolfi516

Veterán
  • Pontszám

    62
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: dolfi516

  1. Az előbb elírtam, a Shetland 10 bites verzióknál írtad el a rész számát, nem 5. rész amit feltettél, hanem a 3. rész és az 1080-as és 720-as verziónál is el van írva, ha jól láttam. Üdv: Dolfi

  2. Szia, a sorozatoknál a Shetland 2160-as felbontásnál elírtad a rész számát,
    szerintem ez a rész még csak a harmadik, nem az ötödik.

  3. Szia, régebben az oldal alján a témát lehetett változtatni, én a sötét témát szerettem és azt is használtam, de most nem találom, hol lehetne a témát például sötétre változtatni. Vagy megszűnt a témaválasztás lehetősége? Köszi előre is a válaszodat.

    1. Show previous comments  2 more
    2. t17t

      t17t

      Kicsit összetett a dolog... Sajna nincs más lehetőség jelenleg!

    3. dolfi516

      dolfi516

      OK, köszönöm, remélem gyorsan megszokja a szemem és köszi a segítséget és a gyors válaszokat!

      További kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok!

      Üdv: Dolfi

    4. t17t

      t17t

      Köszi! Neked is! ;) 

  4. szia, az Easttowni relytélyek 3. részét kihagytad, vagy a 4. résznél írtál el valamit esetleg?

    1. Parteigenosse

      Parteigenosse

      amióta nem tudok posztokat szerkeszteni, csak toldalékolni tudok. de megnézem.

    2. dolfi516

      dolfi516

      Köszi, most már megvan, nekem egyébként "toldalékolva" is jó... :) 
      Köszi

  5. Vége az évadnak... Én részemről örülök neki, mert nem néztem, de a nejem nevében köszönöm a 4 évados munkádat, ő függővé vált ettől a sorozattól és én szedegettem le neki a 4 évadot. Nem tudom a január 3-án az RTL-en induló új sorozat milyen lesz, de már készül rá.
  6. A munkám miatt hét közben 2-3 alkalommal, hétvégén minden nap.
  7. A vírushelyzet miatt leálltak sori forgatásokkal, szinkronizálásokkal, ezért áll a dolog szerintem ennél a sorinál is. Gondolom, majd valamikor lassan elkezdik a szinkronokat is gyártani és újra indulnak a sorik is.
  8. Az RTL Magyarország úgy döntött, hogy A Tanár 3. évadának szombat este levetített első része után leveszi az RTL Klubról a sorozatot – írja a SorozatWiki. Az RTL Most+ platformra, a korábbi vetítési terveknek megfelelően a következő hetekben azonban fel fognak kerülni az új széria epizódjai. A sorozat a tévében legkorábban viszont csak ősszel fog folytatódni. A Tanár 3. évada helyett április 18-án, szombaton 20 órakor – a sorozat időpontjában - el fog indulni a nemrég bejelentett új karantén-tehetségkutató műsor, a Made in Karantén.
  9. Az RTL Magyarország úgy döntött, hogy A Tanár 3. évadának szombat este levetített első része után leveszi az RTL Klubról a sorozatot – írja a SorozatWiki. Az RTL Most+ platformra, a korábbi vetítési terveknek megfelelően a következő hetekben azonban fel fognak kerülni az új széria epizódjai. A sorozat a tévében legkorábban viszont csak ősszel fog folytatódni. A Tanár 3. évada helyett április 18-án, szombaton 20 órakor – a sorozat időpontjában - el fog indulni a nemrég bejelentett új karantén-tehetségkutató műsor, a Made in Karantén.
  10. Eltűnt az oldal egy időre és a nejemnél már jelentkeztek az "örökös elvonási tünetek", jó hogy van az újra oldal!
  11. Hétköznap 2-4 alkalommal esténként, hétvégén minden nap, illetve naponta többször is.
  12. A vártnál korábban, már január 11-én visszatér A mi kis falunk. Aki elvesztette volna a fonalat, annak felidéznénk, hogy az RTL Klub közönségkedvenc heti sorozatának a negyedik évada tavaly ősszel elindult, és öt epizódot vetítettek le belőle. Majd ezt váltotta szombat esténként az X-Faktor, amelynek első négy adása nagyon erős számokat hozott, amely az élő adásokra ugyan némileg visszaesett, de így is a lélektani egymilliós szint körül alakult, ami manapság kimagaslónak mondható. Januárban tehát Pajkaszeg lakóinak kalandja a 6. résszel folytatódik. Azt a csatorna nem közölte, hogy hány részes lesz a széria, de ha a hasonlóan kettévágott 3 évadot vesszük, az összességében az őszi és a tavaszi részekkel együtt 17 epizódot ölelt felt. Ez azt jelenti, hogy a január elejei indulás mellett április első felére futhat le ennyi résszel A mi kis falunk 4 szezonja.
  13. Köszi a munkádat, belenéztem egy kicsit, de úgy láttam, hogy a magyar felirat, amit beletettél az mkv fájlba, elég rossz. Kár...
  14. Szia, A 7. részt megtaláltam, a 8.-at nem. Vagy a data nem szinkronizált, vagy esetleg a 8. rész lemaradt? Köszönet, most már látszik!
  15. Szia! Én a 2. rész 720-as verzióval szenvedtem, de több próbálkozás után az IDM felismerte és le is töltötte. Szerintem a lgtöbbször nem a feltöltő hibázik, hanem a data vacakol, ezért érdemes többször próbálkozni.
  16. Szia!
    Csak jelzem, hogy a Predatornál a megosztásod duplán szerepel, én nem látok a kettő között különbséget, talán az oldal akadozása, javítása miatt van. Nem tudom, hogy foglalkozol-e vele, illetve hogy a dupla megosztásból az egyiket törölheted-e. Bár engem ez nem nagyon zavar, mert inkább kétszer legyen fent, mint egyszer sem.

  17. a 2. rész 720-as, 1080-as datásai sincsenek meg. Én az 1ficiher-en keresztül szedtem le, csak ott nincs prémiumom, így vannak korlátozások.
  18. Szia, én most szedem le az összeset egyszerre és rendben van az összes rész. IDM-et használok és az összes linket megtalálta rendben.
  19. Már egy ideje én is tervezem ezt a sorozatot, de így, hogy hd-ben és szinkronosan is megvan belekezdek. Külön köszönet a hd felbontásért.
  20. Köszönöm az egész évadot és külön köszönet a HD felbontásért!
  21. Telefonon sem sikerült elérnem az oldalt, még az elegáns skinnel (témával) sem.
×
×
  • Create New...