Jump to content
PirateClub.hu

Davacs

Veterán
  • Pontszám

    23
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Davacs

  1. Davacs

    A G után az U pont!

    Tanúsítom h. létezik!!! BARÁTNŐMNEK MÁR TÖBBSZÖR IS MEGVOlt és el is olvadt pár percre de aztán összenyaltam a földről:P nah csöcsi
  2. Davacs

    Szerelmes versek topic!

    Egy új, remélem tetszik mindenkinek: Ha én lennék a szerelmed Minden máshogyan menne Te is máshogyan mennél El tőlem, mint tegnap este Megszoknád a hús szagát Megszoknád az ólmokat Megszoknád az életem Miként a sajátodat Ha én lennék a szerelmed Szeretnél mert megszoktad Ahogy megszokásból rugdalod Magad elé az álmokat Ha villanyt oltasz a sötétnek És halkan kicipzározod őt És magadba rakod a régi semmit A megszokott, soha el nem jövőt Boldog az ki megtanúl szeretni Boldog az ki a rosszat eltudja feledni, Boldog az ki őszintén él, Boldog az mert semmitől sem fél, Boldog az ki eléri célját s álmát Boldog az ki megkapja ÉLETE párját.
  3. Davacs

    Könyvfelcsapós játék

    "Az áldozatok között 61 amerikai volt." /A világ legnagyobb katasztrófái/
  4. Davacs, de nem davax amúgy azért ez mert ez egy moziakszó de semmi köze a névhez (DOE Automated Visitor Access Control System)
  5. Davacs

    Brazil 3-ad osztályú meccs

    Neeeee, ez már túl sok mára... :lol: :lol: :lol:
  6. Davacs

    Szerelmes versek topic!

    Szipi, benned egy egész költőfejedelem veszett el... HA így folytatod, pár év múlva érettségi tétel leszel
  7. Davacs

    Vonzások és taszítások!

    ez csak nem a Testbeszéd c. könyből van. Egyébként teljesen igaz. Davacs
  8. Davacs

    Szerelmes versek topic!

    Nlete, tetszik a vers, érdekes középen a két vsz-nál az 5-5 sor. Egyébként ha csaj lennék akkor biztos odáig meg vissza lennék.
  9. Davacs

    Szerelmes versek topic!

    Saját költés: Romantikus est A Nap csillogása tükröződik a tájra A Balaton képét vetítve a határra. A férfi szíve egyre izgatottabban ver, S vágyából darabkákat vissza - visszanyer. Érzi már nincs messze a találkozás perce, S előkészül a tündöklő nyárvégi estre. Rózsaszirommal kövezi a holdfényes stéget; Liliommal díszíti az asztalt s a széket... Szívében közben szüntelenül áradnak Kiolthatatlan érzései mik sohasem fáradnak Félhomály borítja a part menti mólót Mit már csak a Hold világít meg hol itt hol ott Az éjszaka fényei emelik romantikus hangulatát S csak tovább fokozzák hatalmas vágyódását Mikor már szinte egybeér a Föld s az Ég, Feltűnik a lány, ki kimondhatatlanul szép. E felvirágzó romantikus est kezdetét vesz, A fiú a lányt kézen fogva a holdfényben körbevezeté Végigsétálnak a rózsákkal szelíden övezett stégen Ezalatt lelkük egymáshoz bújik serényen A rövidke mégis gyönyörű hangulatot hozó séta Egy kicsiny asztalnál folytatódik későre nyúlva A fogások alatt andalító hegedűszó szól Egy kissé kopott mégis oly édesen lágy gramofonból A vacsorát koronázza a hűs tokaji bor Mit egy évtizede gondosan vigyázva alkotott a kor Az éjszaka ezalatt csak tovább hallatja szavát Mik hívogatón újra sétára ösztönzik a párt. Ismét elhaladnak a vidáman fújdogáló szélben, A fűzfák szorító feledhetetlen ölelésében... Végül egy halk suttogó hangon hívogató padon, A lány a fiú ölében szeretetre kérlel nagyon Az ifjú érzi kedvese áhított vágyálmát S közelebb hajolva hozzá megadja neki mi rég várt, Egy izzó csók csattan a viszontlátás örömére S még egy eme el nem felejthető estére! Valahol szándékosan nincs semmilyen írásjel!
  10. A 15-ösön majdnem behaltam... :lol: :lol:
  11. Davacs

    Filmes játék

    Magyar vándor? Ha az, ha nem itt egy kép:
  12. Davacs

    Filmes játék

    nem tom talán vmelyik Horrorra akadva?
  13. Davacs

    Filmes játék

    drviktor talált
  14. Davacs

    BKV

    GYUFA = GYujtóFácska
  15. Davacs

    Filmes játék

    Na itt a következő, nem nehéz
  16. Davacs

    Filmes játék

    Eltaláltátok :lol:
  17. Davacs

    Filmes játék

    Na és ez???
  18. Davacs

    Mi a kedvenc filmed?

    Az én Top 10-em: 1. Nekem 8 (baromi jó, klasszikus) 2. Amazonas kincse (ritka jó film) 3. Olasz meló (műfajában az egyik legjobb) 4. Törés (király alakítás) 5. Csillagkapu (1000x jobb mint a sorozat sztem) 6. Bad boys (király duma) 7. Eurotrip (szétröhögtem magam rajta) 8. Apocalypto (mindenkinek ajánlom, csak tudjatok utána aludni ) 9. Die Hard 4.0 (nem szeretem Bruce-t, de ez jó film) 10. Tibor vagyok, de hódítani akarok (hogy legyen magyar is)
  19. Davacs

    Szerelmes versek topic!

    ezek nagyon jó versek Szipi meg Priszka. Saját költések? cool
  20. Davacs

    Előadók

    ocho macho
  21. Davacs

    Láttál már embert?

    na a polgári cooltúra ismét ki..szta a biztosítékot
  22. Davacs

    Szerelmes versek topic!

    Na itt egy újabb: Romantikus est A Nap csillogása tükröződik a tájra A Balaton képét vetítve a határra A férfi szíve egyre izgatottabban ver S vágyából darabkákat vissza - visszanyer Érzi már nincs messze a találkozás perce S előkészül a tündöklő nyárvégi estre Rózsaszirommal kövezi a holdfényes stéget Liliommal díszíti az asztalt s a széket Szívében közben szüntelenül áradnak Kiolthatatlan érzései mik sohasem fáradnak Félhomály borítja a part menti mólót Mit már csak a Hold világít meg hol itt hol ott Az éjszaka fényei emelik romantikus hangulatát S csak tovább fokozzák hatalmas vágyódását Mikor már szinte egybeér a Föld s az Ég Feltűnik a lány ki kimondhatatlanul szép E felvirágzó romantikus est kezdetét vesz A fiú a lányt kézen fogva a holdfényben körbevezeti Végigsétálnak a rózsákkal szelíden övezett stégen Ezalatt lelkük egymáshoz bújik serényen A rövidke mégis gyönyörű hangulatot hozó séta Egy kicsiny asztalnál folytatódik későre nyúlva A fogások alatt andalító hegedűszó szól Egy kissé kopott mégis oly édesen lágy gramofonból A vacsorát koronázza a hűs tokaji bor Mit egy évtizede gondosan vigyázva alkotott a kor Az éjszaka ezalatt csak tovább hallatja szavát Mik hívogatón újra sétára ösztönzik a párt. Ismét elhaladnak a vidáman fújdogáló szélben A fűzfák szorító feledhetetlen ölelésében Végül egy halk suttogó hangon hívogató padon A lány a fiú ölében szeretetre kérlel nagyon Az ifjú érzi kedvese áhított vágyálmát S közelebb hajolva hozzá megadja neki mi rég várt Egy izzó csók csattan a viszontlátás örömére S még egy eme el nem felejthető estére! Kissé érdekes iránytz vettem, de várom a véleményeket
×
×
  • Create New...