Jump to content
PirateClub.hu

Davacs

Veterán
  • Pontszám

    23
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Davacs

  • Születésnap 10/05/1988

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Kőszeg

Davacs's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Davacs

    A G után az U pont!

    Tanúsítom h. létezik!!! BARÁTNŐMNEK MÁR TÖBBSZÖR IS MEGVOlt és el is olvadt pár percre de aztán összenyaltam a földről:P nah csöcsi
  2. Davacs

    Szerelmes versek topic!

    Egy új, remélem tetszik mindenkinek: Ha én lennék a szerelmed Minden máshogyan menne Te is máshogyan mennél El tőlem, mint tegnap este Megszoknád a hús szagát Megszoknád az ólmokat Megszoknád az életem Miként a sajátodat Ha én lennék a szerelmed Szeretnél mert megszoktad Ahogy megszokásból rugdalod Magad elé az álmokat Ha villanyt oltasz a sötétnek És halkan kicipzározod őt És magadba rakod a régi semmit A megszokott, soha el nem jövőt Boldog az ki megtanúl szeretni Boldog az ki a rosszat eltudja feledni, Boldog az ki őszintén él, Boldog az mert semmitől sem fél, Boldog az ki eléri célját s álmát Boldog az ki megkapja ÉLETE párját.
  3. Davacs

    Könyvfelcsapós játék

    "Az áldozatok között 61 amerikai volt." /A világ legnagyobb katasztrófái/
  4. Davacs, de nem davax amúgy azért ez mert ez egy moziakszó de semmi köze a névhez (DOE Automated Visitor Access Control System)
  5. Davacs

    Brazil 3-ad osztályú meccs

    Neeeee, ez már túl sok mára... :lol: :lol: :lol:
  6. Davacs

    Szerelmes versek topic!

    Szipi, benned egy egész költőfejedelem veszett el... HA így folytatod, pár év múlva érettségi tétel leszel
  7. Davacs

    Vonzások és taszítások!

    ez csak nem a Testbeszéd c. könyből van. Egyébként teljesen igaz. Davacs
  8. Davacs

    Szerelmes versek topic!

    Nlete, tetszik a vers, érdekes középen a két vsz-nál az 5-5 sor. Egyébként ha csaj lennék akkor biztos odáig meg vissza lennék.
  9. Davacs

    Szerelmes versek topic!

    Saját költés: Romantikus est A Nap csillogása tükröződik a tájra A Balaton képét vetítve a határra. A férfi szíve egyre izgatottabban ver, S vágyából darabkákat vissza - visszanyer. Érzi már nincs messze a találkozás perce, S előkészül a tündöklő nyárvégi estre. Rózsaszirommal kövezi a holdfényes stéget; Liliommal díszíti az asztalt s a széket... Szívében közben szüntelenül áradnak Kiolthatatlan érzései mik sohasem fáradnak Félhomály borítja a part menti mólót Mit már csak a Hold világít meg hol itt hol ott Az éjszaka fényei emelik romantikus hangulatát S csak tovább fokozzák hatalmas vágyódását Mikor már szinte egybeér a Föld s az Ég, Feltűnik a lány, ki kimondhatatlanul szép. E felvirágzó romantikus est kezdetét vesz, A fiú a lányt kézen fogva a holdfényben körbevezeté Végigsétálnak a rózsákkal szelíden övezett stégen Ezalatt lelkük egymáshoz bújik serényen A rövidke mégis gyönyörű hangulatot hozó séta Egy kicsiny asztalnál folytatódik későre nyúlva A fogások alatt andalító hegedűszó szól Egy kissé kopott mégis oly édesen lágy gramofonból A vacsorát koronázza a hűs tokaji bor Mit egy évtizede gondosan vigyázva alkotott a kor Az éjszaka ezalatt csak tovább hallatja szavát Mik hívogatón újra sétára ösztönzik a párt. Ismét elhaladnak a vidáman fújdogáló szélben, A fűzfák szorító feledhetetlen ölelésében... Végül egy halk suttogó hangon hívogató padon, A lány a fiú ölében szeretetre kérlel nagyon Az ifjú érzi kedvese áhított vágyálmát S közelebb hajolva hozzá megadja neki mi rég várt, Egy izzó csók csattan a viszontlátás örömére S még egy eme el nem felejthető estére! Valahol szándékosan nincs semmilyen írásjel!
  10. A 15-ösön majdnem behaltam... :lol: :lol:
  11. Davacs

    Filmes játék

    Magyar vándor? Ha az, ha nem itt egy kép:
  12. Davacs

    Filmes játék

    nem tom talán vmelyik Horrorra akadva?
  13. Davacs

    Filmes játék

    drviktor talált
×
×
  • Create New...