Jump to content
PirateClub.hu

BDaWe

Veterán
  • Pontszám

    64
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

1,122 profil megtekintés

BDaWe's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

36

Közösségi hírnév

  1. BDaWe

    TV vásárlás

    JarvanIV a hárommal ezelőtti hozzászóló, aki a VLC feltelepítését ajánlotta.
  2. Én egy USB-s Asus Xonar U7-et használok 7 éve. Nekem nincs semmi gondom vele. PCI-E-eset nem használtam soha. Az alaplapit is nyugodtan lehet használni mellette. Én is mindig kapcsolgatom, az alaplapin vannak a pc-s hangszórók, a Xonarról a fejhallgatóm megy. Külső íróról nem igazán tudok nyilatkozni. Én a legolcsóbb LG-t vettem meg három éve, egyszer kipróbáltam, hogy megy-e, azóta a szekrényben porosodik.
  3. BDaWe

    TV vásárlás

    A kézikönyve szerint kezeli az avi formátumot. A probléma abból adódhat, ha valami ritkább kodekkel van tömörítve, és azt nem ismeri. A tv okosító biztosan jó megoldás, de én nem használtam soha, szóval nem igazán tudok ajánlani. Max hallomásból azt mondanám, hogy a Xiaomi TV stick vagy Box biztos jó. Vagy a JarvanIV-féle megoldás is működhet, én személyesen azt sem próbáltam soha.
  4. BDaWe

    TV vásárlás

    Samsung UE32T5302C specifikációk alapján megfelelőnek tűnik. Be lehet állítani, hogy nagyobb betűk legyenek gyengénlátók számára.
  5. BDaWe

    Mkv fájl probléma

    Ha ugyanaz a feliratfájl neve, a VLC is automatikusan rárakja a feliratot. Ha nem, akkor be kell tölteni. Ha eleve a videót tartalmazó fájlban vannak feliratok, akkor csak rámész a felirat menüre, és kiválasztod a feliratsávot. VLC induljon automatikusan, amikor megnyitod a fájlt: jobb gomb a fájlon, társítás, másik alkalmazás választása, kiválasztod a VLC-t, bejelölöd alul, hogy "mindig ez az alkalmazás nyissa meg ezt a fájltípust." A BSPlayer teljesen halott. Felesleges szenvedni vele. 2012-ben írta a hivatalos fórumára a fejlesztő, hogy elindult a 3-as verzió fejlesztése, fél éven belül várható. Azóta sem jött ki.
  6. BDaWe

    Mkv fájl probléma

    A VLC kezel feliratot. Nyugodtan használd azt. A BSPlayer ősrégi cucc, valószínűleg egyszerűen csak már nem kezeli azt a kódolású fájlt, amit meg akarsz nyitni.
  7. BDaWe

    Kémprogram elleni védelem

    Igen, nem egy sima vírusirtó volt régen. Kémprogram az talán túl leegyszerűsítő, én pl. arra emlékszem, hogy egy adware (random felbukkanó ablakokban hirdetések) eltávolítására használtam. De mára már nagyjából megszűnt ez az elkülönítés. Ha rákeresel a legjobb malware vagy spyware védelmekre, mindenhol olyan programokat ajánlanak, amik teljeskörű védelmet nyújtanak.
  8. BDaWe

    Kémprogram elleni védelem

    Ma már nem igazán van olyan, hogy csak vírusirtó, meg csak spyware védelem (tűzfal). Feltételezem, hogy Kasperskyből sem a sima antivírus verziót használod, hanem vagy az Internet Security-t vagy a Total Security-t. Az általad említett Malwarebytes is vírusirtó is egyben. Azaz ugyanazt tudja, mint minden másik védelem (értve ezalatt, hogy ugyanazt fedi le, nem feltétlen azt, hogy ugyanolyan jó).
  9. BDaWe

    Kémprogram elleni védelem

    Érdemi nyilatkozatom az, hogy bárhol utánaolvasol, azt fogják javasolni, hogy két aktív védelmet ne futass egyszerre, mert összeakadhatnak.
  10. BDaWe

    Kémprogram elleni védelem

    Minek kéne még egy védelem, ha már fut a Kaspersky? Bőven elég az.
  11. BDaWe

    Microsoft Windows 10

    Nem kell megadni, az csak az újbóli bejelentkezés.
  12. BDaWe

    Microsoft Windows 10

    Jobb gomb a tálcán a OneDrive ikonján, beállítások. Az első fülön vedd ki a pipát az első opció elől (automatikusan indul a Windows-zal együtt). A biztonsági mentés fülön vedd ki a két pipát, nyomj a biztonsági mentés kezelésére gombra, és kapcsold ki a biztonsági mentést az összes lehetséges mappánál. Az Office fülön szedd ki az egyetlen pipát. Végül a fiók fülön nyomj a számítógép leválasztására.
  13. BDaWe

    Külső merevlemez probléma

    Ha nincs a közelben újabb gép, akkor tölts le egy ingyenes partíciókezelő programot, és ott próbáld meg MBR táblássá particionálni. Pl. Minitool Partition Wizard vagy AOMEI Partition Assistant.
  14. BDaWe

    Külső merevlemez probléma

    Alapjáraton az XP csak 2 TB-ot kezel. A 4 terás vinyód GPT partíciós táblával van formázva, ezt nem ismeri az XP, csak az MBR táblát. Egy újabb oprendszerrel szerelt gépben tudod törölni a partíciót a lemezkezelőben (diskmgmt.msc), átkonvertálod 4K szektorméretű MBR partíciós táblássá, és megformázod. Így elvileg az XP is fogja tudni kezelni.
  15. BDaWe

    sbs 3d filmnézés

    Ha a megjelenítőd nem 3D-s, akkor nem.
×
×
  • Create New...