Jump to content
PirateClub.hu

blockbuster

Veterán
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

59 Szegény

About blockbuster

 • Rank
  Jómunkásember

Profile Information

 • Neme
  Férfi

Recent Profile Visitors

1,841 profile views
 1. blockbuster

  Galaktika magazinok - 1972-2020

  Kedves feltöltő ! Segítségedet a fórumtársak és a saját nevemben is nagyon szépen köszönöm. A Galaktika antológia papírformátumú első megjelenését követően minden szám, legyen az első megjelenés, antiikvár, vagy előfizetéses példány... Megvolt. Én még Kuczka Péter főszerkesztő Úrral, nagy szeretettel és tisztelettel, volt szerencsém kommunikálni élőben. Köszönet, hogy a folyóirat megjelenését közkinccsé teszed !
 2. blockbuster

  Colosseum_Live ’71 (2020)

  Kedves carlos55 ! Ezek az emlékek nagyon kellenek ! Köszönet a fáradozásodért és az up-ért ! :)
 3. blockbuster

  Tube megosztás

  Tisztelt fórumtársak ! Az eddigi évek gyakorlatától eltérő módon a Face-n nem tudom megosztani a Youtube-ról a nekem kedves dalokat. Lehet, hogy lemaradtam valamiről ? Segítséget kérek szépen, mit csinálok rosszul. Köszönettel várom megtisztelő válaszotokat !
 4. blockbuster

  Külső merevlemez probléma

  Kedves BDaWe ! Figyelmedet, segítségedet nagyon szépen köszönöm. Ezekre a tényezőkre nem gondoltam. Első olvasatra halvány sejtelmem sincs, a tanácsolt változtatásokat hol tudom elvégezni, vagy elvégeztetni. Ismételt köszönettel és üdvözlettel ! :)
 5. blockbuster

  Külső merevlemez probléma

  Kedves fórumtársak ! Szíves véleményeteket, segítségeteket kérem, mi lehet a gond. Több külsőm van, különböző kapacitásúak (500 MB, 1 TB, 2 TB), amik használatba vétele simán ment. Most az egyik márka 4 TB-s változata nem akarja felvenni a kapcsolatot a géppel. Nem tudom számít-e valamint az op, WIN XP. A tálca alján megjelenik az ikon a hardver biztonságos eltávolításához, tehát ott felismeri a gép, de a saját gép kapcsolatnál nem jelenik meg. Kérem szíves véleményeteket ! S.O.S. ! Köszönettel !
 6. Kedves szkury, fórumtársak ! A tegnapi napon sikerült a sorozat 6. epizódját letöltenem. Igaz, hogy 3 és fél órámba került, szintén data prémiumommal, bár letöltésvezérlő használata nélkül. Ma a 7. epizód 5 perc alatt lejött. :) A feltöltő valóban jó tanácsot adott, data esetén az idén az elsődleges szempont a türelemjáték. Már korábban is jeleztem, hogy több part-os filmek, sorozatok epizódjainál jelentkezhet több hibaüzenet, "az adott file nem található, jelenleg nem elérhető," stb. Ilyen esetben az általam sikerrel bevett és használt gyakorlat, hogy kilépek az adott topic elejére és visszamegyek... Hipp, hopp, a part letölthető. Próbáld ki Te is, remélem segíteni fog ! Üdvözlettel !
 7. Kedves grabacs! A VHS-korszak egyik kedvenc romantikus-kaland film feltöltését vállaltad. Köszönet !
 8. Üdvözlet ! A Z04-es part hiányzik a teljes kicsomagoláshoz. Üdvözlettel !
 9. Üdvözlet, kedves grabacs ! Nagyfilmek, sorozatok feltöltését eddig is nagyon sokszor megköszönhettem Neked. De most a Gremlins 1-2 feltöltését (anno hangalámondás, VHS) korszak után ezek az up-ok nagyon nagy hálára köteleznek az userek részéről, úgy gondolom. Köszönettel, tisztelettel !
 10. Üdvözlet kedves zo1974 ! Az évad SD formátumban feltöltött epizódjait nagy örömmel töltöttem le, a számomra nagyon barátságos 551 MB (1. epizód) és 658 MB (2. epizód) nagyság miatt. A 3. epizód viszont 1,36 GB nagyságban jelent meg. (Tárhely problémáim miatt preferálom a lehetőség szerinti minél kisebb méretet.) Lehetséges, hogy megtekintsd az SD-hez képest nagyobb méret miértjét és ha lehet kérni, kisebb méretben feltennéd a 3. epizódot ? Figyelmedet köszönöm szépen !
 11. Kedves grabacs ! Figyelmedet, segítségedet nagy örömmel és tisztelettel köszönöm ! :)
 12. Bocsánat, de az epizód 5. (A kistestvér) és az epizód 6. (Őrmadár) ugyanaz az epizód. Segítséget kérek szépen ! :)
×