Jump to content
PirateClub.hu

dolfi516

Törzstag
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

87 Szegény

About dolfi516

 • Rank
  Feltörekvő

Recent Profile Visitors

1,222 profile views
 1. szia, az Easttowni relytélyek 3. részét kihagytad, vagy a 4. résznél írtál el valamit esetleg?

  1. Parteigenosse

   Parteigenosse

   amióta nem tudok posztokat szerkeszteni, csak toldalékolni tudok. de megnézem.

  2. dolfi516

   dolfi516

   Köszi, most már megvan, nekem egyébként "toldalékolva" is jó... :) 
   Köszi

 2. Vége az évadnak... Én részemről örülök neki, mert nem néztem, de a nejem nevében köszönöm a 4 évados munkádat, ő függővé vált ettől a sorozattól és én szedegettem le neki a 4 évadot. Nem tudom a január 3-án az RTL-en induló új sorozat milyen lesz, de már készül rá.
 3. A munkám miatt hét közben 2-3 alkalommal, hétvégén minden nap.
 4. A vírushelyzet miatt leálltak sori forgatásokkal, szinkronizálásokkal, ezért áll a dolog szerintem ennél a sorinál is. Gondolom, majd valamikor lassan elkezdik a szinkronokat is gyártani és újra indulnak a sorik is.
 5. Az RTL Magyarország úgy döntött, hogy A Tanár 3. évadának szombat este levetített első része után leveszi az RTL Klubról a sorozatot – írja a SorozatWiki. Az RTL Most+ platformra, a korábbi vetítési terveknek megfelelően a következő hetekben azonban fel fognak kerülni az új széria epizódjai. A sorozat a tévében legkorábban viszont csak ősszel fog folytatódni. A Tanár 3. évada helyett április 18-án, szombaton 20 órakor – a sorozat időpontjában - el fog indulni a nemrég bejelentett új karantén-tehetségkutató műsor, a Made in Karantén.
 6. Az RTL Magyarország úgy döntött, hogy A Tanár 3. évadának szombat este levetített első része után leveszi az RTL Klubról a sorozatot – írja a SorozatWiki. Az RTL Most+ platformra, a korábbi vetítési terveknek megfelelően a következő hetekben azonban fel fognak kerülni az új széria epizódjai. A sorozat a tévében legkorábban viszont csak ősszel fog folytatódni. A Tanár 3. évada helyett április 18-án, szombaton 20 órakor – a sorozat időpontjában - el fog indulni a nemrég bejelentett új karantén-tehetségkutató műsor, a Made in Karantén.
 7. Eltűnt az oldal egy időre és a nejemnél már jelentkeztek az "örökös elvonási tünetek", jó hogy van az újra oldal!
 8. Hétköznap 2-4 alkalommal esténként, hétvégén minden nap, illetve naponta többször is.
 9. Szia! Most töltöm le a fájlokat megint próbaképpen! 3-4 perc alatt lejött! "Mipony" progit használok és a tárhelyem alapján is eddig vagy 20-an letöltötték! Nem lehet, hogy valami gond van a védelmi rendszereddel a vírus irtóddal vagy a tűzfaladdal?

  üdv::

  1. Show previous comments  4 more
  2. kutyuska50

   kutyuska50

   A beállítási képek:

    

  3. kutyuska50
  4. dolfi516

   dolfi516

   Írtam a datának, most jött egy automatikus válasz, állítólag foglalkoznak vele. Én még most is azt mondom, hogy a tömörített fájlokkal van valami gondjuk. Ezt kaptam tőlük:
   " Tisztelt Dolfi!
   Üzenetét megkaptuk, egyik munkatársunk hamarosan foglalkozni fog vele.Üdvözlettel:
   Dénes
   Data.hu
   https://data.hu "

 10. A vártnál korábban, már január 11-én visszatér A mi kis falunk. Aki elvesztette volna a fonalat, annak felidéznénk, hogy az RTL Klub közönségkedvenc heti sorozatának a negyedik évada tavaly ősszel elindult, és öt epizódot vetítettek le belőle. Majd ezt váltotta szombat esténként az X-Faktor, amelynek első négy adása nagyon erős számokat hozott, amely az élő adásokra ugyan némileg visszaesett, de így is a lélektani egymilliós szint körül alakult, ami manapság kimagaslónak mondható. Januárban tehát Pajkaszeg lakóinak kalandja a 6. résszel folytatódik. Azt a csatorna nem közölte, hogy hány részes lesz a széria, de ha a hasonlóan kettévágott 3 évadot vesszük, az összességében az őszi és a tavaszi részekkel együtt 17 epizódot ölelt felt. Ez azt jelenti, hogy a január elejei indulás mellett április első felére futhat le ennyi résszel A mi kis falunk 4 szezonja.
 11. A vártnál korábban, már január 11-én visszatér A mi kis falunk. Aki elvesztette volna a fonalat, annak felidéznénk, hogy az RTL Klub közönségkedvenc heti sorozatának a negyedik évada tavaly ősszel elindult, és öt epizódot vetítettek le belőle. Majd ezt váltotta szombat esténként az X-Faktor, amelynek első négy adása nagyon erős számokat hozott, amely az élő adásokra ugyan némileg visszaesett, de így is a lélektani egymilliós szint körül alakult, ami manapság kimagaslónak mondható. Januárban tehát Pajkaszeg lakóinak kalandja a 6. résszel folytatódik. Azt a csatorna nem közölte, hogy hány részes lesz a széria, de ha a hasonlóan kettévágott 3 évadot vesszük, az összességében az őszi és a tavaszi részekkel együtt 17 epizódot ölelt felt. Ez azt jelenti, hogy a január elejei indulás mellett április első felére futhat le ennyi résszel A mi kis falunk 4 szezonja.
 12. Szia! Töröld a hsz-edet!

  1. kutyuska50

   kutyuska50

   Most ennyi a 5- 6 mbps helyett

   jd2.jpg

  2. kutyuska50

   kutyuska50

   Ennél a proginál meg ennyi, tehát a data szemétkedik! Írtam nekik és azt írták vissza, hogy használjam a JD2-öt! 8 éve azt használom!

   god.jpg

  3. Kola85

   Kola85

   Nállam is ugyanezt csinálja mióta elkezdődött a karácsonyi szünet. Beraktam 6-7 filmet tőled letöltésre, három napja töltöm őket. :)

 13. Köszi a munkádat, belenéztem egy kicsit, de úgy láttam, hogy a magyar felirat, amit beletettél az mkv fájlba, elég rossz. Kár...
 14. Sajnos most olvastam én is, tegnapelőtti hír: " Csütörtökönként A Mi kis falunk első évadának ismétlése lesz képernyőn a nyáron. Ebből egyébként készül az új évad, már az ősszel képernyőre tűzik."
×