Jump to content
PirateClub.hu

nalexander

Felhasználó
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About nalexander

 • Rank
  Pelenkás

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Asus H110M-R alaplapom van, lehet, hogy a TPM-t nem támogatja, ezért nem tudom telepíteni a Win 11-t. A teszt szerint, de a mellékelt listában szerepel a gépen lévő CPU.Mit lehet ilyenkor tenni? A CPU típusa QuadCore Intel Core i7-7700, 4200 MHz (42 x 100)
 2. Valamikor kiírtam a meglévő fotókat 8.5 GB DVD-re, de a mostani DVD író olvasó nem ismeri fel, anno NERO-t használtam.Mit lehetne tenni? Író olvasó csere esetleg olyanra amelyik olvassa a nagy méretű DVD-t? szoftveresen lehet megoldani, de mivel? Köszönöm a válaszokat és a segítséget! nalexand
 3. nalexander

  videó lejátszás androidon

  Az a problémám, hogy a tablet néha nem "látja" azokat a videókat, amelyeket egy Pen driverre másolva akarok lejátszani. A micro memória kártyán lévő videókat simán "látja" és lejátsza. A tablet típusa : HUAWEI Média Pad T 5, modell: AGS2-W09, Android 8.0.Mit tudok csinálni, hogy a probléma megszűnjön? az építő jellegű tanácsokat megköszönöm!
 4. nalexander

  Android

  Gyártó: Jlinksz Modell: TAB910 Sorozatszám: 0123456789ABCDEF Telepített RAM: 8 GB Összes memória: 8112 MB Belső háttértár teljes mérete: 511,13 GB
 5. nalexander

  Android

  tudna valaki segíteni? Van egy nem rég kapott androidos tabletem, ami honkongi gyártmányú.Lehetséges az Andoid csere? Ha igen, akkor hol? A tablet 8 GB rammal és 256 háttér tárral rendelkezik.
×