Jump to content
PirateClub.hu

Aszpartám


E.Draven
 Share

Recommended Posts

Korábban olvastam egy összeesküvés-elméletről, ami az aszpartám gyilkos hatásai ellenére a szer boltokba kerüléséről szólt. Azt szeretném már régóta megosztani veletek is, de még nem akadtam rá. Addig is itt egy cikk az Aszpartám (E 951) hatásairól.

Az aszpartám több százszor édesebb a cukornál, és az összes cukormentes termék (rágók, ételek, italok, gyakorlatilag minden) ezt tartalmazza (persze van 1-2 kivétel, mert van olyan édesítőszer is amely természetes és mégsem cukor, de ezt írja a cikk is majd).

Ezek után nézzük tovább:

 

 

 

Aszpartám veszély !!!

E 951

Az aszpartám tönkreteszi az agyat, a látóideget, a központi idegrendszert, és igen károsan hat minden szervre. Szívritmuszavart is okoz. Mivel sok orvos nem realizálja, hogy az aszpartám méreg és nem élelmiszer-kiegészitö szer, pácienseinek olyan gyógyszereket adnak, melyek ezzel a droggal reagálnak. Ezért léphet fel pl. halál a szív leállása miatt. ilyen cserehatások következtében megváltozik az agy kémiája és a topamintszint, minek idegrendszeri megbetegedések - Parkinson-kórt is beleértve - lehetnek a következményei.

Az aszpartámot sok élelmiszerbe belekeverik anélkül, hogy deklarálnák. Egyedül Amerikában 9000 ilyen terméket ismernek.

A szklerózis multiplex és a börtuberkulózis járványszerüen szaporodik. A magyarázat : amennyiben az aszpartám hömérséklete meghaladja a 25 celzius fokot, az aszpartám methanol tartalma szétbomlik formaldehidre és aztán hangyasavra, amely a szervezet elsavasodásához vezet ( metabolikus acidózis) A formaldehid a mérgek ugyanazon csoportjába tartozik, mint a cián és az arzén. Ezek halálos mérgek, melyek idegrendszeri problémákat okoznak és lassan ölnek.

A börtuberkulózis már majdnem annyira elterjedt, mint a szklerózis multiplex, különösen a Cola Light-ot fogyasztók körében. Az aszpartám által okozott börtuberkulózisban szenvedök legtöbbje nem is tudja, hogy mi felelös a betegségükért, és tovább fogyasztják azt, amíg életveszélyes állapotba nem kerülnek. Ez sajnos visszafordíthatatlan betegség, akkor is, ha a paciensek az aszpartámot elhagyják. A szklarózis multiplex-es betegeknél ( akik tulajdonképpen methanolmérgezésben szenvednek) a legtöbb tünet megszünik. Néhány esetben megszünt a fülcsengés, és a látásképesség visszatért.

Amennyiben valaki aszpartámot használ és ezzel egyidöben sok light - terméket fogyaszt, a következö tünetek jelentkezhetnek : görcsök és merevségek, érzéketlen láb, szédülés és nyomottság, fejfájás, fülcsengés, fülzúgás, ízületi fájdalmak, depresszió, félelmek, érthetetlen beszéd, elmosódott látás, emlékezetvesztés.

Összességében 92 dokumentált tünetet találtak, amelyek az aszpartám és a light - termékek fogyasztására vezethetök vissza. A legtöbb tünet az idegrendszerrel van kapcsolatban. Agydaganatok eltávolítása után nagy mennyiségü aszpartám lerakódást találtak.

Megváltozatja a menstruációs ciklust és terméketlenséget, szülési és születési rendellenességeket okoz.

Aszpartám hatására az emberben szénhidrát utáni vágy alakul ki, mely elhízáshoz vezethet.

Dr.H:J:Roberts diabetes specialista és aszpartámmérgezés szakértö könyvet írt "Harc az Alztheimer - betegség ellen" címmel, melyben kimutatja, hogy ma már 30 éves emberek is érintve vannak.

Cukorbetegek számára az aszpartám különösen veszélyes. Az aszpartám lehetetlenné teszi a cukorszint kontrollját, minek következtében sok beteg emlékezetkiesésben szenved, kómába esik és meg is halhat.

Alig jelent meg a piacon az aszpartám és váltotta ki a szaharint ( ami hólyagrákot okoz!) sok esetet regisztráltak, ahol a betegeknek emlékezete veszett el, zavartak lettek és szinte megvakultak. A mániákus depresszió, félelembetegség, dührohamok, eröszakkitörések számnak növekedése tapasztalható.

Ez a méreg 90 országban különféle néven van forgalomban !!!

Fel kell tételezni, hogy minden olyan édes termék, mely cukormentesnek van deklarálva alapanyagként aszpartámot tartalmaz. De mit használnak a szép fogak, ha az agyat megrongálják !

Számlálhatatlan orvosi beszámoló található a www.dorway.com alatt.

Léteznek jó helyettesítö anyagok a cukor kiváltására, pl. Maskobado, Palmzucker, Stevia, a gyümölcscukorból kivont "Sweet Balance", amelyek a közönséges cukor helyett használhatók és ugyanúgy ízlenek.

 

( dr. Aurelia Louise Jones )

Link to comment
Share on other sites

Szóval ha ilyet láttok a kajában akkor kaparjátok ki belőle: :lol:

 

200px-Aspartame-3D-balls.png

 

WOW... 1800 patkánykísérlet után megállpították hogy leukémiát okoz.

 

Még azt találtam hogy amig nem jutnak dűlőre a szer hatásával kapcsolatban addig: naponta és testsúlykilogrammonként Európában maximum 40, Amerikában pedig 50 milligramm aszpartám fogyasztását tartják megengedhetőnek.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...