Dj Atesz Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 (edited) Ti hány évesen Borotváltátok le először a nemiszörzeteteket? Várom válaszokat! Módosította Július 20, 2007 PxE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Ha jól emlékszem 14 éves koromban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Őszi Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 asszem 15 éves korom elején Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bali1000 Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 szintén 14 vótam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Én nem borotválom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KO.pasz Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 én sem....hülyeség...egyáltalán mi érteleme? :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Én sem borotváltam még, de szerintem nemsokára le fogom, mert nagyon dzsumbuj már, főleg ilyen nagy hőségben... Bepálik a .... Na majd a 15. születésnapomra meglepem magam egy szőrtelenítéssel 27-én lesz a szülinapom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnhrk Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 15 évesen azthiszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 15 aszem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Nem hülyeség, van értelme, bár én sem szoktam mindig szőrteleníteni. Ilyenkor nyáron azonban nem árt. Egyrészt nem pálik be a ....., másrészt "optikai tuningnak" is jó (ha érted mire gondolok). _____________________________________________________________________ (Boldog szülinapot Dinnye92!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Atesz Posted Július 21, 2007 Author Share Posted Július 21, 2007 És teljesen leszoktátok borotválni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 teljesen hát alul fölül oldalt mindenhol. érdemes éles pengével csinálni mindig mert akkor nem pattog ki. mondjuk kend be aftershave el. és ne csak egyszer. pl másnap is kenheted mikor eszedbe jut reggel is minél többet ha érzékeny a böröd. nemfog kipatogni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Én sem borotválom, fazonírozás van ollóval De azt nemtom.. kb 16 lehettem Ja! Bődületes ökörség hogy ha éles pengével csinálod nem pattogzik ki... van akinek ilyen a bőre! Pl. ha borotválkozok nekem akkor is kipattogzott nagyon nagyon sokáig, míg meg nem erősödött a "kéreg ". Szóval. Az after shave meg köztudottan arra való, hogy az apró hámsérüléseket összehúzza. Nem arra h a kipattogzott bőrödet öblítgesd vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 jo hát akkor biztos hülyevagyok de nekem ezvált be.. viszont kisollo biztos jobb.................. és nem azt irtam h akkor kend be mikor már szarrá pattogott. én bekenem azzal és nem pattog ki (aza nivea fehérüveges aftershave loszar) és ha már tényleg szar pengével csinálom tényleg kipatog /nekem/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Atesz Posted Július 22, 2007 Author Share Posted Július 22, 2007 Tegnap leborotváltam teljesen, és már pedig ki pattogzott! Ez minden borotválásnál így lesz? És mivel tom eltüntetni? Vagy magától el múlik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 15... nem árt bekenni testápolóval utána... vagyis én azt csinálom, és nincs semmi bajom utána Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 Tegnap leborotváltam teljesen, és már pedig ki pattogzott! Ez minden borotválásnál így lesz? És mivel tom eltüntetni? Vagy magától el múlik? igen nemsokára elmulik ha nem piszkálod nevakard stb... pár borotválás után szerintem már jobban bírja abör. nekem legalábbis. az elsö néhány nemvolt vmi jo... viszketés kipattogás stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 hát azt könnyű mondani h ne vakard, ha kell hát kell én olyan 16 lehettem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 mikor bekened vmivel amiben van börnyugtato utána nem viszket mondjuk engem nemzavar azse ha viszket. há viszkessen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 lol ollóval megritkitani max néha oszt kész .. én pengét nem visezk a közelébe az tuti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 honaljadat is kisolloval "ritkitod" ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Ez olyan lesz lassan mint az arcon való borotválkozás. Nap mint nap kell majd vágnotok 30 éves korotokra Én nem mondom azt, hogy hülyeség lenne, mert tudom hogy higénikusabb és kényelmesebb viselet is de én akkor sem borotválnám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 nem szedem minden nap 1-2 hetente vagy amikor van idöm de nemhagyom nagyra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Kisolló Pengével énse mernék odamenni Nemrég kezdtem mégcsak 14 vok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 nekedis fölteszem kérdésem... honaljadat is olloval? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 de mért ollóval?? mi a baj a borotvával??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traubisoda Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 semmi pénzért nem borotválnám le vizuális alkat vok és bennem él a kép ahogy a lenyisszatott tököm átszeli a levegőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay-no Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 14 évesen. Sose hagyom meg nagyra nőni a szőrt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 14 voltam. Rendesen irritál, ha nincs lekapva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Én 18 évesen kezdtem fazonírozni a szőrt... soha nem vágom kopaszra mert szerintem az ... csak méretre (nem formára!!! az is ....). És hogy mivel? Természetesen elektromos ollóval, vagy ha úgy tetszik hajvágóval. Kettő van nekem rendszeresítve: az egyikkel a fanszőzetet, a másikkal a hajamat nyírom. És hogy mekkorára nyírom? Hát a legnagyobb mérettartó amit fel lehet tenni a hajvágóra az 12 mm szóval akkorára... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts