Jump to content
PirateClub.hu

Tápegység beépített vízhűtővel!


blox
 Share

Recommended Posts

A szokatlan termék a JSP Tech kínálatában jelent meg, a tápegységet a vállalat még a Computexen mutatta be. Az újdonság tartalmaz egy vízhűtő rendszert, amelyhez tartozik egy processzorhűtő vizesblokk is. Maga a radiátor, tehát a hőleadó felület a tápegységen belül került elhelyezésre. A megoldás egyrészt jónak is nevezhető, ugyanis a radiátor által leadott meleget a tápegység ventilátora rögtön a házon kívülre továbbítja. Az a tény, hogy a hőleadó radiátor a tápegységen belül kapot helyet, más szempontból rossznak is nevezhető. A radiátor által termelt hő és a tápegység által termelt hőmennyiség egy rendkívül kis légtérben koncentrálódik, így valamelyest romlik a vízhűtő rendszer hűtőteljesítményének hatásfoka is.

 

Watercooled_PSU.jpg

 

Maga a tápegység 450W-os teljesítménnyel rendelkezik, a rendszer a kompaktsága miatt rendkívül jó megoldás, ám a hűtőteljesítmény szempotjából már nem biztos, hogy jó választásnak fog minősülni.

 

A JSP Tech vízhűtőrendszerrel egybeépített tápegysége a közeljövőben kerül a piacra, a gyártó pontos dátummal nem szolgált. A rendszer ára várhatóan 150 dollár körül mozog majd.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...