Jump to content
PirateClub.hu

EDAdmin

Veterán
  • Pontszám

    171
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About EDAdmin

  • Születésnap 01/01/1990

Contact Methods

  • MSN
    Kérd PM-ben!
  • Website URL
    http://ed.try.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Szentes

EDAdmin's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. EDAdmin

    Headset

    Attól függ mi számít jó árnak. Sennheiser, Sharkoon fülesek nem rosszak, 4-6k körül lehet kapni.
  2. EDAdmin

    orion hangfal

    Ha még nem vetted meg......szvsz 5.1-re érdemes kicsit többet költeni, Logitech X530, X540 17-18k körül van, de Creative hangrendszer is akad 15k körül, az nem vészes és a Creative hangfalak jól szólnak.
  3. Mondtam hogy X2-t vegyél, sokkal nem került volna többe és nem kellett volna a CF-el vacakolni.
  4. Talán először próxáld ki egy olyan játékkal ami tuti ki is használja a kártyákat CF-ben. Addig ne cserélj semmit semmire.
  5. Szerintem szimplán abban jobb hogy P45... Lehet hogy közhelynek tűnik, de ha a jövőre tervezel akkor P45, ha nem igazán, akkor P35. De a P45 fejlettebb chipset.(?) Jó lenne ha írna jobban hozzáértő emberke is...rám felesleges alapozni. De Én a P45-öst venném. Találtam pár hozzászólást az overclock.net fórumon: "P35 seems to be the overclocking champ right now if your not going SLI. I can get 600+FSB with the P35" "P45 is rev (1600MHz fsb and PCI-E 2.0 etc) of P35 and won't be cheap when it is out. Get P45 if you have budget. Othewise, a nice P35 board should be fine. DDR3 ram will become mainstream ram but not now. Extra $300 may just gain few percentages of performance. By the time, BIOS becomes more mature and components is able to take full advantage of DDR3 ram etc, the price will be lower." "Im in the same boat man..at first i was thinking wait for p45..but then again p35 is a well and proven solid board and very capable at overclocking and the first wave of p45 boards maybe buggy and stuff, im thinking of just going with the P35 DK." Remélem tudsz angolul...
  6. "A GTA IV hivatalos oldalán feltüntették az ajánlott gépigényt, ami nem is olyan vészes, az ennél gyengébb teljesítményű gépeken is fog futni, legfeljebb csak kicsit fog laggolni (akadozni): * Windows XP(Service Pack 2-vel) * Kétmagos processzor (Intel Pentium D vagy jobb) * 2GB RAM * 18GB szabad hely a merevlemezen * 512MB memóriával felszerelt DirectX 10 kompatibilis videókártya vagy DirectX 9 kompatibilis kártya Shader-támogatással * Dual-Layer DVD-ket támogató DVD-olvasó" Futni fog...bőven! De amúgy: "Google is your boyfriend, WIKI is your girlfriend!"
  7. Bocs, lemaradt a hsz-ből h a teljes rendszerre vonatkoznak az adatok. Azt nem is néztem hogy a csókák milyen konfigot használtak... LOGOUT.hu írásban olvastam a GT-t, a másikat PH! tesztből. Sry a figyelmetlenségemért.
  8. Alaplap inkább Gigabyte GA-EP45-DS3, ne "DS3L". De lényegében nem sokat számít. Corsair tápok is nagyon jók. Gépházat ízlés szerint válassz, de CM RC690 hűtés szempontjából nagyon jó! Nem tudom világítós cuccok mennyire jönnek be, de külön plexi is rendelhető hozzá(asszem) és vehetsz akár CCFL ventiket is bele, de ezek már csak a részletek... Ezen elszaladgálnak a játékok, nyugodtan megveheted!
  9. Tökéletesen elég a 3GB RAM, ha jóféle márka és 800 vagy 1066MHz-es modul. Crysis videót láttam ahol kb. 50% körül mozgott folyamatosan a memóriahasználat.(Össz. 4GB-ról beszélünk.) 9600GT úgy tudom 200W körül kajál, a HD 3870 szintén 200-210W. (Ha nem akkor javítsatok ki...)
  10. Csatlakoznék az ATI-párti felhasználókhoz. HD 4870-et(1GB) már kapsz 64k-ért Sapphire köntösben, ha nem vagy HC-Gamer ez bőven elég, ha meg kevés lesz akkor később betolod CF-be és majdnem hozza az X2 szintjét.
  11. Én jobban preferálom a GPU-ra való lebontást. - Ez persze szubjektív. Hm...látom külföldi oldal tesztje. Ahány teszt, annyiféle eredmény. A PH! teszt szerint a HD 4870 nem tudta elverni a GTX280-at, csupán néhány helyen tudott hasonló teljesítményszintet produkálni. http://prohardver.hu/teszt/radeon_hd_4870_a_gtx-ek_ellen/tesztek_i.html Ellenben nem cáfolom meg hogy némely esetben a 4870 gyorsabb (lehet) a 280-nál. 'FerrariGabor' kérdésére válaszolva: Ha a leggyorsabb/legjobb videokártyát szeretnéd a kuckódban tudni, akkor igen, a már említett ATI Radeon HD 4870 X2 a világ leggyorsabb kártyája. Szvsz Sapphire köntösben érdemes beszerezni. Kereskedelmi forgalomban Magyarországon 94-95e Ft áron megvásárolható.
  12. Én úgy tudom átlagban 23-25%-kal gyorsabb az X2 a GTX280-nál, de vannak játékok ahol több mint 30%-kal teljesít jobban. Összehasonlítható a két kártya, de ne feledjük, hogy az egyik egy GPU-s, míg a másik két GPU-s megoldás. Azt az 50%-ot inkább GX2 vs. X2 harcban vélem reális értéknek. Single GPU kategóriában az nVIDIA GTX280 kártyája veri a HD4870-et. Mindegy végülis, a játékok jelentős többségében gyorsabb az X2, talán a "The way it's meant to be played" játékokban nem, de ez természetesen érthető... Ati Radeon 4870 X2 vs. NVIDIA GTX280 OC - Clash Of The Titans! http://www.youtube.com/watch?v=rU5GkRsucQY
  13. 9600 Atlantis. De csak mert 2x akkora memóriával rendelkezik.
  14. Az alaplapodnál a gyártó weboldalán, a 9800SE-nél a Sapphire weboldalán derül ki: "AGP 8X Support".
  15. EDAdmin

    A Birodalom Születése - Intel

    Nem rossz, az AMD is processzor... Csak az Intel technológiában fejlettebb nála jóval. Ne feledjük hogy jönnek a Nehalemek, bár az AMD-nél is fejlődés figyelhető meg, jön az AM3. Természetesen a konkurencia mindig jót tesz a fejlesztéseknek és az áraknak. Szóval egyik gyártó se kerüljön monopol helyzetbe, a másik fél tartsa magát életben még ha a szakadék szélén is áll. Reméljük a fogyasztói érdekek mindkét gyártónál a lista élén szerepelnek.
×
×
  • Create New...