jula Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 csiga Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 mivan vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Június 19, 2007 Author Share Posted Június 19, 2007 hátcsak, szerintem csiga Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 buta...szegény..oylan buta :huh: ez kész...akkor szerintem emg kalács kalács erősebb mint a csiga Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 há attol nembuta csak lehet bevan tépve amugy elöször azthittem hogy Quake logo de most h modnod csigára hasonlit ----------------------------- amugy hogyjött h bedobod ezt ide? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geri9010 Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 van egy csigás viccem:a csiga megy hazafele... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 ez istenvicc:D milyet röhögtem mikor megláttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Szerintem meg csak úgy kecske: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Szerintem meg Csak Norris. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Június 20, 2007 Author Share Posted Június 20, 2007 Az egész onnan jött, hogy szerintem csiga, és ennek hangot is akarta, adni! Szóval csiga! És ez tudományos tény! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 jó, de.... alá tudod támasztani vmi laborvizsgálattal h az tényleg csiga? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Június 20, 2007 Author Share Posted Június 20, 2007 Ez alapfogalom, nem definiáljuk, nem bizonyítjuk, csak elhisszük! Hiszen ezt mindenki tudja, hogy csigaaaa! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 tegyük fel 17 évig kómában feküdtem (amugy 18 vagyok ) na akkor most hogy magyarázod nekem hogy csiga? tehát akkor nekem nem alapfogalom és definiálni kellene megpersze bizonyitani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EWok Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Többnyire csiga... Néha nem.... node többnyire... Mellesleg a csiga ekvivalencia így néz ki: csiga=csiga mivel: nyálka+puhatest+sikerzacskó+(gülüszem*2)+olyankampósnemtelenkuki=csiga ezen mind van szal csiga! de lederiválhatjátok ha nem felel meg nektek ez a kis felszíínes bizonyítás! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 sikerzacskó ? :lol: :lol: olyat énis kéne növesszek igy érettségi elött pár nappal :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Június 20, 2007 Author Share Posted Június 20, 2007 Köszönöm az asszisztenciát kedves EWok. Igen, sokan örülnének, ha lenne sikerzacskójuk. Ebből adódóan a csigák szerencsés népek, hiszen közülük mindenki rendelkezik ilyen szervvel. Én személy szerint csak olyan férfiakra bukom, akiknek VAN sikerzacskójuk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 nekem még nincs aszem vagy amilyen van annak nem az a neve h siker :lol: hovaszokták azt növeszteni? me akkro veszek énis.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Június 20, 2007 Author Share Posted Június 20, 2007 Ez egy olyan jellegű szerv, ami bizonyos események után kinő teljesn egyéntől függő helyekről; olyan "jó tett helyében, jót várj" alapon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 jo de nekem akkor sürgösen kellene egy olyan esemény amitöl kinö a sikerzacskom mer hétfön éretttségizek és oda kéne egy zacsi siker Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Június 20, 2007 Author Share Posted Június 20, 2007 Ez egy olyan jellegű szerv, ami bizonyos események után kinő teljesn egyéntől függő helyekről; olyan "jó tett helyében, jót várj" alapon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 eztmár irtad egyszer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Június 20, 2007 Author Share Posted Június 20, 2007 Ja télleg...látod...ilyen az amikor egy nő eszét elveszi egy férfi sikerzacsija! Ez van...elcsábultam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 LOL? egyböl jobban megyek érettségire van sikerzacskóm szerk.: amugy miböl vizsgázol? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Június 20, 2007 Author Share Posted Június 20, 2007 Jipijáájéééé! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 nemteszem föl mégecer a kérdést h miböl vizsgázol amugy már a power csevegöbe is kérdeztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisbakos Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 van jó csigás viccem csiga megy az erdőben biciklivel, mire odaszól neki a mókus - csiga te nem is tudsz biciklizni! -Jah, puff.. :D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 nálam az viszi a pálmát h a csiga megy hazafelé, de azér nemrosz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Június 20, 2007 Author Share Posted Június 20, 2007 -Miért nem fut a csiga? -Mert lobognának a szemei! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 csiga bedől a kanyarba.... szerk.: Menekül a csiga az erdőből. Találkozik a rókával. - Mi van csiga, belőttél, hogy így tepersz? - Á, dehogy. Itt az APEH, vagyonvizsgálat lesz. - Na és? - Hát nekem is saját házam van, az asszonynak is saját háza van, meg a gyerekeknek is. Sürgősen le kell innen lépnünk. van továbbis csak az nem csigásmár:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Június 21, 2007 Author Share Posted Június 21, 2007 azt a szentséges csigát, de rohadt meleg van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts