Jump to content
PirateClub.hu

EWok

Veterán
  • Pontszám

    18
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: EWok

  1. EWok

    csiga

    _@/"
  2. EWok

    csiga

    Többnyire csiga... Néha nem.... node többnyire... Mellesleg a csiga ekvivalencia így néz ki: csiga=csiga mivel: nyálka+puhatest+sikerzacskó+(gülüszem*2)+olyankampósnemtelenkuki=csiga ezen mind van szal csiga! de lederiválhatjátok ha nem felel meg nektek ez a kis felszíínes bizonyítás!
  3. EWok

    Gépeld be hogy....

    hjú swgvépátr Laptopon túl közel vannak a gombok! :S
  4. EWok

    Mi a szar a "Windowsban"?

    Az a szar benne hogy maratt benne néhány bug! Bugok: -Internet Explorer -Intéző -Tálca -Start menü -Asztal -és még sok háttér pogram amiket sose lácc Komolyabban: Egy OP rencer amiben olyan folyamatok mennek folyamatosan amikről nem tucc nem állíthatod le vagy be és ezzel terheli a gépet, nem jó OP rencer. Igazándiból nem is te irányítod a windózt hanem az csak él magának és te próbálod nevelgetni! (interaktív tamagochi ) DE: Az sem jó OP rencer amire nem jelennek meg pogramok nagy számban, szal baszhatjuk a Linuxot, a Macet, a BSD-t meg a többit. Edit: Ha Linux lenne a populáris OP rencer akkor nem szidnád annyi-t mert szabad a forráskód és ha nem teccik akkor átírod a kernelt! Ennyi!
  5. EWok

    Villanyoszlop eladó :)

    Nagy kaliberben nyomjátok! Mi anno csak táblákat szettünk ki de azokat is csak összegyűtöttük és eldobtuk vagy volt aki lecsavarozta a táblákat róluk és jól nézett ki otthon! DEhát az sokkal eccerűbb mivel bármijen tábla ami nem betonban van naon könnyen kijön! Legalábbis részegen könnyen megy!
  6. Sokak szerint a zsíros macska a levitáció állapotába kerül! Ez is egy ojan kérdés ami évszázadok óta foglalkoztatja az emberi fajt! Sok ilyen kérdés van még, pl.: "Hogyan lehet erényövben szarni?!" vagyhogy "Miért a fű közepén van az a tábla hogy fűre lépni tilos?!" !
  7. EWok

    Gépeld be, hogy télapó....

    t6éá-olaqYÉÜ mOST FÁJ A FEJEM! :s BEVERTEM AZ ASZTALBA!
  8. EWok

    Mit csinál a szél, amikor nem fúj?

    Bedugja a blokkoló kártyáját a géppbe, felveszi a napi fizuját aztán vesz belőle magának vajaskiflit! Hazamegy, megeszi és szarik! Valamikor neki is kell!
  9. EWok

    Előadók

    Most hosszú ú-val kell? Mer' ha nem akkor Ultraspank, de ha mégis akkor sorry.
  10. EWok

    számoljunk el egyesével 20000ig

    781 (CSak másodjára sikerült. Először 90 volt )
  11. EWok

    Midi Szintetizátor

    Naon thx a helpet, de nem használok Cubase-t! viszont a programok topicjában a tutorialoknak benne van Flanger jóvoltából az FL Studio 6! Itt a link ami ott van: törölve Ha leírnád pontosan hogy hogyan is kell azt naon megköszönném. Merthátügye Big Nagy láma vaok. megilyenek.
  12. EWok

    Midi Szintetizátor

    Nekem is hasonló problémám van! Van egy Yamaha An1X-em amit egy midi kábellel kötöttem össze a géppel.(2 tuer ha jól tom a szintibe és egy joystick a gépbe) Ez így önmagában lószart se csinál! Hogyan tom én ezt összekötni mondjuk a Frutti Loops 6-al??? Ja és nem csak ezzel próbáltam hanem egy Korg I4s-el is. De nem naon értek ehez a részéhez a lovaknak. Nagyon kéne a segícségetek. Előre is thx.
  13. EWok

    Anime

    A Vampire Hunter D-t javaslom mindenkinek és a Final Fantasy Advent Childrent! Ááááh! Atthom jól meg van animálva az a film! Sorozatból a Trigun és a Cowboy Bebop! Letölteni honnan tudnám az Inuyashát végig? Mármint nem torrentbe.
  14. EWok

    Óvodai Jel

    Magyar zászló volt a jelem és mégse lettem Skinhead! hmmm... Még Hungarista se... Asszem akkor ez nem meghatározó...
×
×
  • Create New...