Jump to content
PirateClub.hu

jula

Veterán
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About jula

 • Rank
  Kiálylány
 • Birthday 10/17/1987

Contact Methods

 • MSN
  metalju@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
 • Lakhely
  Magyarország / Békéscsaba-Szeged
 1. jula

  csiga

  csiga!
 2. hmmm....a Dunában egy gumimatracon!
 3. jula

  Egy kis biztatás,vegyél erőt magadon!

  Na most én is írok valami fincsit ide: Nem olvastam végig mindkét oldalt, szal lehet, hogy valaki már leíarta előttem, de: Önmagamból kiindulva, én sosem gúnyolnék ki egy olyan srácot, aki összeszedi magát és megszólít akármilyen körülmények között. Sőt...szinte hiányban szenvedünk az ilyen srácokból, szal inkább megbecsülném, mégha nem is szeretnék tőle semmit. Én azt mondom srácok, hogyha egy értelmes, kedves, csinos lányt kiszúrtok magatoknak, akkor ne habozzatok, mert ha az előbbiek teljesülnek akkor nem érhet titeket negatív atrocitás, legfeljebb visszautasítás, ami csak mégedzettebbé tesz mindenkit! Hameg mégis bekattan a lány és kinevetne titeket, akkor tessék kihúzni magatokat, ás hangosan azon kacagni, hogy egyáltalán eszetekbe jutott megszólítani! Mert az a lány aki kigúnyolna azért meg hozzászoltál az nem is érdemel egy normális pasit sem!
 4. jula

  Hova megy ?

  szerintem csiga!
 5. jula

  csiga

  csak úgy csiga!!! "\@_
 6. felébredés után, miután tudatosult bennem, hogy mi a helyzet, örömujjongásban törnék ki és rohangálva libegő mellekkel azt kiabálnám, hogy teljesült egy álmom!
 7. jula

  Ti mikor borotváltátok először?

  Nem borotválom, hanem gyantázom! és kb. fél évvel ezelőtt voltam először kozmetikusnál!
 8. jula

  Szellem járás

  No...velem is voltak hasonlók! 1. sztori: Betegen feküdtem otthon egyedül az emeleten! A lépcsőnk elég érdekes szerkezetű, az a lényeg, hogy nem lehet végig menni rajta úgy, hogy egy laza deszka ne nyikorogna meg, amit a szobámban is kitűnően lehet hallani. Az akkori macskánknak bejárása volt a háza, ha sikerült belógjon. Mindig hallottam, hogy megnyikordul a lépcső és pár másodperccel később belépett a szobámba a cica! Ezúttal is hallottam, a lépcsőt, de a macska sehol...később kiderült, hogy be sem tudott jönni, és persze rajtam kívül nem volt otthon senki! 2. sztori: Egyedül voltam otthon, vizsgára készültem, késő éjjelig tanultam, nyár volt és rohadt meleg. Úgy döntöttem, hogy a nappaliban alszok, aminek óriási ablaka néz a kertre. A nappaliból kiléphetünk a teraszra aminek lámpáit a nappaliban lehet falkapcsolni. A teraszról két lépcső után a füvön állunk amin keresztül vezet egy kis járda a garázshoz, amit lámpák szegélyeznek, amiket a teraszon lehet kapcsolgatni. A lényeg: fáradt voltam(éjfél körül), úgy döntöttem alszom, a szobában lekapcsoltam a villanyt, de észre vettem, hogy a járda lámpái égnek. "Fene mászik ki!" Legalább nem volt sötét. De ezek a lámpák elkezdtek halványan villogni, nem tudtam tőlük aludni. Feltápászkodtam a nappaliban felkapcsoltam a terasz lámpáit és kimentem lekapcsolni a villogókat. Megnyomom a kapcsolót...semmi...próbálgatom...semmi...még próbálom...a lámpa továbbra is ég. Egye fene! Alszok! (teraszon villany le) Mikor lefeküdtem, nemhogy vibrált a lámpa, hanem szó szerint villogott. Ki-be-ki-be. Felkapcsoltam a terasz lámpáit, hogy ne zavarjon a villogás aminek azóta sem tudtam meg az okát. Mondhatnám azt, hogy éreztem, hogy van ott valaki. De ez már csak az enyhe parának köszönhető.Mindenesetre az ajtót bezártam, a kutya kint ugatott...a lámpa villogott. A TV-ben pedig az Álmos völgy legendája ment! Szép kis este volt!
 9. jula

  csiga

  csiga! áááá...meghalt a csigám a csigacsapat.hu-n! csiga!
 10. jula

  Állat utánzás!

  csig csig.....csigaaaa
 11. jula

  csiga

  Jeeee...zöldsz@r csigaaaaaaaa! Jeeeeeeeeee....!!!
 12. jula

  csiga

  hej csiga!
 13. jula

  csiga

  Csiga-biga haj, hová lett a vaj, ott látom a házacskádon, most lesz neked jaj! (RECCS!)
 14. jula

  csiga

  óóóóóó...ez egy nagyon elcsigázott nap!!!
 15. hidrogén atom, vagy elektron...vagy szexuális kisülések, vagy csiga, kutyaszőr, vagy egszarvú pata, vagy virágcserép, vagy trutymó...
×