Jump to content
PirateClub.hu

Metallica


FeERi
 Share

Recommended Posts

A régebbi itthoni Metallica koncertekhez fűznék hozzá annyit, hogy a Justice Tour-ral voltak itt '87 vagy '88-ban. Az évre már nem emlékszem pontosan, elég rég volt, de inkább '88-ra tippelnék. Egy biztos, hogy az MTK pályán volt a koncert. Ez volt az első koncertjük nálunk, a mostani pedig a negyedik lesz. Már nagyon várjuk!!!

Link to comment
Share on other sites

Szerintem a Szavazás fórumba kellene megcsinálni a Megadeth vs Metallica párbajt. Kiváncsi lennék, hogy ki égne nagyobbat, a Megadeth vagy a Metallica!

Link to comment
Share on other sites

A másik témában már kifejtettem, hogy a popularitásról ez ügyben miért értelmetlen badarság vitázni! Nem is értem ezt a zenei-ízlés-óvodás-fütyimutogatás-nekünkhosszabb-többért-többen-bibííí -effektust. :( Popzenében talán még lenne is értelme, vagy trendi-rádió-slágerlistázgatásokon...

 

http://www.pirateclub.hu/index.php?s=&...mp;p=1343536650

Link to comment
Share on other sites

Ehhez a hírhez mit szóltok? METALLICA, SLAYER, MEGADETH, ANTHRAX - Thrash titánok együtt 2010 nyarán! Két helyszin már biztos: Varsó és Prága. Most olvastam a Hammer hírlevelében. Nem lenne rossz ott lenni.

 

Niet véleményének nagy részével egyet tudok érteni, viszont szerintem egy szavazás nem vitázás, hanem egy vélemény kifejezése. Az, hogy kinek melyik banda a kedvence, az tök mindegy. Szerintem egy a lényeg, szeressük a metált!!!

Link to comment
Share on other sites

Uhh, az a koncert valami félelmetes lehet! :)

 

Az utolsó szólamnak abszolúte igaza van :) A szavazással meg azért nem értettem egyet, mert néhány azt akarta ezzel reprezentálni, hogy melyik a jobb, de ez már eleve zsákutca. Max azt tudja számszerűsíteni, hogy a fórumozók esetében hányadán is állunk. Én se próbálom biciklivel körbehajózni a földet :D:P

Link to comment
Share on other sites

Hogy végre a Metallica-ról is beszélgessünk, leszedtem az új DVD-t a videó alfórumról. Azt hiszem érdemes lesz megvenni eredetibe is, mert írtózatos nagy bulit nyomtak le. Reméljük, hogy a Stadionban sem maradnak adósok.

Link to comment
Share on other sites

Nem a mexikóira gondoltam, hanem a Franciára: Français Pour Une Nuit. A videok alfórumon feltette gede82, ha érdekel, itt megtalálhatod:

 

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6411318

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Gratulálok hozzá! :) Most már csak ezt a bő három hónapot kell kibírni valahogy.

Köszi :)

 

Nekem az S szektorba szól a jegyem, a 9900 Ft-os féle :) Eleve sem akartam küzdőtérre menni a látásproblémák miatt (AC/DC-n már tapasztaltam hogy a B szektorból nem a legjobb :S), ülőhelyről biztos látni fogom az egész színpadot :)

 

Amúgy a mexikói koncert engem is megfogott, a francia nem rossz, de a mexikói übereli :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...