tkrisz007 Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 Muhahaha Blue-ray vagy HD-DVD? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 HD-DVD Igen vagy Igen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mocis Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 Nemigen Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 Én Mennyi a végtelen (betűkkel leírva)? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironmonster Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 v-é-g-t-e-l-e-n ---- 8 betű Hány éves az albán király? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me$$iáS Posted Augusztus 2, 2007 Author Share Posted Augusztus 2, 2007 85+áfa mikor bombázzák le az amerikaiak iránt???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 1990 Mi lesz 3000 ban? (ha lesz) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me$$iáS Posted Augusztus 3, 2007 Author Share Posted Augusztus 3, 2007 világ vége!anarhia!áááááááááááááááááááááááááá meneküljünk loller vagy roller??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetiger Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 lorrer Mit csinált az ember épp akkor, mikor felfedezte, hogy a tehenek tejet adnak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streamline Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 Felfedezte hogy tejet adnak a tehenek! Mi történik ha a megállíthatatlan ágyúgolyó neki megy a kidönthetetlen oszlopnak ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balkari1 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 az történik hogy hülye vagy fogalmam sincs viszi magával az ágyugolyó a falat de de nem dönti el és nem megy át rajta! miért pont megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért a leghosszabb magyar szó? respect Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me$$iáS Posted Augusztus 4, 2007 Author Share Posted Augusztus 4, 2007 nem biztos hogy az pl van 1annál hosszab szó is(végtelen szó) tod mi???na figy áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ááááááááááááááááá na ez hosszabb miért nem mind1 hogy vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregtom6 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Mert ha mind1 lenne,akkor már mindenkinek sárga lenne a foga,akinek gyereke van:),vagy aki oda vizel:) és egy nehéz kérdés,de létezik rá válasz: Hol tanult és vizsgázott le ''A Szabad Ember'',miután találkozott Breen-el,és a fejrágókkal? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me$$iáS Posted Augusztus 5, 2007 Author Share Posted Augusztus 5, 2007 ehh nem tom mert nem értem a kérdést mikor kezdödik a suli??? (ezért a kérdésért valaki meg fog ölni) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLur Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 tegnap nem vagy álmos? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 nem mert iszom a kávét az eurobarre valóban fizet? XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Csak ha te is fizetsz és amennyit fizettél annak a felét adják Melyik a jobb és miért? FIFA oder PES Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fowl Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Fifa, mert régimódi vagyok és nekem csapottszeműek ne akarjanak örömöts zerezni Miért van az hogy 7 éve vagyok Real Madrid drukker és rapper, pont egy időben változtam át? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me$$iáS Posted Augusztus 6, 2007 Author Share Posted Augusztus 6, 2007 ezt csak te tudhatod mi az összefüggés a menstruácio és az orrvérzés között??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordWolf Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 A vér Pirateclub v. Gigacenter ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Pirateclub Szeretsz rejtvényt fejteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB7 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Szeretek csak nem tudok! Nagy mellű csajok vagy egy piros ferrari? (Mindkettő nem lehet!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Legyen mondjuk nagy mellű csajok Szerelem vagy szabadság? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me$$iáS Posted Augusztus 9, 2007 Author Share Posted Augusztus 9, 2007 szabadság porsce szerelem ....?? Megjegyzés:FZolee és a helyedben a nagy mellü ferrarit választottam volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 szálguldás whiskit szeretem ( valahogy igy van ) Basset Hound vagy Beagle ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Szerintem Desert Eagle Amúgymeg Basset Hound. Melyik a legnagyobb kombó a pókerben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me$$iáS Posted Augusztus 12, 2007 Author Share Posted Augusztus 12, 2007 szerintem a pár miért utálják a kutyák a macskákat??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anry Posted Augusztus 12, 2007 Share Posted Augusztus 12, 2007 mert a macskák nagyobbat pukiznak. megvakarod e olyan helyen a zacsid, ahol sokan látnak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLur Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 nem mert az a nadrágomban van és így nem látják sokan. milyen idő van nálad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 Süt a nap... Szoktál joghurtot enni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts