Jump to content
PirateClub.hu

Bad Boys 4.- Mindent vagy többet -Premier: 2024.06.06


hankock
 Share

Recommended Posts

Quote

 

Bad Boys 4.- Mindent vagy többet

Premier: 2024.06.06

 

Will Smith és Martin Lawrence legalább olyan ikonikus párost alkottak a Bad Boysban, mint Mel Gibson és Danny Glover a Halálos fegyverben, a másik klasszikus haverzsaru filmben. Úgyhogy a nézők szívesen látják őket újra együtt. Jönnek is értünk a rosszfiúk a Bad Boys: Ride or Die-ban, amelynek magyar címváltozata a Bad Boys: Mindent vagy többet. Nézzétek meg alább a nemrég közzétett első előzetest magyar szinkronnal!

Azon kívül, amit a trailerben láthatunk, nem sok mindent tudtunk meg a film sztorijáról. Persze nem is nagyon kell, mert egy biztos: Mike és Marcus ismét őrült szituációkban bizonyíthatják, hogy mennyire menők is ezek a rosszfiúk. Egyébként meg úgy tűnik, minden eddiginél nagyobb sz*rba kerülnek, mert egy korrupciós ügybe keverednek, amelynek következtében menekülőre kell fogniuk a dolgokat. Közben pedig természetesen tisztázniuk kell a saját és felettesük nevét is.

A Bad Boys: Mindent vagy többet június 6-án kerül a magyar mozikba. A filmet ugyanazok készített, mint az előző részt, a Mindörökké rosszfiúkat is: Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezők, valamint Chris Bremner forgatókönyvíró. Smith és Lawrence mellett a főbb szerepeket Melanie Liburd, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Núñez, Tasha Smith, John Salley, Jacob Scipio, Eric Dane, Ioan Gruffudd és DJ Khaled játsszák.

 

 

 

 

ign hungary

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...