Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
johnsheppard

Avast vagy Avira

Recommended Posts

Sziasztok!
A jelenlegi vírusirtómmmal nem vagyok megelégedve, néha már kész vicc, ezért le akarom cserélni. Különböző okoknál fogva kizártam a többit, maradt ez a kettő. Nem tudom, melyiket válasszam.
Olyan (egyelőle) free vírusirtót szeretnék, amelyik nem lassítja le nagyon a gépet, be lehet ütemezni, mikor nézze át a HDD-t, ne akarja jobban tudni mi a jó nekem, fontos: mielőtt bármit töröl vagy karanténba tesz, kérdezzen rá és legyen lehetőség kivételt tenni,  ne vágjon tönkre más programokat azzal, hogy szó nélkül töröl minden keygen-t és egyebet, amik már évek óta jól elvannak a lemezen és tudom, hogy nem veszélyesek. És ha lehet, ne épüljön be erőszakkal mindenhová, pl. böngészőbe úgy, hogy később ne lehessen kivakarni, ha egyszer valamiért ki akarom dobni, mert semmi kedvem miatta újratelepíteni az egész kócerájt megint.
Kinek milyen tapasztalatai vannak ezekkel? Előnyök, hátrányok? Avast vagy Avira? Melyik legyen?
Kösz a tippeket.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Írtad, hogy csak azon két írtó közül válasszunk, amit te megjelöltél, és hogy az egyik fontos szempont hogy ingyenes legyen... Nem tudom hány évtizede vagy a Pc világában, de azt bizton mondhatom, hogy olcsó húsnak híg a leve! Egy fizetős védelem az kulturáltan viselkedik, és tökéletesen megvéd, bármilyen oldalra is tévedsz. A Bitdefender nekem nem jött be, mert állandóan b@sztatott, hogy mit hogy tehessen. Na mondom erről a "szarról" ennyit. Maradtam a kasperskynél, amiben sosem csalódtam. azt a 3 darab ötezrest meg kibirja az ember fia egy egész évre, miközben az emberek Nike cipőre költenek, abból sem a legolcsóbbra, stb...

Sőt a Kasperskyből van free verzió, ami szintén megvéd ha ugy van. Lemegy a 30 napos teljes verzió, utána átvált free verzióra, és megy tovább, nem csesztet hogy fizesd már be egy teljes verzióra (mint a Malwarebytes) 

 

Ennyit tudtam hozzá tenni... Remélem tudtam valami olyan infót közölni, amit hasznosítani tudsz :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×