Jump to content
PirateClub.hu

Avast vagy Avira


johnsheppard
 Share

Recommended Posts

Sziasztok!
A jelenlegi vírusirtómmmal nem vagyok megelégedve, néha már kész vicc, ezért le akarom cserélni. Különböző okoknál fogva kizártam a többit, maradt ez a kettő. Nem tudom, melyiket válasszam.
Olyan (egyelőle) free vírusirtót szeretnék, amelyik nem lassítja le nagyon a gépet, be lehet ütemezni, mikor nézze át a HDD-t, ne akarja jobban tudni mi a jó nekem, fontos: mielőtt bármit töröl vagy karanténba tesz, kérdezzen rá és legyen lehetőség kivételt tenni,  ne vágjon tönkre más programokat azzal, hogy szó nélkül töröl minden keygen-t és egyebet, amik már évek óta jól elvannak a lemezen és tudom, hogy nem veszélyesek. És ha lehet, ne épüljön be erőszakkal mindenhová, pl. böngészőbe úgy, hogy később ne lehessen kivakarni, ha egyszer valamiért ki akarom dobni, mert semmi kedvem miatta újratelepíteni az egész kócerájt megint.
Kinek milyen tapasztalatai vannak ezekkel? Előnyök, hátrányok? Avast vagy Avira? Melyik legyen?
Kösz a tippeket.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Írtad, hogy csak azon két írtó közül válasszunk, amit te megjelöltél, és hogy az egyik fontos szempont hogy ingyenes legyen... Nem tudom hány évtizede vagy a Pc világában, de azt bizton mondhatom, hogy olcsó húsnak híg a leve! Egy fizetős védelem az kulturáltan viselkedik, és tökéletesen megvéd, bármilyen oldalra is tévedsz. A Bitdefender nekem nem jött be, mert állandóan b@sztatott, hogy mit hogy tehessen. Na mondom erről a "szarról" ennyit. Maradtam a kasperskynél, amiben sosem csalódtam. azt a 3 darab ötezrest meg kibirja az ember fia egy egész évre, miközben az emberek Nike cipőre költenek, abból sem a legolcsóbbra, stb...

Sőt a Kasperskyből van free verzió, ami szintén megvéd ha ugy van. Lemegy a 30 napos teljes verzió, utána átvált free verzióra, és megy tovább, nem csesztet hogy fizesd már be egy teljes verzióra (mint a Malwarebytes) 

 

Ennyit tudtam hozzá tenni... Remélem tudtam valami olyan infót közölni, amit hasznosítani tudsz :)

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...