Jump to content
PirateClub.hu

JarvanIV

Törzstag
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JarvanIV

 1. JarvanIV

  Suzuki 1.3 Glx kézikönyv.

  Nincs valakinek egy Suzuki swift 1.3 GLX - C (vagy sima glx-hez) egy kézikönyve, vagy bármiféle ilyesmije? (1996-os a kocsi amihez kellene) Neten nem vagyok képes találni egyet :/ Vagy én nem keresek rá rendesen, vagy nem tudom... Amit eddig találtam, az elég gyenge eresztés.
 2. JarvanIV

  Microsoft Windows 10

  Köszi!
 3. JarvanIV

  Microsoft Windows 10

  hankock, úgy lesz. BDaWe köszönöm! A végén, amikor a számitógépet leválasztom, akkor kitesz egy One Drive beállítása ablakot, és ott kéri hogy írjam be az email címemet. És akkor fiók létre hozása gombra katt kellene hogy legyen. persze nem csináltam meg. De Ilyenkor leválasztotta a gépet, vagy meg kell adni egy email címet is?
 4. JarvanIV

  Microsoft Windows 10

  Beírtam: gpedit.msc ezt írta ki:
 5. JarvanIV

  Microsoft Windows 10

  Üdv mindenkinek! Segítségeteket szeretném kérni. Újra húztam egy w10 et a gépemen Kb. 2 hónapja, és azt csinálja, hogy mindent az OneDrive felhőbe akar elmenteni. Pl. csinálok egy jegyzettömböt, vagy egy excel fájlt, és a végén elmentem, akkor azt nem találom sehol (sem nyilvános dok, sem a felhasználói dokuban sem, mert valahová máshová teszi, és közli hogy a "fájlok készen állnak az OneDrive-ba való feltöltésre" vagy a "Fájlok napra készek" Már próbáltam kikapcsolni de mindig vissza kapcsolódik egy idő után, és én véglegesen ki akarom kapcsolni ezt az OneDrive dolgot. Hogy csináljam?
 6. JarvanIV

  W 10 op. rendszer beszerzése.

  Üdv mindenkinek aki olvassa! Hol lehetne beszerezni "személyesen" olyan windows 10 op. rendszert, ami még a hagyományos lemezre van kiirva, eredti gyári példányra gondoltam. Régen az xp. idejében még csak olyat lehetett kapni a boltokban, de ma már lehet hogy sehol sem lehet kapni (?) . A Microsoft oldalán is le lehet tölteni, de az nem olyan mint amikor lemezen van, eredeti példányban.
 7. JarvanIV

  Avast vagy Avira

  Írtad, hogy csak azon két írtó közül válasszunk, amit te megjelöltél, és hogy az egyik fontos szempont hogy ingyenes legyen... Nem tudom hány évtizede vagy a Pc világában, de azt bizton mondhatom, hogy olcsó húsnak híg a leve! Egy fizetős védelem az kulturáltan viselkedik, és tökéletesen megvéd, bármilyen oldalra is tévedsz. A Bitdefender nekem nem jött be, mert állandóan b@sztatott, hogy mit hogy tehessen. Na mondom erről a "szarról" ennyit. Maradtam a kasperskynél, amiben sosem csalódtam. azt a 3 darab ötezrest meg kibirja az ember fia egy egész évre, miközben az emberek Nike cipőre költenek, abból sem a legolcsóbbra, stb... Sőt a Kasperskyből van free verzió, ami szintén megvéd ha ugy van. Lemegy a 30 napos teljes verzió, utána átvált free verzióra, és megy tovább, nem csesztet hogy fizesd már be egy teljes verzióra (mint a Malwarebytes) Ennyit tudtam hozzá tenni... Remélem tudtam valami olyan infót közölni, amit hasznosítani tudsz
 8. JarvanIV

  Suzuki 1.3 Glx kézikönyv.

  Köszönöm, már megkaptam!
 9. JarvanIV

  Suzuki 1.3 Glx kézikönyv.

  Nem, még nem. Tudnád ezt nekem feltölteni valahová (esetleg data) ?
 10. JarvanIV

  Letöltés Data.hu -ról

  újfent segítségeteket kérem! A JDownloadert használtam eddig a data.hu ról való letöltéshez, de most képkódot kér, és bedob vagy 3 ablakot, aminek nem sok köze van a data.hu hoz, vagy a képkódhoz. a data fiókomba belépek, akkor simán letöltök, mint eddig mindig az évek során, ott sosem kért semmiféle képkódot, és most sem. Most még használom egyéb más letöltések céljára az internet downloader managert, de abban nem tudom hogy lehetne beállítani a datás prémiumomat, és azzal tudjon működni... Lehet be sem lehet állítani benne ? Vagy, Valaki tudna egy hasonló letöltő progit, olyasmit mint a JDownloader volt? (van data prémiumom)
 11. JarvanIV

  Letöltés Data.hu -ról

  Igen, valóban! Akkor gondolom admin vagy ott... (?)
 12. JarvanIV

  Letöltés Data.hu -ról

  Szerintem felesleges... El tudom képzelni a válaszokat. Ráadásul a márciusi verziót már nem is találom. Na jeleztem, Szijas-nak, de a válasz természetesen az amit vártam. Nem érti hogy mire gondolok, mert neki ezek jól futnak. (miközben nekem 2 gépen sem... éééértem) Ennyit arról, hogy jelzem ha gondom van... zsola400-tól még nem kaptam választ...
 13. JarvanIV

  Letöltés Data.hu -ról

  Én ilyennel még nem találkoztam, úgyhogy ezért gondoltam hogy most leírom ide... (bár lehet nem ide kellett volna?? ) Mostanra kiderült mi volt a probléma Egy Kori féle 2019 es februárig frissített verzió, aztán egy 2019-es Májusig frissített verziót tettem fel, de mindkettő totál szarul lett összekalapálva! Aztán rátettem ezeket egy 8 hónapos 300 ropis gamer laptopra is, mivel egyrészt már ideje volt, másrészt pedig kíváncsi voltam, hogy a gépemmel van e baj, vagy ezekkel a w10-kel, hát enyhén és finoman szólva kaka lassú volt az egész gép, és a rendszer tőle Pedig egy 300 ropis laptop nem igazán szar gép ahhoz, hogy lassan, és hibásan menjen... Tehát ezekkel a w10 -kkel volt a gond, nem a gépekkel. A fent leírt problémán kívűl semmi sem ment rendesen (videó lejátszás, flashplayer, biztonsági központban "hiányzó biztonsági és rendszer fájlok" -kat írt ki, a böngésző lassú volt, és 3 giga memóriánál ált meg az étvágya, kb. pár perc után, stb.) Ezután leszedtem, és feltettem egy 2017-es Márciusig bezárólag frissítésekkel ellátott Koris w10-et, ami tökéletesen megy... eddig... Minden korábbi hiba részt most ezen is ki próbáltam, és eddig nagyon fasza! Az én gépemen is, és a laptopon is. Mind ezekkel együtt évek óta Ismerem Kori munkáit, Megbízható példányai miatt mindig azokat kerestem, és eddig sosem volt egyik frissített verzióval sem gondom, a fent említett két példányon kívűl! Köszönöm hogy türelemmel elolvastátok! Béke!
 14. JarvanIV

  Letöltés YouTube-ról

  Sziasztok! Aki tud, kérem segítsen! Eddig Idm et (Internet Downloader Manager-t) használtam, de valamiért az ujra telepitett w10 emen futó crownba nem épül be, és nem tudok már letölteni pl. a youtuberól. Aztán ujra huztam a w10-et, de ugyan az van. Aztán sikerült az idm oldalán keresztül integrálni az idm -et a crownba, de igy sem jelenik meg a videóknál a letöltő modul, akármit csinálok vele. Másik verzióju IDM-et is feltettem, de a probléma nem változott... Ha valaki tudna segíteni, vagy olyan, ugyan ilyen könnyen kezelhető letöltőt ajánlani, mint ez a idm volt, az nagyon jó lenne. Van a JDownloader, az az elég macerás, mivel rengetek videót töltők le a youtuberól, és egy JDownloader ehhez sok tököléssel jár. egy hasonló egy kattintásos progi kellene, mint az idm volt. Eléggé halott a segítség topik, de azért remélem lesz aki segít nekem
 15. JarvanIV

  Letöltés YouTube-ról

  Az uj idm megoldotta a problémát, bár én is probáltam egy ujabbal, azt hiszem az is 33 as volt, de nem ment, de ezzel megy. Azért letöltöttem a másik progit is, és ki is mentettem egy külső hdd-re, hátha kell majd Köszönöm!
 16. JarvanIV

  Letöltés YouTube-ról

  Köszönöm, de nekem mp4 vagy egyéb video fájlban (pl. mkv) kellene.
 17. JarvanIV

  Biztonság, védelem.

  Köszönöm mindenkinek a választ!
 18. JarvanIV

  Biztonság, védelem.

  Üdv mindenkinek! Lassan lejár a kaspersky 2 éves előfizetésem, kérdés, hogy melyik erős megbízható rendszerre fizessek elő? Kaspersky, vagy Bitdefender, vagy egyéb más gyártótól másik rendszer? És miért? Választ várom, bizalommal.
 19. JarvanIV

  Biztonság, védelem.

  Az most komoly, hogy egy Pirateclubban nem tudnak segíteni egy ilyen kérdésben? :))) Oké, értem én
 20. JarvanIV

  Letöltés Data.hu -ról

  Köszönöm szépen, már meg is csináltam, és jön szépen! Viszont ahogy én csináltam az lehet hogy nem az igazi, Mert a bal felső sarokban lévő Új URL gomb megnyomásakor betettem az datás linket, és két problémám van, az egyik, hogy oda csak egyszerre egy linket lehet betenni, a másik, hogy alatta újra kéri a felhasználó nevet, és jelszót. (csináltam róla képet is, de nem tudom hogy lehet ide betenni, annó a "képfeltöltés.hu"-t használtam, de az már rég volt.) Lehet hogy nem jól csináltam valamit?
 21. JarvanIV

  H3SW v0.8.0 Beta telepítés

  Nagy nehezen sikerült kibogarászni hogy mi az a H3SW (érdemes máskor a kérdést érhetőbben feltenni ) Mindennek előtt dobd ki a w8.1 et, akármennyire is megszoktad, és tedd fel a w10 -et. Sok más szempontból is jobb. (nem selejtes) Érdemes innen letölteni a Kori által készített Updatelt w10 -ket, azok kitűnőek. usb ről is telepíthetőek. Ha ez megvan, akkor menni fog rajta, és nem lesz többé ilyesféle gondod .
 22. JarvanIV

  Kocsit, de milyet??? :O

  Köszönöm a tanácsokat! :)
 23. JarvanIV

  Kocsit, de milyet??? :O

  Sziasztok! Kocsit szeretnék venni, sok féle típusra gondoltam már... Nem épp Bmw-re gondoltam, nekem nem kell extrás faszság, ami 10 km -ként (mivel valójában 800 000 km van már benne) beszarik, az mellett, hogy egy benzinkutat kell utána kötni, mert 100-on 100-at eszik .... A cél, hogy üzembiztos legyen, takarékos, kényelmes, és ne jelentsen gondot ha Pl. egy mosógépet akarok elhozni a "tescoból" Pl. egy Suzuki Ignisről, vagy Swift mit gondoltok? (10-12 évesre gondoltam, hogy veszek) Sokan azt mondják hogy ilyen szar meg olyan szar... Mások pedig azt, hogy valójában fasza kocsik, csak "valamiért" lefikázzák őket... De mi vele a gond? Miért szarok? Van aki olyat mondott, hogy fapadosak (gondolom ő ilyenkor egy 20-22 éves swift 1.3 gl re gondolhatott) . Vannak olyan kényelmesek mint bármely más normálisabb autó, a 10-12 éves évjáratúakkal egybe vetve? Valaki bővebben tudna írni ezekről?
 24. JarvanIV

  CPU Húzás

  adott ez a proci: QuadCore AMD Athlon X4 860K, 3700 MHz Ezt hivatalosan 4000 lehet huzni. Hogy kell huzni? mert a biosban látom, hogy nem csak a mhz -et huzni, hanem a voltot is. azt is kell, vagy elég csak a mhz-et? Szóval miképpen megy ez?
 25. JarvanIV

  CPU Húzás

  3700 nél, X37 volt, akkor az a lesz a szorzó, gondolom... Amikor felhuztam a procit 4300 ra , akkor a szorzója is automatikusan felment X43-ra. A voltot 1465-ig tettem fel. 4400 e- és 1465 felett már kifagyot a windows gép indításkor. M-ég reggel megnéztem, a teszteken 4300, 4400 ig ajánlották huzni a procit. Köszi mindent!
×