Jump to content
PirateClub.hu

Megújulás


t17t
 Share

Recommended Posts

Sziasztok STAFF társaim!

 

Nem tudom, ki mennyit vett észre az elmúlt hónapok történéseiből, illetve pontosabban NEM történéseiből... Nem is mennék bele, a lényeg, nem volt senki, aki vitte volna a fórumot - mármint modik fölött. Gond, probléma is akadt rengeteg... Megmondom őszintén, fájó szívvel vettem ezt tudomásul, mint az egyik legrégebbi tagja a fórumnak. Megéltünk már sok szépet, jót, voltunk nagyon lent is, s nagyon nem volt jó látni, hogy ismét süllyedünk!

 

Hiába fordultam bárkihez, semmi válasz, semmi reakció, nem lehetett regisztrálni a fórumra, a modik nagy része is eltűnt, nem dolgozott stb., folytathatnám... (Az utolsó regelés 2017. májusában volt!)

 

Így kénytelen voltam felvenni a kapcsolatot Tibole-val. Vele egyeztettem, s most akkor vegyünk egy nagy levegőt, s lendítsük fel a fórumot! Van sok tennivaló, ehhez keresem a kitartó, tenni akaró társakat! Mindenkivel fel fogom venni a kapcsolatot. Ki, mit vállal el, mit visz, mit bír, s tud vinni. Kellenének új moderátorok is, ezekre is kellenének javaslatok!

 

A regisztrációt is sikerült helyrehozni! Már dőlnek az új tagok!

 

Persze ötletekkel, javaslatokkal kereshettek ti is nyugodtan, valamint, hogy mi az a fórumrész, amit felelősségteljesen tudnátok vinni! Aki itt volt, s csinálta, annak köszönet!

 

Akkor hát munkára fel! Köszi előre is a segítségeteket! ;)

Modik.JPG

Utolsók.JPG

  • Like 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

A több hónapja, éve be nem lépett Modikat áttettem VIP-ba. Ha visszatérnek és folytatnák normálisan, akkor meglátjuk...

 

A Feltöltőknél szintén tisztogattam kicsit. Az 55-ből 38 maradt. Hasonló indok miatt...

 

Beindítottam a Facebook oldalt is. Egész szépen eljut az emberekhez az üzenet. Minden megkeresésre is válaszoltam - volt bőven.

 

Tibiolenak szóltam a regisztrációs problémáról, megoldotta. Jönnek is a regisztrálók szép számmal.

 

Az admin felületen elkezdtem feldolgozni a május 14. óta (amióta leállt minden...) felgyülemlett sikertelen regeket. Újraküldtem a regelési e-mailt és felvettem őket a tagok közé. Ezáltal is szépen emelkedik a tagságunk! Persze lassan megy, de megy...

 

A mostani problémát nem értem. Vannak, akik nem tudnak belépni, ERROR 500-as hibát jelez. Másik user névvel meg megy nekik. Ezt is jeleztem, folyamatban a megoldás.

 

Minden jóváhagyásra váró hozzászólást lerendeztem a fórumon.

 

Elkezdtem keresni új modikat, de továbbra is várom a javaslatokat!

 

Hirtelen ennyi! Úgyhogy alakulgatunk! ;)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...