kékperzsa Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Sokunknak,akiknek még régi házimozijuk van,hiányoznak az Avi formátumok! 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 fogsz 1 koncertáló programot, s azzal átkonvertálod avira Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto83 Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 szerintem is nagyon sokan keresgélik még az avit én is azt töltök még most is, és léteznek olyan hazai torrent oldalak pl: iNSANE ahová minden friss sorozat és új film kikerül aviban is, szimplán csak egy pár olyan pirateclub-os tag kellene akik onnan áttöltik az avi formátumokat is és szerintem nagyon sokan örülnének az aviknak itt is, ha esetleg van erre olyan személy aki onnan áttöltögetné ide az avikat én szívesen segítek meghívóval, sőt külföldi oldalakon is megtalálhatóak az avik még abban is szívesen segítek, vagyis gondolva azokra is akik angol nyelven néznek filmeket és sorozatokat, szerintem sok pirateclub-os fórumtársunk örülne az aviknak. :-) én a konvertálgatást senkinek sem ajánlom, főleg olyanoknak nem akik nem értenek hozzá, borzasztó kokány minőséget is produkálhatnak, egyszerűbb letölteni hisz van forrás csak elérhetővé kellene itt is tenni ezen xvid -es anyagokat. :-) további kellemes és szép napot minden pirateclub-os fórumtársnak. :-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 az a szitu, hogy az avi elavult, nCore-ról szoktam tölteni, ott kb 2 - 2,5 éve vezették be, hogy aviba már ne töltsenek fel. Amíg nem volt laptopom, addig vagy a ps3-n vagy a full hd-s tvn néztem a filmeket. PS3 viszont nem játsza le az MKV-t, így marad a TV. Így nekem is gondott okozott. Fateromnál írattam ki a filmeket addig, s annyit tudtunk csinálni, hogy átkonvertáltuk avira. Viszont én ezt tudtam, hogy előbb - utóbb eljön mindennek az ideje. Előbb - utóbb a DVD is elavult lesz, ahogy a MKV is... ez ellen nem tudunk mit csinálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto83 Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 persze ezt megértem én is, de sokan keresgélik én is többek között és avit töltök még most is és iNSANE-on hála az égnek az összes most futó új film vagy sorozat elérhető aviban is ezért is szeretem azt az oldalt sőt sok olyan anyagot is találtam már insaneon ami nCORE-on tiltott vagy valami okból kifolyólag nem került fel, egyébként még mindig készül xvid -es rls külföldön is szóval végleg nem szűnt meg viszont sajnos nagy hátránya lett nCORE-nak hogy tiltották az xvid -et ugyanis rengeteg régi film és sorozat csak ilyen formában érhető el a neten és ezek már nem kerülhetnek fel, persze nekem nagy gondot nem jelent mert én ezen filmekhez és sorozatokhoz is hozzáférek így max esetleg akik arra várnak hogy ezen anyagok felkerülnek nCORE-ra hiába várnak, de hát ez van. :-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 Próbaként beírtam a keresőbe: ( azért van miből válogatni ) A keresés eredményeA keresés a következő kulcsszóra: avi formátum visszaadott 998 eredményt 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts