Jump to content
PirateClub.hu

roberto83

Felhasználó
  • Pontszám

    23
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: roberto83

  1. roberto83

    INSANE

    iNSANE - Karantén hetek! " 1 hónap NOHnR + 2 hét szabad regisztráció "
  2. roberto83

    INSANE

    iNSANE: Az oldalon szabad regisztráció van: https://newinsane.info/signup.php stat az oldalról : több mint 130 ezer torrent és 900 ezer körüli peer.
  3. iNSANE: dev.newinsane.info/signup.php
  4. iNSANE - Szabad regisztráció! elsősorban azoknak akik még mindég RTL Klubbos műsorokat és sorozatokat keresnek (Mi kis falunk, X-faktor, Konyhafőnök VIP, Barátok közt, Éjjel-nappal BP, Való Világ 9 ...stb mind kint van Insane-on JVC -nek és ufo rls -ereknek köszönet és hála. Torrentek: 107 858
  5. újra nyitva az oldal a 11. szülinap alkalmából. :-)
  6. ismét free reg van iNSANE-on, aki szeretne bekerülni most használja ki az alkalmat. Főleg azoknak akik 4k UHD, XviD, mHD, x265 -ös SD vagy CAM -os anyagokat szeretnének letölteni. Stat: Torrentek: 100,605 Regisztráltak: 58,612
  7. ismét free reg van iNSANE-on mivel 10 éves lett az oldal.
  8. insane -on ismét free reg van iNSANE:- Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek! Az oldalon szabad regisztráció van legalább január 1-ig. Az oldalon NOHnR akció van, a letöltött torrentekre nem keletkezik kötelezettség! statisztika: 58 ezer user 93 ezer torrent 600- 800 ezer peer http://newinsane.info/signup.php
  9. roberto83

    What.cd

    Sajnos lefoglalták az oldalt vége lett What.CD nek. Viszont egy alternatíva zene fanoknak : Apollo.rip What.cd utódja és irc -en keresztül lehet meghívót igényelni. Apollo.rip is holding interviews for membership in their IRC: Server: irc.apollo.rip Port: 6667 or SSL 7000 Main channel: #apollo Interview channel: #recruitment Maximum users: 40,000 Enabled users: 24,615 Details Users active today: 12,623 (51.28%) Users active this week: 19,375 (78.71%) Users active this month: 24,510 (99.57%) Torrents: 186,819 Releases: 100,912 Artists: 94,641 "Perfect" FLACs: 56,778 Requests: 958 (38.52% filled) Snatches: 876,461 Peers: 893,368 Seeders: 852,842 Leechers: 40,526 Seeder/leecher ratio: 21.04
  10. roberto83

    Eltűnnek az Avi-formátumok :(

    persze ezt megértem én is, de sokan keresgélik én is többek között és avit töltök még most is és iNSANE-on hála az égnek az összes most futó új film vagy sorozat elérhető aviban is ezért is szeretem azt az oldalt sőt sok olyan anyagot is találtam már insaneon ami nCORE-on tiltott vagy valami okból kifolyólag nem került fel, egyébként még mindig készül xvid -es rls külföldön is szóval végleg nem szűnt meg viszont sajnos nagy hátránya lett nCORE-nak hogy tiltották az xvid -et ugyanis rengeteg régi film és sorozat csak ilyen formában érhető el a neten és ezek már nem kerülhetnek fel, persze nekem nagy gondot nem jelent mert én ezen filmekhez és sorozatokhoz is hozzáférek így max esetleg akik arra várnak hogy ezen anyagok felkerülnek nCORE-ra hiába várnak, de hát ez van. :-)
  11. roberto83

    Eltűnnek az Avi-formátumok :(

    szerintem is nagyon sokan keresgélik még az avit én is azt töltök még most is, és léteznek olyan hazai torrent oldalak pl: iNSANE ahová minden friss sorozat és új film kikerül aviban is, szimplán csak egy pár olyan pirateclub-os tag kellene akik onnan áttöltik az avi formátumokat is és szerintem nagyon sokan örülnének az aviknak itt is, ha esetleg van erre olyan személy aki onnan áttöltögetné ide az avikat én szívesen segítek meghívóval, sőt külföldi oldalakon is megtalálhatóak az avik még abban is szívesen segítek, vagyis gondolva azokra is akik angol nyelven néznek filmeket és sorozatokat, szerintem sok pirateclub-os fórumtársunk örülne az aviknak. :-) én a konvertálgatást senkinek sem ajánlom, főleg olyanoknak nem akik nem értenek hozzá, borzasztó kokány minőséget is produkálhatnak, egyszerűbb letölteni hisz van forrás csak elérhetővé kellene itt is tenni ezen xvid -es anyagokat. :-) további kellemes és szép napot minden pirateclub-os fórumtársnak. :-)
  12. roberto83

    Bithorlo

    sajnos valami gondjuk volt és elszállt a torrentek nagy része illetve iszonyat sok torrent halott lett, kár az oldalért.
  13. iNSANE -on ismét free reg! közel 90 ezer torrent található az oldalon, érdemes kihasználni a lehetőséget a bekerülésre.
  14. roberto83

    Insane Tracker

    ismét free reg van iNSANE-on határozatlan ideig, az oldalon közel 80 ezer torrent található.
  15. roberto83

    Insane Tracker

    iNSANE -on ismét free reg van aki szeretné használja ki a lehetőséget, az oldalon torrent található.
  16. roberto83

    Insane Tracker

    sziasztok! iNSANE-on ismét free reg van érdemes kihasználni az alkalmat.
  17. roberto83

    nCore

    Sziasztok! Sokan gondolom észre vettétek hogy nCore-on be lettek tiltva az xvid kódolású filmek és sorozatok, vagyis nem lehet már xvid -es anyagokat feltölteni ezért azoknak akik továbbra is xvid -et keresnek, mert a lejátszójuk csak azt kezeli vagy szimplán csak mert az xvid -et szeretik tölteni sem kell elcsüggedniük, csak annyi változott hogy kisebb oldalakról kell a jövőben letölteni illetve beszerezni az xvid formátumú anyagokat, természetesen továbbra is készülnek xvid formátumú új filmek és sorozatok is ezek az alábbi oldalakról be is szerezhetők : Diablo, iNSANE, 1st, MicroBit, Bithorlo, Majomparádé, XiDER, BigTorrent és még számos kisebb alternatíva van xvid -es formátumú sorozatokra és filmekre. xvid -es releasek terén ezeket érdemes keresni: XviD filmek: DIABLO, MicroBit, VPS, Essence, XiDER, BHO, BIG, és még sokan mások XviD sorozatok: LEGION, KnightRider, Gepont, AARON, és még mások.
  18. roberto83

    Insane Tracker

    ismét free reg pár napig aki szeretné most kihasználhatja a lehetőséget. reg link fentebb.
  19. roberto83

    Insane Tracker

    iNSANE-on Szabad reg van akit érdekel most szabadon regizhet, az oldalon 70 ezer torrent található. Szerintem érdemes regizni gyors és jól seedelt oldal.
  20. iNSANE -en free reg van Péntek éjfélig http://newinsane.info/signup.php - ratiofree vegyes tracker stats: Regisztrált felhasználók: 52,521 Torrentek: 63,908 és a megszűnt Pretorians torrent oldal felhasználói továbbra is átmenthetik profiljukat iNSANE-ra ezen a linken keresztül: https://newinsane.info/pretoreg.php :-)
  21. roberto83

    Alien 5 ?

    Szerintem a Prometheus 2. része sem lesz szorosan köthető az Alien filmekhez én a teremtők féle szálat várom Prometheustól az Alienek ha lesznek a filmben szerintem csak kellékek lesznek.
×
×
  • Create New...