Jump to content
PirateClub.hu

Predator 4. ?


hankock
 Share

Recommended Posts

Új Ragadozó-film készül, adta hírül a Hollywood Reporter. Ettől nem feltétlenül lennénk feldobva, de az rendező személye biztató: a Durr, durr és csók és a Vasember 3 alkotója, Shane Black csinálja a filmet. Black játszotta a Hawkins nevű figurát az 1987-es eredeti filmben, de a szerepet csak azért kapta, mert a stúdió rá akarta venni, hogy fusson egy kört a nem elég jónak ítélt forgatókönyvön (Black akkoriban már keresett forgatókönyvíró volt a The Monster Squad és a Halálos fegyver miatt). Black már többször lerázta őket, mire megkapta a szerepet, de amikor a forgatási helyszínre érkezett, és újra megkérték, hogy nézzen rá a könyvre, kijelentette, hogy továbbra sem hajlandó foglalkozni vele. A reboot forgatókönyvét Fred Dekkerrel írja, aki régi barátja és a The Monster Squad rendezője volt.

 

A Ragadozó-franchise-t legutóbb 2010-ben próbálták feléleszteni, akkor Antal Nimród rendezte a Robert Rodriguez produceri irányítása alatt megvalósuló filmet. A mostani változat gyártását John Davis felügyeli, aki az eredeti egyik producere is volt. Azt még nem tudni, hogy a film mikor foroghat, mert Black idén elvileg a The Nice Guys-t csinálja Ryan Goslinggal és Russell Crowe-val, és egy Doc Savage-filmet is tervez.

 

origo.filmklub

 

Link to comment
Share on other sites

Tegnap átadta a 20th Century Fox a stafétabotot, ami Shane Black (Vasember 3, Durr, durr és csók) rendező kezében landolt. Akkor még úgy tudtuk, hogy Antal Nimród legutóbbi 2010-es próbálkozása után lesöprik az asztalt, de Black most elárulta, hogy nem erről van szó. A nyilatkozatot elolvashatjátok a folytatásban!„Miért kezdd elölről, amikor már egy színes múlttal rendelkező történettel rendelkezel?” A rendező azt is elmondta, hogy inkább a minőségi folytatások híve, amit a Vasember 3-mal is bizonyított. Hozzátette, hogy „inkább feltérképezné és továbbgondolná a meglévő Predator univerzumot ahelyett, hogy megnyomnám az újraindítás gombot”. Ez logikusan hangzik, kíváncsian várjuk milyen tervei vannak még Blacknek a franchise-zal. A forgatókönyv továbbra is Fred Dekker feladata lesz, tervezett bemutató dátum még nincs.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...