Jump to content
PirateClub.hu

Power Rangers: The movie


hankock
 Share

Recommended Posts

Haim Saban, a Power Rangers franchise megalkotója és Jon Feltheimer, a Lionsgate egyik vezetője közösen jelentették be, hogy az elkövetkező időszakban közösen fognak dolgozni azon, hogy az egykor (szerintük még ma is) igen népszerű figurák újra megelevenedjek a mozivásznakon, élőszereplős akciófilm formájában.

Haim Saban az alábbi nyilatkozatot tette: “A Lionsgate tökéletes hely rá, hogy a következő szinte emeljük a Power Rangers brandet. Az elképzeléseik és marketing gépezetük jóvoltából olyan áttörő sikerek születtek náluk, mint az Alkonyat vagy Az Éhezők viadala. A Lionsgate csapatával együttműködve meggyőződésünk, hogy Power Rangers világából olyan filmet készítünk, amely emlékezetes darabja lesz a mozifilmek világának.”

Jon Feltheimer pedig folytatta a fényezést: “Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Haim Sabannal és csapatával dolgozhatunk azon, hogy maximáljuk ennek az amúgy is hihetetlenül sikeres és ismert franchise-ban rejlő poteciált. A Power Ranger történeteken és karaktereken több mint 20 éve nőnek fel generációk, és napjaink talán még sikeresebb, mint bármikor. Ideális partner és tökéletes brand ahoz, hogy olyan filmet készítsünk belőle, ami a világ összes mozirajongóját megmozgatja.”

 

filmtrailer

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

A címben minden benne van amit érdemes tudni. Az X-men: First Class íróit kérte meg a Lionsgate stúdió, hogy dobjanak össze egy forgatókönyvet. A tini nézőket meg lehet fogni a középiskolás szereplőkkel, akik össze kell fogjanak a gonosz űrlények meg ki tudja mik ellen. Egy új sikerfranchise születhet ebből? Aki jobban ismeri a Rangereket az fejtse már ki mi a helyzet.

 

filmbuzi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...