Jump to content
PirateClub.hu

Transformers 5.


hankock
 Share

Recommended Posts

A Hasbro megerősítette, hogy a Transformers franchise következő darabjára, a Transformers 5-re már nem is kell olyan sokat várnunk, mint azt gondolnánk.

Csupán három évről van szó, ugyanis a tervek szerint 2017-ben kerül mozikba a Transformers 5, bár véleményem szerint nagyban befolyásolja az ötödik rész elkészülését, hogy milyen nyitányt produkál a nyáron mozikba kerülő Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction). Mondjuk, kétlem, hogy ne robbantana kasszákat.

Továbbá az is megerősített információ, hogy a Transformers: A kihalás kora 2014 negyedik negyedévében jelenik meg Blu-rayen és DVD egyaránt, ami november végét, vagy december elejét takarja, megcélozva ezzel az ünnepi időszakot, hogy minél többet fa alá tegyenek belőle egy-egy példányt.

Az előbbi fotó elárulja, hogy az ötödik rész 2017 második negyedévében érkezik, és az is leolvasható róla, hogy más Transformers projektek is születőben vannak. Tehát 2015 és 2016 első negyedévében is kapunk egy-egy animációs filmet, azonban arról nincs hír, hogy pontosan milyen vérvonalat kívánnak ezekkel követni. Ezen felül természetesen játékfigurák is kerülnek a boltok polcaira, na meg sok más, hiszen minél több termék, annál több bevétel.

Forrás:filmnews.hu

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

2016-ban lesz a premier.

 

A nagy egyesülések korszaka jöhet. A Bosszúállók után jön az Igazság ligája, és most a Hasbro sorozatok esetében is felmerült ez a lehetőség. Habár Lorenzo di Bonaventura producer egyelőre tagadja, hogy bármikor is készülnének ilyesmire. "Egy pillanatot nem foglalkoztunk még ezzel. Tudom, hogy a képregényekben ez megtörtént, de önálló filmet is elég nehéz összehozni, nemhogy még egyesüljenek. Nem hiszem, hogy egymásba illeszthetőek. Tudom, sok rajongó így gondolja, és nem mondom, hogy tévednek. Csupán elég nehéznek találnom. Gondoljatok bele! Már eleve a két gárda időben való összehangolása is probléma."

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...