Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
hankock

Iphone 6.

Recommended Posts

Az Apple legutóbb tavaly szeptemberben rukkolt elő új telefonokkal, még pedig egész konkrétan a nagy sikerű iPhone 5s csúcsmodellel, illetve a kevésbé sikeres, számos rikító színváltozatban támadó iPhone 5c-vel. Könnyen kikövetkeztethető, hogy az amerikai gyártó legközelebb idén ősszel jelent majd be új mobilokat, melyek mostanság már egyre többet szerepelnek a híradásokban.

 

 

Az alábbi felvételeken állítólag a néhány hónap múlva iPhone 6 néven debütáló, egyelőre meglehetősen titokzatos okostelefon látható, melyet a kép készítője a Foxconn egyik kínai gyárában kapott lencsevégre. A fémvázas újdonság a pletykák szerint vadonatúj kameramodult kap, mely ugyan még mindig csak 8 megapixeles felbontású, de teljesen új benne a szenzor, az objektívjének fényereje pedig nem kevesebb mint f1,8.

 

Jól értesült források szerint az Apple idén ismét két készülékkel fog előrukkolni, melyek közül a kisebb a lentebbi képeken látható iPhone 6, ami mellett egy nála nagyobb kijelzős phablet változat is be fog mutatkozni.

2.jpg

 

technet

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×