Jump to content
PirateClub.hu

The Matrix Saga


hankock
 Share

Recommended Posts

2017-re lehet, hogy elkészül egy új Mátrix-film, mely akár egy új trilógia nyitó része is lehet.

 

A Latino Review szokása szerint megint bombahírt (vagy pletykát) robbantott. Az általában képregényes szuperhősös filmek terén exkluzív infókat szállító filmes oldal állítja, hogy a Wachowski-testvérek és a Warner Bros. stúdió 2017-ben egy új Mátrix-epizód bemutatását tervezi. A lap forrásaira hivatkozva azt írja, hogy Andy és Lana Wachowski elkezdte kidolgozni a forgatókönyv főbb pontjait, azaz létezik már egy korai "outline", vagyis szikár történeti leírás a filmhez. Más kérdés, hogy a cikk előre jelzi, hogy az értesüléseiket a Warner semmiképp sem fogja megerősíteni, így várhatóan nemsokára hivatalos cáfolatok is érkezhetnek, persze ha a stúdió foglalkozik az infókkal.

 

A nagy kérdés, hogy lehet-e siker egy új Mátrix? annak idején a kultikus alapfilm világszerte 463 millió dollárt termelt, a folytatás, az Újratöltve pedig 742 milliót - köszönhetően természetesen az első rész kult státuszba lépésének. A közönség a második epizódra elég negatívan reagált, így nem csoda, hogy a trilógia záró része, a Forradalmak hatalmas bevételcsökkenést szenvedett el és csak 427 milliós bevételt hozott összességében a világ országaiban.

 

Érdekesség, hogy a Fülledtséggel befutó, majd a Mátrix-trilógiával ismertté váló rendező duótól 2003 óta mindössze egyetlen teljesen saját filmet láthattunk: a Speed Racer - Totál turbó azonban nagy bukás lett. Wachowskiéktől idén kerül bemutatásra a Jupiter felemelkedése. (A rendezők e két film mellett még a Felhőatlasz bizonyos szegmenseinek rendezésében működtek közre, de azon a filmen másik rendező is dolgozott.)

 

sg

 

Link to comment
Share on other sites

Andy és Lana Wachowski már benyújtott egy tervet a Warnerhoz, amiben az új trilógiának porát hintették el. A Mátix világában játszódna, sőt, lehet, hogy a rendszer megszületését, valamelyik korai One-t mutatnának be. Szóval nuku eredeti szereplők, maximum cameo jutna nekik.

 

filmbuzi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...