Jump to content
Sign in to follow this  
hankock

Flash

Recommended Posts

Lassan kezd összeállni, hogy a CW csatorna újabb szuperhősös sorozata, a Flash milyen felállásban fog indulni, ennek megfelelően két gonoszra, és egy pozitív karakterre találták meg a megfelelő színészeket.

Azt még egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor is esedékes a Flash pilot epizódja, amit a Zöld íjász írói, Greg Berlanti és Andrew Kreisberg körmölnek, csak reménykedhetünk, hogy még valamikor idén. A legújabb hírek szerint West detektívet Jesse L. Martin fogja alakítani, akinek mondhatni ez a szerep hazai pálya lesz az Esküdt ellenségek után. A karaktert a következőképp írják le: Egy őszinte, becsületes rendőr, akire Barry (Grant Gustin) egy pótapaként tekint. Szellemes, gondoskodó apja Iris-nek (Barry lehetséges szerelmének), West nyomozó „gondoskodik” Barryről, miután anyját megölték, apja pedig rács mögött van. Hisz Barryben, és minden törekvésében támogatja, amivel apja nevét akarja tisztára mosni. Katt. a folytatásért!

De túl szép lenne a világ, ha nem lennének rosszfiúk is benne, éppen ezért castingolták a Vámpírnaplók sztárját, Rick Cosnett-et a Central City rendőrség Eddie Thawne-jének (a képregényben Eobard Thawne), aki később Professor Zoom, majd Reverse Flash néven válik ismertté, vagyis Flash gonosz alteregójaként. Másik delikvensünk Danielle Panabaker (Péntek 13.), aki a S.T.A.R. Labs egyik kutatóját, név szerint Catilin Snow-t alakítja (a képregény guruknak a Killer Frost biztosan mond valamit).

 

 

cinestar

 

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Az Zöld Ijász második évadjában meg lesz a pilot felvezetője, konkrétan nem tudom hogy melyik részben.

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Jelenleg olvassa   0 members

    No registered users viewing this page.

A letöltési témákba írt köszönetekért és tárhely kérésekért azonnali figyelmeztetés jár!

×