Smile_221 0 #1 Posted 2014 Jan. 14 , 20:33:21 (edited) Keresek egy régi játékot ami még annó egy Gamestar vagy pcforúm vagy valamilyen újság mellékleteként volt adva Rajtam kívűl ezt még egy valaki keresi egy külföldí forumon. A játékban lehet a gép ellen játszani, vagy egy ismerősöd ellen egy azon billengyűzeten.Két börtön rab harcol egymás ellen, a pályán vannak vascsővek, kések, üvegdarabok, amikkel közel vagy távol harcot lehet vívni, illetve vannak létrák és szintek. Az egész játék 2D-s és win 98 alatt toltuk még annó. Ha valaki ismerné a játék nevét az kérem írja le, nagyon megköszönném! THX ALL Edited 2014 Jan. 18 , 14:28:15 by SzegediXY Téma neve megváltoztatva, gyűjtőtéma lett Share this post Link to post Share on other sites
Dawide Heavens 80 #2 Posted 2014 Jan. 14 , 20:49:18 . 1 Share this post Link to post Share on other sites
Smile_221 0 #3 Posted 2014 Jan. 17 , 22:54:40 El mész a... Na csak viccelek! Jövök egy sörrel, vagy egy marhapörköltel vagy mivel? Köszi nagyon!!!! Ezzel most mosolyt csaltlál az arcomra!!! Share this post Link to post Share on other sites
VolvoFH12 85 #4 Posted 2014 Jan. 18 , 06:38:23 Hadd ne nyissak új témát, én egy olyan ezeréves játékot keresek, ahol egy pókkal kellett egy négyzet alapon mászkálni és a hálóval egyre nagyobb tereket kiszorítani. Ahogy elindultál a képernyő szélén, elkezdtél fonalat szőni és mielőtt megesz valami élőlény, ki kell jutni a pályáról, de ekkor körbeszőttél egy területet, ami már biztonságos. Ötletek? Share this post Link to post Share on other sites
Dawide Heavens 80 #5 Posted 2014 Jan. 18 , 12:53:21 . Share this post Link to post Share on other sites
VolvoFH12 85 #6 Posted 2014 Jan. 18 , 14:31:52 Nem, ennél egy sokkal egyszerűbb játékról van szó. Fekete alapra emlékszem, egy pók zöld fonalat sző, aztán zöld négyzeteket lehetett vele bejárni, hogy kiszoríthassuk az állatot, ami a pókot akarja megenni. A kiszorított terület mindig azon múlott, mennyire vagy tökös és mekkora területet mertél bevállalni, mielőtt megesz az a valami. A pálya szélén nem kaphatott el. Share this post Link to post Share on other sites
finudzsi 0 #7 Posted 2014 Jan. 19 , 14:45:09 (edited) Sziasztok ! Egy régi játékot keresek egy stratégiait amiben időjárás változtató gépet kellett építeni ( többek között ) sajnos már nem emlékszem a címére . Köszönöm Edited 2014 Jan. 19 , 17:09:52 by tomme0818 Összevont téma! Share this post Link to post Share on other sites
Riothamus 18 #8 Posted 2014 Mar. 4 , 11:46:48 Hadd ne nyissak új témát, én egy olyan ezeréves játékot keresek, ahol egy pókkal kellett egy négyzet alapon mászkálni és a hálóval egyre nagyobb tereket kiszorítani. Ahogy elindultál a képernyő szélén, elkezdtél fonalat szőni és mielőtt megesz valami élőlény, ki kell jutni a pályáról, de ekkor körbeszőttél egy területet, ami már biztonságos. Ötletek? A játék neve: Mamba 2 Share this post Link to post Share on other sites
VolvoFH12 85 #9 Posted 2014 Mar. 8 , 04:57:41 Nem is tudom, mióta kerestük ezt öcsémmel. Nagyon hálásak vagyunk, köszönöm! (Így utólag furcsállom, hogy a leírásom alapján bárkinek is beugrott, miről van szó ) 1 Share this post Link to post Share on other sites