Jump to content
PirateClub.hu

The Hobbit: The Battle of the Five Armies


hankock
 Share

Recommended Posts

Aki arra számított, hogy A hobbit-sorozat harmadik része nyári film lesz, annak sajnos csalódnia kell, ugyanis a gyártó stúdiók fél évvel eltolták a fantasy tervezett premierjét.

 

Amikor a New Line Cinema és az MGM bejelentette, hogy a több bevétel reményében inkább 3 részes lesz J.R.R. Tolkien A hobbit című regényének adaptációja, még az volt a terv, hogy az első két epizód év végi premierjét 2014 nyarán fogja követni a harmadik rész. Nem tudni, hogy mi történt a színfalak mögött, de a stúdiók közleményben tudatták a rajongókkal, hogy a The Hobbit: There and Back Again 2014. július 18-a helyett 2014. december 17-én kerül az amerikai mozikba.

 

A lépésnek talán a 20th Century Fox örül a legjobban, ugyanis a tervek szerint az X-Men: Days of Future Past is július 18-án került volna bemutatásra. Persze a Hobbitnak így is lesz komoly vetélytársa a karácsony előtti hetekben, hiszen jelen állás szerint december 19-én kerül a mozikban Brad Bird titokzatos scifije, a Tomorrowland, a gyerekek pedig ekkor láthatják először a Gru kis sárga minyonjainak önálló filmjét. Már persze akkor, ha a Disney vagy a Universal nem retten meg Peter Jackson filmjétől.

http://www.imdb.com/title/tt2310332/?ref_=nv_sr_3

 

sg.imdb

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Bár az eredeti elképzelés szerint The Hobbit: There and Back Again lett volna Peter Jackson trilógiája befejező részének a címe, a filmkészítők szerint ez nem túl kifejező, így némi hezitálás után (The Hobbit: Into the Fire is szóba került) The Hobbit: The Battle of the Five Armies lesz az idén decemberben mozikba kerülő zárófilm végleges címe.

Némi magyarázat a dologhoz:

“A hobbit – Oda és vissza jó címnek tűnt, amikor még két részesre terveztük a dolgot, Bilbo ugyanis a második részben ért volna oda az események végső helyszínére. Így azonban kissé már helytelennek tűnik, ugyanis Bilbo már megérkezett “oda” A hobbit: Smaug pusztasága-ban. Már a tavaly, a premier környékén felvetettem ezt a stúdiónak, és úgy döntöttünk, várunk vele, amíg el nem készül az első vágás. Múlt héten elérkezett ez a pont, és miután megnéztük a filmet, mindannyian egyetértettünk abban, hogy ez a cím nem helyénvaló.

Szóval az új cím: A Hobbit: az öt sereg csatája. (The Hobbit: The Battle of The Five Armies)s.

Kapcsolódó hírként bejelentették azt is, hogy készül A hobbit: Smaug pusztasága bővített változata is, amely 25 perccel hosszabb lesz az eredeti filmnél.a

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Zsákos Bilbó epikus kalandja idén decemberben véget ér Peter Jackson tolmácsolásában. Most azt is megtudhatjuk, hogy a rendező miként tervezi a lezárást.

 

A kaland nem csak Bilbóék számára ér véget, hanem a filmek készítői is végső búcsút inthetnek neki, Jackson bácsival az élen, aki két évtized között 6 elképesztő blockbusterrel szórakoztatta a közönséget. Amíg az első kedvcsinálóra várunk, ami vélhetőleg a Comic-Con környékén fog megjelenni, megkaptuk a harmadik film hivatalos szinopszisát.

"Az Oscar-Díjas rendezőtől, Peter Jacksontól érkezik A hobbit: Az öt sereg csatája, a trilógia harmadik darabja, ami J.R.R. Tolkien népszerű remekművét, A hobbitot adoptálja.

A hobbit: Az öt sereg csatája egy epikus végkifejlethez vezet Zsákos Bilbó, Tölgypajzsos Thorin és a Törpök Társasága számára. Azzal, hogy visszaszerezték otthonukat Smaugtól a sárkánytól, a Társaság akaratán kívül egy szörnyű erőt engedett ki a világba. Smaug dühében tüzet hány Tóváros védtelen férfiaira, nőire és gyerekeire.

Thorin a visszaszerzett kincs megszállottjává válik, melynek következtében feláldozza a barátságot és a becsületet. Bilbó kétségbeesetten próbálja észhez téríteni a törpöt, ám a hobbit végül egy elkeseredett és veszélyes döntés felé sodródik. De ennél nagyobb fenyegetések is gyülekeznek időközben. Gandalfon kívül senki sem látta előre, hogy a hatalmas Sauron négy légiónyi orkot küldött ki, hogy titokban a Magányos Hegyre támadjanak.

Ahogy a sötétség kezd elhatalmasodni az egyre csak növő konfliktusokon, a törpöknek, tündéknek és az embereknek dönteniük kell, egyesülnek vagy elpusztulnak. Bilbó Az öt sereg epikus csatája közepén találja magát, ahol a saját és a barátai életéért harcol, miközben Középfölde sorsa is rajta áll vagy bukik."

A hobbit az öt sereg csatája idén decemberben érkezik a mozikba, főbb szerepekben Benedict Cumberbatch, Ian McKellen, Richard Armitage, Elijah WoodEvangeline LillyMartin FreemanLuke EvansCate BlanchettHugo Weaving és Orlando Bloom.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...