Jump to content
Sign in to follow this  
hankock

Öngyógyuló hajlított mobiltelefont dob piacra az LG

Recommended Posts

A Samsung a hónap elején jelentette be az oldalirányban hajlított kivitelt kapott Galaxy Round készüléket, most pedig az LG jelentkezett egy ugyancsak ívelt, de ezúttal hosszirányban görbülő telefonnal. A keresztségben LG G Flex nevet kapott újdonság előlapját egy 6 colos képátlóval rendelkező OLED panel uralja, mely némileg elmarad a mai elvárásoktól, hiszen nem Full HD, hanem csak 720p HD felbontással, ily módon pedig alig 244 ppi-s pixelsűrűséggel bír.

 

 

A hátlap érdekessége az a különleges, úgymond öngyógyulásra is képes bevonat, melynek köszönhetően az LG szerint többé már nem rondítják majd el apró karcok és sérülések a telefonok hátoldalát. A motorháztető alatt a Qualcomm aktuális nagyágyúja, vagyis a Snapdragon 800-as chipset található, a maga négy darab 2,3 GHz-es Krait 400-as processzormagjával, illetve Adreno 330-as grafikusgyorsítójával.

 

Az Android 4.2.2 operációs rendszerű okostelefonba 2 GB RAM, valamint 32 GB integrált flashmemória került, a bővíthetőségről pedig egy microSD-slot gondoskodik. A 160,5x81,6x7,9 milliméter méretű, illetve 177 gramm tömegű mobil akkumulátora 3500 mAh kapacitású, a kamera pedig 13 megapixeles felbontású. Az egyelőre ismeretlen árú LG G Flex forgalmazása a jövő hónapban fog megkezdődni - az LG első körben csak és kizárólag Dél-Koreában kívánja árusítani a telefont.

2.jpg
3.jpg
4.jpg

 

 

technet

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nos.. amit már piacra is dobott: 

 

http://mobilarena.hu/teszt/lg_g_flex_igazi_atleta/bevezeto_tartozekok.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×