hankock Posted Július 25, 2013 Share Posted Július 25, 2013 Még csak 2013 közepén járunk, de lassan kezd betelni a 2015-ös bemutatónaptár. Folytatások, adaptációk, képregényfilmek. De piszok kemény év lesz. A Slashfilm készített egy ábrát, amelyen szemügyre lehet venni az eddigi felhozatalt. cinestar 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Július 25, 2013 Share Posted Július 25, 2013 Terminátor Remélem egy normális reboot lesz, vagy egy normális folytatás. Assassin's Creedet nagyon várom, de a Batman Superman-re is nagyon kíváncsi vagyok, ha Christian Bale nem vállal több Batman szerepet. Az éhezők viadalának második része viszont nekem gyanús hogy 2014, mert már elég rég óta kint van az előzetes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokia20 Posted Július 27, 2013 Share Posted Július 27, 2013 én úgy olvastam valahol,hogy az éhezők viadala idén novemberben várható.Majd meglátjuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Július 27, 2013 Share Posted Július 27, 2013 Az tényleg most lesz, rájöttem hogy az idei a Catching Fire és az az utáni lesz 2015-ben, a Mockingjay Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Július 27, 2013 Share Posted Július 27, 2013 én úgy olvastam valahol,hogy az éhezők viadala idén novemberben várható.Majd meglátjuk. November 22 a premier A Terminátor-ból ha jól tudom 5 db könyv készült, így sanszos, hogy az ötödik, s egyben utolsó könyvből csinálják a filmet. Amit viszont nagyon-nagyon nem vágok az Dan Brown : Inferno c. film aki nem tudná ez a Robert Langdon negyedik kalandja, a harmadik az Elveszett Jelkép az első kettőből csináltak filmet (A Da vinci kód, Angyalok és Démonok) az Elveszett Jelképet miért nem filmesítik meg?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts