Jump to content
PirateClub.hu

Ghost Recon: The movie


hankock
 Share

Recommended Posts

A rajzfilm és játékfigurák világa után úgy tűnik Michael Bay a videójátékok világába is beteszi a lábát és ha már csinálja, akkor nem aprózza el.

 

A filmkészítő megállapodást kötött a Ubisoftal, hogy elkezdi a munkálatokat a sikeres játék sorozat, a Tom Clancy’s Ghost Recon megfilmesítésén a Warner Bros. stúdió támogatásával, ráadásul Bay potenciális rendező jelölt is egyben. A játék széria az Egyesült Államok hadseregének egy fiktív csapatát követi amit arra hoztak létre, hogy szigorúan titkos különleges műveleteket hajtsanak végre fejlett fegyverzettel ellátva. Részletekért katt tovább.

A Varietynek is felkeltette az érdeklődését Bay első közös projektje a Warner Brothersel és a Ubisoftal, így hát érdeklődtek a rendezőnél a film felől: "A Ubisoft művészi meglátásai és a Ghost Recon franchise fő tulajdonságai győztek meg arról, hogy együtt valami különlegeset építhetnénk. Ez egy egyedi cím, nagyon király összetevőkkel. Hatalmas kiterjedésű, a világ minden pontját felhasználva, ami jó alapot ad, hogy egy csodálatos filmet csináljunk."

A Ubisoft jelenleg egy forgatókönyv író után kutat, ha pedig megvan a történet Bay akár el is vállalhatja a rendezést. Ám a stúdió nem csak ezen az egy játék megfilmesítésén munkálkodik. A szintén nagysikerű Assassin's Creed széria is megkapja film adaptációját Michael Fassbenderrel az élen, valamint Tom Hardy pedig érdekelt egy Splinter Cell moziban.

Tapasztalataink alapján a játékok filmes adaptációi sorra megbuknak, vagy legalábbis, nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Azonban, ha van játékstúdió amit nem kell félteni-e téren akkor az a Ubisoft, hiszen alkotásaikban mindig elkáprásztatnak a történetmesélésükkel, ráadásul saját filmes stúdiójuktól már láthattunk élőszereplős rövidfilmet, illetve animációs filmet is amelyek egész jól sikerültek. Bizakodunk, hogy ezek a nagy címek a vásznon is hűek maradnak önmagukhoz.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...