raiderv8 3 #121 Posted 2011 Sep. 14 , 06:54:50 Sziasztok! Régen a 9et használtam, de amióta átálltam 10re, egy apró problémám lenne. Tudok csinálni zenét vele rendesen, csak eléggé zavar. Ugyebár a régebbi verziójú FL Studiokban a Playlist ablak 2 részre volt osztva. A felsőbe ahol akármit rakhattál, Waw sample-ket, automation clip-eket stb... Az alsóba pedig a Patterneket adtad meg. Viszont a 10ben most csak 1 részből áll az ablak, a felsőből. Eléggé zavar, mert sok időt veszítek vele. Próbáltam előhozni az ablakot, de nem találtam ahhoz hasonló beállítást. Vagy egyáltalán létezik a 10es kiadásban ez? Share this post Link to post Share on other sites
csibészke37 0 #122 Posted 2011 Sep. 16 , 13:39:31 Abba az 1 ablakba lehet mindent "bepakolni",nincs már az az alsó ablak. Share this post Link to post Share on other sites
raiderv8 3 #123 Posted 2011 Sep. 17 , 08:26:05 Köszi a választ Share this post Link to post Share on other sites
raiderv8 3 #124 Posted 2011 Sep. 18 , 14:35:59 Lenne még1 kérdésem. A pirossal kijelölt hullámot hogyan lehet kitörölni? Mert ha elindítom a zenét, akkor az adott effektel (pl filter) nem a beállított értékkel indul el, hanem arra amire véletlen fel lett véve :\ Share this post Link to post Share on other sites
cuci 0 #125 Posted 2012 Feb. 21 , 07:26:58 Szeretném kérdezni,hogy tudok-e felvenni a FL -ben gitár sávot. Probáltam,ráálltam egy csatornára ,beállítottam a bemenetet,kimenetet ,szól is a hangszer csak felvenni nem akar. Share this post Link to post Share on other sites
pacalt1993 0 #126 Posted 2012 Feb. 22 , 22:01:06 Én már vettem fel gitárral - bár csak gyorsba kipróbáltam így nem a minőségre mentem - de működött. Ha beállítottál minden csatornát, akkor felül a record gombra rámész, majd 'audio, into the playlist' és kattints a play gombra. Jópárszor szenvedtem anno a csatornák beállításával, sokat kell tesztelned mindent össze-vissza és csak jó lesz Share this post Link to post Share on other sites
sagyibo 0 #127 Posted 2012 Jun. 26 , 12:39:10 Valaki feltenni a Legujabb FL Studiot? Sehol nem találok teljes verziót. Please me! Share this post Link to post Share on other sites
kenpeters 0 #128 Posted 2015 Jan. 8 , 15:36:57 Hello!! Zenét akarok szerkeszteni az Fl studióval. Van valakinek jó néhány bemutatója vagy valaki személyesen is meg tudná mutatni hogyan kell saját zenét szerkeszteni. Mert nekem nagyon bonyolult egy kicsit ez a program. Share this post Link to post Share on other sites