Jump to content
PirateClub.hu

freddy77

Veterán
  • Pontszám

    29
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • MSN
    balazsvsjason@hotmail.com

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    springwood

freddy77's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. freddy77

    Fl Studio,ha gondod akadna!

    Hali! Megoldódott a probléma -kicseréltem az alaplapot egy újra, és felraktam egy új XP-t. Így most jó a 2,8-as procival is.És a hangminőség is jobb lett. Amúgy Köszi az infókat.!
  2. freddy77

    Fl Studio,ha gondod akadna!

    Hy! De szerintem, nem a buffert kell állítani.... mert eddig nem igazán volt gond a cpu terheléssel, annyira mint most Fl- ben betöltök egy projectet, miután betölti, és mégcsak el sem indítom a lejátszást, de a CPU már akkor 70-80 %-nak van kitéve. (szerintem valami másik progi zavarhatja) Mi lehet a gond?????????????????
  3. freddy77

    Fl Studio,ha gondod akadna!

    Hali! persze állítgattam a csúszkát! Az FL demó zenéit betöltöttem és úgy szabályoztam be. De így is a Felszökik a CPU 90%-ra és beszaggat,( asio-val is) Vagy a 2.8Ghz proci kevés????? (A PÜ-t feloldottam),..
  4. freddy77

    Fl Studio,ha gondod akadna!

    Sziasztok! - eddig még nem voltak ien gondjaim,(intel pentium 2.8Ghz) 1GB RAM) asio4all2.9-es driverell futott az FL9 és egy nem mai kártyával "Sound blaster audio PCI 128"-Így viszonylag jó volt. - Aztán beszereztem egy EMU-0404PCI-kártyát beszereltem (driver install meg ijenek) .... és azÓta sz*rakodik a progi CPU igénye. (pedig DSP chippes) És most Hiába rakom vissza a SbaPCI128-at ugyanúgy nagy a CPU terhelés. Mit kell tennem ahhoz, hogy az EMU-val jól fusson a progi??????????????????????????????? Várom a válaszokat! Előre is Köszi az infókat!
  5. freddy77

    Fl Studio,ha gondod akadna!

    Üdv! egy olyan kérdésem lenne, hogy fl studioban lehet-e? olyan automatizációt csinálni ami egy vst hangszeren a kiválasztott potméter eltekerését eredményezi. előre is köszi az info-kat!!
  6. freddy77

    Cubase sx3 probléma

    Sziasztok!!! cubase-ben, Hol tudom azt beállítani, hogy az audió sáv felvételkor ne késsen ?? (mert nálam minimálisan késik) mert ha lejátszom a felvett sávot akkor lassabb....(hallásom szerint 2 BPM-el) Előre is köszönöm a segítséget!!!
  7. freddy77

    Cubase sx3 probléma

    Sziasztok/! olyan kérdésem lenne, hogy: a keyeditor-ban =(dallamleíróban) hogyan kell a hangjegyeket az alapértelmezettől kissebre venni? előre is köszönöm az infókat
  8. freddy77

    Hálózati problémák

    az odáig jó, catlakoztatva van a hálózati kapcsolatoknál. De hiába próbálom resetelgetni nem csinál semmit.,(ugy tudom olyankor egy pillanatra a ledeknek nem szabadna világitani, de nem történik semmi:.......................
  9. freddy77

    Hálózati problémák

    ÜDV! az a baj hogy a router menüjéig nem jutok el mert hiába írom be a felh. és jelszót ismételten kéri és nem lép tovább, amúgy a felh.név és jelszó admin mert a router alján is rajta van
  10. freddy77

    Hálózati problémák

    helo nem működik, mert közbe nincs net pedig összevan dugdosva minden: (modemböl-wan, lan1-pc) mit kell tennem,???????????????????????
  11. freddy77

    Hálózati problémák

    Sziasztok! van egy TP-LINK TL-WR542G típusú routerem. csatlakoztattam, de ott elakadtam amikor a router IP-jét kellett a böngészőbe beírni,mert beírtam és kérte a jelszót meg a felh.nevet, (asszem admin mindkettő) leokéztam és nemcsinált semmit..! mi lehet a probléma???????????????
  12. freddy77

    Fl Studio,ha gondod akadna!

    HellO! a vonalak színeit hol tudom varijálni????
  13. freddy77

    Fl Studio,ha gondod akadna!

    Kösz a help-et! (de egyre gondoltunk)
  14. freddy77

    Fl Studio,ha gondod akadna!

    Hy! az FL -ben mit kell tennem ,hogy a playlist-ben tudjam álítani a hang elhalkulását, erősödését?????????????? azokra a hullámszerű vonalakra gondolok
  15. freddy77

    Fl Studio,ha gondod akadna!

    ja megy a Cool-on.. csak az a baj hogy nekem nincs cool-om. De ha tudsz, vagy tudnátok olyan linket amivel tudnám fogni neten keresztül akkor az cool lenne
×
×
  • Create New...