raiderv8 Posted Szeptember 14, 2011 Share Posted Szeptember 14, 2011 Sziasztok! Régen a 9et használtam, de amióta átálltam 10re, egy apró problémám lenne. Tudok csinálni zenét vele rendesen, csak eléggé zavar. Ugyebár a régebbi verziójú FL Studiokban a Playlist ablak 2 részre volt osztva. A felsőbe ahol akármit rakhattál, Waw sample-ket, automation clip-eket stb... Az alsóba pedig a Patterneket adtad meg. Viszont a 10ben most csak 1 részből áll az ablak, a felsőből. Eléggé zavar, mert sok időt veszítek vele. Próbáltam előhozni az ablakot, de nem találtam ahhoz hasonló beállítást. Vagy egyáltalán létezik a 10es kiadásban ez? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csibészke37 Posted Szeptember 16, 2011 Share Posted Szeptember 16, 2011 Abba az 1 ablakba lehet mindent "bepakolni",nincs már az az alsó ablak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiderv8 Posted Szeptember 17, 2011 Share Posted Szeptember 17, 2011 Köszi a választ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiderv8 Posted Szeptember 18, 2011 Share Posted Szeptember 18, 2011 Lenne még1 kérdésem. A pirossal kijelölt hullámot hogyan lehet kitörölni? Mert ha elindítom a zenét, akkor az adott effektel (pl filter) nem a beállított értékkel indul el, hanem arra amire véletlen fel lett véve :\ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuci Posted Február 21, 2012 Share Posted Február 21, 2012 Szeretném kérdezni,hogy tudok-e felvenni a FL -ben gitár sávot. Probáltam,ráálltam egy csatornára ,beállítottam a bemenetet,kimenetet ,szól is a hangszer csak felvenni nem akar. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacalt1993 Posted Február 22, 2012 Share Posted Február 22, 2012 Én már vettem fel gitárral - bár csak gyorsba kipróbáltam így nem a minőségre mentem - de működött. Ha beállítottál minden csatornát, akkor felül a record gombra rámész, majd 'audio, into the playlist' és kattints a play gombra. Jópárszor szenvedtem anno a csatornák beállításával, sokat kell tesztelned mindent össze-vissza és csak jó lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagyibo Posted Június 26, 2012 Share Posted Június 26, 2012 Valaki feltenni a Legujabb FL Studiot? Sehol nem találok teljes verziót. Please me! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenpeters Posted Január 8, 2015 Share Posted Január 8, 2015 Hello!! Zenét akarok szerkeszteni az Fl studióval. Van valakinek jó néhány bemutatója vagy valaki személyesen is meg tudná mutatni hogyan kell saját zenét szerkeszteni. Mert nekem nagyon bonyolult egy kicsit ez a program. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts