Jump to content
PirateClub.hu

Godzilla (reboot)


hankock
 Share

Recommended Posts

A Warner Bros és a Legendary Pictures közös nyilatkozatban kürtölte világgá, hogy a napokban – egész pontosan március 18-án - megindult a Godzilla reboot forgatása Vancouverben.

 

A tavalyi Comic-Con egyik nagy meglepetése volt, és bár az utóbbi időkben néha kissé akadoztak a munkálatok, most már sínen van. Gareth Edwards újragondolt Godzillájának főszerepeire Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen és Juliette Binoche írt alá eddig, most hozzájuk csatlakozott a stábba Ken Watanabe, akit többek között az Utolsó szamurájból és az Eredetből szeretünk. Tudva levő, hogy szeretnének egy kicsit realisztikusabb hangot megütni vele (nagy divat lett ez mostanában), a „milyen lenne, ha mindez a valóságban történne meg?” gondolatával játszanak el a készítők. Max Borenstein és Dave Callaham írta a forgatókönyvet, amit később Frank Darabont dolgozott át, és ha minden stimmel, 2014 májusában már szélesvásznon, ráadásul térhatásban csodálhatjuk a filmet.

 

http://www.youtube.com/watch?v=YRUC9etU054

 

 

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

A Warner Bros./Legendary panelen a Gareth Edwards Godzillája is a show egyik nagy durranása volt, videóval sajnos még nem tudunk szolgálni, de legalább már tudjuk, hogy Godzilla több fenevaddal is össze fog csapni!

 

Amíg a Legendary nem akarja, addig úgysem fog kikerülni sehova a levetített videó, mivel már a tavalyi Comic-Conon is láthatták mozgásban a jelenlévők a filmet, de azóta sem jutott el az internetig, egészen megdöbbentő módon. Mindenesetre azért tudjuk, hogy mi történt a mostani footage-en: a képeken azt lehetett kivenni, amint hatalmas, rovar-szerű csápok pusztítanak egy repülőtéren, ekkor jelenik meg Godzilla, aki összecsap a fenevaddal. Teljes egészében a „címszereplő” sem bukkant fel a képeken, remélhetőleg most már nem váratnak ezzel sem tovább minket.

 

godzilla-poster.jpg

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

 

a sztori egy apa-fiú párosra fókuszál és 15 évet ugrik az időben máris több fronton lesz érdekelt a néző, remélhetőleg egyforma intenzitással (lévén az apa tudós, a fiú katona), az időugrással pedig a szörny által kiváltott hatások is azonnal reálisabbá válnak. Ez a Godzilla ugyanis nem csak bemasírozik egy városba és porrá zúzza, de nukleáris reaktorokat tesz tönkre és valamiféle időjárási változást is előidézhet, mert nem csupán a fizikai jelenléte miatt akarják embereink annyira a vesztét, hanem mert az egész emberiségre veszélyt jelenthet. Alapjáraton ez egy izgalmas megközelítés, csak legyen az alkotóknak erejük és tehetségük ki is bonatni. (Hát, hacsak semmi köze nincsa a szörnynek a furcsaságokhoz, és csak azért van egyfolytában vihar Godzilla körül, hogy ne lássa a kamera - ezesetben viszont nagyon-nagyon csalódottak leszünk.) A Breaking Bad - Totál szívás című sorozatból világsztárrá emelkedett Bryan Cranston és a Ha/Ver-filmek férfivá érett főhőse, Aaron Taylor-Johnson kettőse színészi fronton valószínűleg simán fogja vinni a filmet, főleg olyan mellékszereplőkkel megtámogatva, mint Ken Watanabe vagy Elizabeth Olsen.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...