Jump to content
PirateClub.hu

Shop-stop 3.


hankock
 Share

Recommended Posts

A kilencvenes évek egyik legnagyobbat durranó független filmje volt a Shop-stop, melynek harmadik részének elkészítésével szeretne búcsúzni a filmrendezéstől Kevin Smith.

 

A kultrendezőként számon tartott Kevin Smith már jó ideje kacérkodik a visszavonulás gondolatával, s a minap Twitterén osztotta meg követőivel a hírt, hogy nem az eredetileg tervezett Hit Somebody lenne az utolsó filmes rendezése, hanem a Shop-Stop (Clerks) harmadik része. Ennek a döntésnek többek között az az oka, hogy az eredetileg két részesre tervezett Hit Somebody-ból inkább egy 6 részes minisorozatot gyártanának.

 

A rendező elmondása szerint a Shop-stop 3 elkészülte mindössze attól függ, hogy mikor írja alá szerződését Jeff Anderson, aki Randalt alakította az eddigi részekben. Egyes feltételezések szerint, ha erre sor kerül, akkor a film 2014-ben, az eredeti film premierjének huszadik évfordulóján kerülhetne bemutatásra.

 

Az első Shop-stop 1994-ben 27 ezer dollárból készült és csak Amerikában 3 millió dollár bevételt ért el. A 2006-os folytatásra 5 millió dollárt költhetett Kevin Smith, de az Amerikában befolyt 24 millió dollár még így is csalódásnak számított, hiszen hájp ide vagy oda, ekkorra bizonyosodott be, hogy a rendező filmjei megmaradnak rétegfilmeknek.

Kapcsolódó cikkek

 

sg

Link to comment
Share on other sites

Jajj, jajj, jajj! Duma, duma, duma.

Kapásból 2 politikust tudnék mondani aki "örökre visszavonulok a politikától", aztán mégis visszatért. Na, de a filmes résznél maradva itt van "örökre abbahagyom a filmezést, csak a zenének élek" Joaquin Phoenix, aztán mégsem. Csomó filmrendező a következő filmjét 5-10-15-20 év után csinálta meg, mégsem "vonult" vissza (gondolom színházi rendezés stb.)

Szóval reklám vagy mellébeszélés, ami ugyanaz...no meg "van az a pénz amiért korpásodik a hajunk" :)

Szóval várjuk a további filmjeit.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

clerk.jpg

 

Kevin Smith elkezdte a Shop-stop 3 forgatókönyvének írását, s a rendező már most meg van győződve arról, hogy a végeredmény lesz az eddigi legjobb filmje.Mostantól kezdve nem csak pletyka vagy terv a Shop-stop 3 (Clerks III), ugyanis Kevin Smith elkezdte írni magasan legjobb filmének harmadik, egyben záró epizódját. Az információ meglehetősen megbízható forrásból származik, ugyanis maga a rendező töltötte fel Facebookjára a Shop-stop 3 forgatókönyvének első lapját - állítása szerint most látott neki az írásnak.

 

Smith kísérőszövegnek annyit írt a kép mellé, hogy ez a vég kezdete, s visszaemlékezett arra, hogy 20 évvel ezelőtt, ezen a napon kezdték el forgatni a Shop-stopot. Talán ennek is köszönhető, hogy minden előzetes rákészülés nélkül hajnal 4:20-kor kiugrott az ágyból és nekilátott a munkának. Mondandóját azzal zárja, hogy két órával a munka megkezdését követően jól eső nevetéssel nyugtázta magában, hogy a Shop-stop 3 lesz a legjobb film, amit valaha készített.

 

sg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...